İnsan şunlar hakkında nasıl kötü konuşabilir benim aklım almıyor😍 Fizik desen var yüz güzelliği desen var. Bir adamı hertürlü mutlu etmesini biliyorlar. Saçma tripler kıskançlıklar bunaltmalar yok. Buz gibi soğukkanlı bir karakter, ne yapması gerektiğini bilirler bir adamın öğretmesine gerek yok, çocuk gibi hatun avutmasına gerek yok. Bir erkek daha ne istesin😍 Sizin derdiniz ne Rus kızlarıyla ha niye sevmiyorsunuz?
Yediremediklerindendir. Şahsi fikrim abazan bir erkek topluluğuna sahip Türk erkekleri Rus kızlarını Yürk kızlarından bakımlılık ve seksilik anlamında beğeniyordur. Haklı olabilirler, evet. Bende şahsen latin erkekleri seksi ve ateşli buluyorum. Kişiye göre değişir. Türkiye erkeklerinin kendilerini övebileceği bir değer dahi yok bence. Penis boyutu büyük desek? Hayır. Yakışıklılık desek? Ortalamanın altında. Bunu birçok örneklendirme ile sıralandırabiliriz aslında. Türk erkekleri kendi kızlarını beğenmez Rus, İtalyan, Amerikan kızarına sarar. Yeter ki nefes alsın. Türk erkeklerine bu bile yeter bence. Kültürümüze baktığımızda sokakta mini şortla gezen bir kızın, kadının namusunu ölçen adam kalkıyor Rus kızları Türk kızlarından daha seksi diyor. Seksilik tanımını da şortun boyuna göre ölçüyorlar sanırım. Fazla ağız sulatmaya gerek yok bence. Rus kızları seviyorsan git onlardan bul bir tane seksi, evlen. Elalemin kızına laf atmaya gerek yok. Şahsen Türkiye' de ciddi anlamda seksi birçok kadın var. Ama onlar zevkli olduğu için Türk erkeklerine pek sarmıyor. 😂 Her neyse, iyi günler...
Üstte yazdıklarında haklısın, buna diyecek bir sözüm yok, benim için geçerli değil zira 17cm uzunlukta ve 6cm çapta sert bir penisim var ayrıca tipimde fena değildir. Ama genele baktığımız da haksızsın diyemem.
Fakat, alt kısımlara katılamayacağım. Zira Rus bir sevgilim var zaten. Ayrıca bahsettiğin o seksi ve gerçekten kaliteli Türk kızlarıyla da ilişkilerim oldu. Ama işte ilk paragrafımda dediğim gibi genele vurduğumda sorum yine haklı çıkıyor😝
Hayır, haklı değilsiniz. Genel adı üstünde birşeyin doğruluğunu ya da yanlışlığını kabul ederek istisnaları kabul etmeksizin ön görülen bir tanımlamadır sadece. Ön gördüğüm budur. Ben Türk erkeklerini yakışıklı bulmuyorum. Tipinizi az çok tahmin edebiliyorum. Lakin şu ana dek tipinden etkilendiğim bir Türk erkeği dahi olmadı. Genellemeler boş ve anlamsızdır. Katılıp katılmamanız sizin tercihinizdir. Rus sevgilinizin olup olmaması yine size bağlı birşey. Ama ağız sululuğunu da burada benim rus sevgilim var, her gece beni doyurup mutlu ediyor demenin de bir anlamı yok ve olamazda. Türk kızları bir çok kıyaslamaya marûz kalmış durumda malesef. Kendilerini seksilikte kıyasladıkları için değil kendilerini erkeklere bir yem veya cinsel bir obje olarak göstermek istemedikleri içindir. Bu kişiye göre değişir. Kimse kimsenin seksiliğine de yorum yapamaz. Şahsen ben seksiliğimi başka kızlarla, kadınlarla kıyaslayacak kadar seviyesiz değilim. İyi günler.
Kardeşim şunu anlatamıyorum Her ırkın güzeli çirkini var, geçenlerde bir rus kızı eklemiş takip ettim Bende, Profilde arkadaşları falan vardı , yeminle kızların bir ikisi hariç hepsi çirkindi, şişman var, çok zayıf var, çoğunun yüzü çirkin, objektif olarak bu ne dedim Güzel olsalar eyvallah derim ha , renkli gözden kastın varsa türkiye de de renkli gözlü var ve türk kızları sadık sabırlı olur, kiyaslayıp durmayın. Yakışıklılık seviyeniz rus ya da ıtalyan erkeği gibi değilken sizin yaptığınız güzel türk kızlarına hakaret. Hatta al sana yıllar önceden kalma ;alman nazi askerinin resmi , kendinle kıyaslayıver bu neyse ben neyim diye
Ayrıca bana rus falan tırıs gelir , onlarda ne namus var ne sadakat var, ne güzellik var Onlar bir zahmet beni kıskansın İkinci el kız seviyorsanız da yapacak birşey yok
Ben kendine bakan kadınları hoş bulurum bir kadin olarak kendine kendi için bakan her insan kadın erkek iyidir sevmeyen olabilir belki sarışın sevmiyodur ben sarışınım mesela sactan çekerler veni güzele guzel demek lazım güzeller erkekleri de yakışıklı yani yalan mı bizde de var kıvanç olsun kerem bursin bilmem nesi kadınlardan gerçekten hoş olanlar var kendine bakan bir ülke olsaydık göbek yerine sporla büyümüş kalcalarimiz olurdu çocukken futbolu dayattiklari için ülkede 180 üstü erkegimizde yok doğru dürüst ne diim be kardes gerçekçi olmak lazim😀
Slav ve Türk meleziyim. Ruslarin hepsi sizin internette gorduğunuz gibi degiller ayrica karakter olarak Türk kadını gibi evlenince evliligi sonuna kadar goturmeye calismazlar boşanmaktan korkmaz çoğu, Türk kadinina yaptiginiz hava civa sökmez yani, lafini esirgemezler.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar benimde var rus sevgilim aha kapı orda gidebilir umrumdışı yani👍😉
Sevgililik başka evlilik başka. :)))) Şimdi umurundisi olabilir coluk cocuk olup evlenince öyle olmuyor.
Benim kuzenim azeri kiziyla evli mesela o da aynisi adamin ödü kopuyor cocugu alip kendi ulkesine kaçar diye. Kizin ailesi gelip en ufak şeyde kizimizi goturcez diyorlar. :))) Adamin ailesiyle catir catir kavga ediyor.
Siz erkekler sürekli bizi onlarla kıyasladığınızdandır. Ama her Rus için aynı şeyi konuşmak da doğru değil. Türk kızlarına egoist diyorsun ama 7 8 rus kızı tanıdım onlar kadar insanlara üstten bakan birini de görmedim. Tabii hepsi için aynı şeyi söyleyemem ama 7 8 tanıdığımın da böyle olduğunu söyleyebilirim.
6
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eeee bakarlar tabi sen 7-8 tane tanımışsın ben çok tanıdım çoğu böyle.
hahahaha @anastaberata ya sor uzun yillar Antalyada calisti ve 2 tane slav sevgilisi oldu ikisine de etmediği beddua küfür yok. Slavlar icin genellikle sadakatsiz diyor. Ki eğer slavlar evlenilecek kadın olsaydi dünyadaki bosanma oranı en yüksek ülkeler listesinde 5 tane slav ülkesi olmazdi 😏
Bana tek tip geliyorlar latinler daha güzel ve daha sıcakkanlı bence dünyanın her yerinde güzel ya da sïcakkanlı kadınlar var türkiyedede dahil rüyalarında güzelide var tabi beğendiğim model kristina pimenova Rus bir arkadaşım olsun isterdim :) Ve yanlïş şu türk kızlarïyla Rus kïzlarını sürekli karşılaştïrıyorlar bence hiç bir ülkenin kızını karşïlaştïrmayın genellemede yapmayın bir ülkenin bir kaç kïzı aynı diye hepsi öyle değildir
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazı şeyler geneldir berivan ve istisnalar kaideyi bozmaz.
birde şu durum var bir ülke tüm her şeyi belirler Ortadoğu bataklïgında biliyorsun hergün cinayet oluyor insana hayvana saygı yok kadınlarda bu şekilde istediklerini yapamïyor insanlar üzerinde kim nefret almış başını gidiyor yani coğrafyalada ilgili ama. buna rağmen yine özgürlüğü için savaşan kadınlar var
Kendi ülkenin kızlarımıza ezmemelisin Türkiye'de de iyi kız olabilir dediğin gibi olmayan biri olabilir her iki ülkede de iyi kötü var yani her Rusya dediğin gibi değildir muhtemelen
Hepsi birbirine benziyor birde para için 5 kuruş etmeyen erkeklerin altına yatıyorlar buda onların değersiz olduğunu gösteriyor güzellik erkekler için ön planda olduğu sürece ruslar hep ön planda olucak ne yazıkki
2
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sence hepsi para için mi bizim erkeklerle birlikte.
Evet. Rus kızını da bir başkasıyla aldatıyorum. Benimle gönül ilişkisine giren herkes mutlaka birilerini aldatmama sebep olurken aynı zamanda aldatılmayı da göze almalıdır.
Böyle demen doğru değil Rus onu aldattığını biliyor mu en sonunda iki kadını da kaybedeceksin neden sadık olmak varken böyle yapıyorsun seni yargılamak tabi istemem
Neden bir gülün içini dışını güzelliğini sevgisini keşfedip onunla mutlu olmuyorsun gül koklamak kolay önemli olan bir gülün kıymetini bilmek ona iyi bakmak koklayıp koklayıp işin bitince soldurmak değil neyse beni ilgilendirmez ama senin gibi erkeklerden tiksiniyorum
Benim kullanıcı ismimin sebebi senin gibi erkekler yüzünden bu hayatta kimse yaptığını ödemeden Ölmez dikkat et bir gün sert bir kayaya çarparsın hayatın alt üst olur
@uzgunbirkadin, Anlat nasıl üzdüler seni? Benim takıldığım hatunları görsen onlara değil bana acırsın sen. Benim duygusal ilişkilerle işim yok. Bir kadını kandırmak duygularıyla oynamak gibi bir huyum yok.
Anlat bakalım nasıl üzdüler seni. Bakalım o üzen kişi benim gibi birimi beraber çözelim😉
@Nietzschenededi bu beni ilgilendirmez, ben rus kızlarında bahsediyorum. Rus kızları orospuyum demiyorda 'ilişki konusunda tecrübeliyim' diyorlar felsefelerini si. tiğim..
@ilhannn06 öyle bunu herkes biliyor ne bakireler var sonradan açılıp 40 yıllk orspularla yarışıp adamın geleceğni sken bunu aklı başında kızlar da biliyor hak vereceklerdir eminim
@jannyorjennie_ yok ya gerçekten bir insanın karakterinin, kalitesinin bakire olup olmamakla alakası yok ben bunu gördüm, herkesin kararına saygı duyuyorum ama
Nefret ediyorum onlardan, çünkü bizden daha seksiler😭😭😭o göğüsler, o kalça, o boy fizik bizde yok! O güzel saçlarda😭😭😭😭😭biz onların yanında kadın bile diiliz ki o derece bizden iyiler mk. benim boyum 156 mesela 😔😭
Öyle lan öyle, bunlar gerçekler! 188 boyunda bir çocukla gizliden konuşuyorduk sesin çok tahrik edici dedi, ona resimlerimi atınca ben bu aralar çıkmak istemiyorum kafa dinlemek istiyorum dedi, baştan 2. gibi olsam böyle demezdi, sevişirdik aşklı aşklı, ah hayat adaletsiz.. Yukardakiler gibi Çok güzel olmayan kadına yakışıklı erkek yok yok yok😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Hayır bende bu soruyu sorcam ve benimde hakkım var bakımlı bir bayanım boyum kısa bir şey diyemem bir erkeği parası için tercih etmem cinsellik desen bende severim. bu durumu bayan olduğum halde dokunmak ve temas bana göredirde yani seçilmem için illa beyaz tenli mavi gözlü olmam şartmı ben neden tercih edilemiyorum anlamadım
Rus kızları ile kendimi hiç kıyaslamadım. şu an kıyaslıyorumm... Kıyasladım benden fizik olarak daha iyilerdir genetik mevzusu , ilişki olarak bilemicem karakter meselesi. Türke erkeklerinin çoğu sadece dış görünüşe bakıyor bu konuda..
Kıskanıyorlar rus kızlarının fiziklerini güzelliklerin bu yüzden muhtemelen ve rus kızları cinselliğe düşkünler her erkeği elde bilirler nedeni tam olarak bu.