Neden Çoğu Türk Kızları Rus Kızlarını Kıskanıyor?

Evet gün geçmiyor ki böyle bir soru sorulmasın. Sabahtan akşama kadar işlerini güçlerini bırakıp neden Türk erkekleri Rus kızlarının peşinden gidiyor, neden onlarla evleniyor, neden bize sadece abazanlar bakıyor gibi sorular soruluyor. Rus kızları ile alıp veremediniz nedir? Siz onların umurlarında olmazken siz neden bu kadar takıyorsunuz bu konuyu?
Ben kendi bir kaç görüşümü söyleyip sözü KS halkının görüşlerine bırakıyorum.
1 - Bakımsız olduğunuz için,
2 - Kıllarınızı kesmediğiniz için,
3 - Bıyıklı dolaştığınız için,
4 - Ter ve kötü koktuğunuz için,
5 - Size selam veren biri olduğunda abazan, keko, hanzo damgası yediği için (Saat, adres sorsa bile)
6 - Sürekli zengin koca peşinde olduğunuz için,
7 - Güzel olmadığı halde abazanlar yüzünden egosu şişirilmiş içi boş ve fos olduğunuz için,
8 - Yakışıklı, dürüst, ahlaklı erkek yerine sırf parası var diye p*iç erkekleri tercih ettiğiniz için (Araştırılmaya açık)
9 - Paragöz olduğunuz için, kadın bir doktor çöpçü bir erkek ile evlenmesi ülkemizde düşünülemez düşünülmesi bile teklif edilemez.
Tüm kadınları kapsayan bir konu olmadığı için eleştirecek olanlar, gocunan yarası olanlar ahlak kuralları içerisinde görüşlerini belirtebilir.

Çirkin Oldukları İçin
Evlenemeyip Evde Kaldıkları İçin
Normaldir, Kıskançlık Kadınların Genlerinde Var
Fazla Boş Zamanları Olduğu İçin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
- Anlaşılmayan konularda düzenleme ve açıklama gereği,
Tüm kadınlar için geçerli değil diye özellikle belirttim ki polemik oluşmasın ama bazıları polemiğe çekmeyi seviyor çünkü konu rus kızları. Bazıları kendini çok küçük düşürdü, ağızlarını bozdu kendilerine yakışan ahlaksızlıklarını göstermiş oldu, bazı arkadaşlarımız ahlak çizgisini bozmadan görüşlerini belirtti kıskanmayanlar kıskanmadıklarını kıskananlar da sebeplerini söyledi bu arkadaşlara teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Güncel..