Güncellemeler
+1 yıl
Türk kızları ayy ben bu kızdan daha güzelim aşkooo diye makyaj yaparken zengin adam avcisi olurken yabancı kızlar sadık kibar karakteri iyi zeki kültürlü erkek arıyor
Burada erkekler yabancı kızları övünce falan ya da yabancı kızlar bizi beğeniyor diyince size anca paranız için bakarlar falan diyorlar merak etmeyin türk kızı sadece paraya bakar. Yabancı kızlar kültürlü zeki erkek arıyor bilginize. Zekasına kültürüne güvenen her erkek yabancı kız aramalı türk kızına fazla gelir zeki kültürlü erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türk kızları Rusların sadece gencliklerindeki ki güzelliklerine imrenir. Rus kızları ise Türk kizlarinin şanslı oluşlarını kıskanıyor. Kadın kadının şansını kıskanır güzelliğini değil. 😃
Şans mı shsjshs
Evet
Neyin şansı?
Bizim sadece namuslu olmamız bile kolayca evlenmemize yeterken onlarda o kadar vasıf olmasına rağmen ülkelerinde değerleri yok. Çünkü iffet kavramları yok. Bir erkek neden iffetsiz bir kadınla evlensin? Başkasının çocuğuna babalık yapmak için mi? Burada bile sadece Akdeniz bölgesinde çok azınlık bir kısım var evlenen. Onlar da boşanıyor bir zaman sonra.
Zengin koca aramadiklarini iddia etmen de çok komik. Onun için mi Akdeniz bölgesindeki zenginlerin takıldığı tatil yerlerinde kayniyorlar? Madem öyle doğu tarafına gelsinler orada zeki kültürlü ama fakir adamlar var.😂
Daha geçen sınıf arkadaşım Antalya'da bir tanesinin zengin kocasını ilaçla öldürüp yurtdışına kaçtığını söyledi. Hepsi öyledir demiyorum ama Türk kizlarindan yüz bulamadığıniz için onlara egilmek istemeniz bizim için kayıp değil. Kayıp görülecek kadar değerli olsaydın zaten bir Türk kızı çoktan kapardi seni.
Ruslar güzellikleri ile tüm dünyada beğenilen kadınlardır. Daha refah ülkeler varken kendilerini Türkiye ile sinirlandiracaklarini düşünmen biraz ütopik. Buraya gelenler bile üçüncü dördüncü sinif olanlar. Ben güzele güzel derim merak etme. Kimsenin güzelliğini de kıskanmam. Düşmanlık da yapmam. Objektif şekilde olanı söylerim..😃
Sizin değeriniz olsaydı bu kadar çok erkek yabancı kızla evlenmezdi. Hahaaa iffetli misiniz? Puhaahaa çok güldüm bu lafına. Yıl 2022 ve türk kızları asla iffetli değil hepinizin sevgilisi oluyor
Sen öyle zannet yavrum. Bak bakalım evlilik istatistiklerine. Yabancı ile evlenenler yüzde bir bile değil.
Sen varya yalancının önde gidenisin
2021 yılında 23 bin yabancı evlilik yapmış türk erkekleri
www.google.com/.../en-cok-yabanci-gelin-suriyeden-en-cok-damat-almanyadan&ved=2ahUKEwj4uLWmxKj7AhUpQvEDHd49DRoQFnoECAgQAQ&usg=AOvVaw2OAeJpWkr6Gln4F1fhF5I9
Evet çoğunu da Suriyeliler oluşturuyor. 400 bin küsur erkek de Türk kızıyla evlenmis
Abi çok iyiler yaaa! Hem seksiler hem zekiler. Mevlam donatmış adeta.
Hemen
Şerefsiz olmakla gurur duyuyorum zira şerefli olsaydım kızlar efendi erkek sevmiyor diye ağlayan gruba bende dahil olurdum iyi ki şerefsiz adi pislik biriyim
Bizim Türk erkekleri de kesin çok kültürlü ve zekidirler😂😂
Öyleyiz size fazlayız biz o yüzden yazın antalyada bir sürü rus kızı elimizden geçiriyoruz
Atma ziyaaa
www.google.com/.../&ved=2ahUKEwiIu4zI_qb7AhU1SPEDHVTsAZ4QFnoECA0QBQ&usg=AOvVaw3sK98cFRqUM_22M9c-qMZM
Rusları zaten s*kmek için elden geçiriyorsunuz. Terbiyesizler. Dünyada abaza diye adınız çıkmış.
@asdfghjklasdfgjsks sizin abaza dediğiniz biz yabancı kızlar için dünyanın en libidosu yüksek en iyi sevişip seks yapan erkek olarak anılıyoruz sizde evlenmeden olmaz demeye devam edin
Yav he he. Ukrayna'da savaş oldu bizim erkekler Ukraynalı kızlara neler söylediler. Resmen taciz ettiler sözleriyle. Haliyle onlar da korktu. Bu kadar aç davranırsanız adınız çıkmaya devam edecek.
@asdfghjklasdfgjsks sorun değil biz yabancı kizlarla yatıyoruz zaten
Yorumlar 3 dünya Savaşı olucak hehehe
Öyle oldu valla kanka kız yorumlarını oku hepsi kudurdu
Okuycam
İşim gucum yok ha birde rus kizlarini kiskancsm
Senden bile güzeller kıskan bir zahmet
Banane
Bize bakıyorlar bu bile kıskanma sebebi
sen zaten rus gibisin senin kıskanmana gerek yok
Dilini bilmiyorsun nasıl anlaşacaksın ki
İngilizce diye bir şey varya hani?
Eee? Nereye kadar ingilizce