turkiyeye geldigimde hep sokaklarda erkek gibi kufur ediyorlar sigarayla birlikte
(hepsi degil tabi)
turkiyeye geldigimde hep sokaklarda erkek gibi kufur ediyorlar sigarayla birlikte
(hepsi degil tabi)
Kendi hakkini savunmak için sert davranıp erkeksi olması gerektiğini düşünüyor çoğu. Bir çeşit savunma mekanizması. En hassas noktasını savunmak için hırçınlık göstermek diyebilirim. Ailelerde çok iyi bu konuda kız erkek hepsini de yetiştiren insanlar çocuğum küfür ediyor diye çocuğuna öğretiyor daha yeni konuşurken başlıyorlar küfre. İki kelimeden biri küfür çoğu kişinin cinsiyet ayırt etmeksizin çok rahatsız edici.
Küfür etmek hayatın bir parçası nereye gidersen git illa küfür eden birilerini duyacaksın. Sadece saygısız olanlar göze batabilir bağırarak konuşanlar vs vs onlarda liseli ergen oluyorlar bu sadece Türk kızlarına özgü bir şey değil
Toplumların kültürel yapıları, sosyalleşme biçimleri ve yaşanılan çevrenin alışkanlıkları bireylerin davranışlarına yansır. Türkiye'de bazı kadınların küfürlü konuşması, sosyal çevre ve gördükleri etkileşimle alakalı olabilir. Kadınların da erkeklerin de zaman zaman stres, öfke ya da kendini ifade edememe gibi farklı sebeplerle bu tarz dil kullanması normal karşılanabilir. Ama unutma herkes aynı şekilde davranmaz 😊. Genelleme yapmadan, bireylerin kişisel tercihlerine ve davranışlarına karşı daha hoşgörülü olmak hepimize iyi gelir. Her kültürün farklı dinamikleri var; bu da onlardan biri 🌷. Türkiye'de çok nezaketli ve kibar insanlarla da tanışabileceğini unutma!
Cevap
2Cevap
Erkek edebiliyor kızlar edemiyor mu? Boş soru.
kimseye yakismiyor ve kufur var kufur var yani.
Feminizm diye bir şey cahillerin kendi kafasına göre kurduğu birşeydir. Aslında kadinla erkek asla ayni deildir. Eğer aynıysak git sende inşaatda çalış eğer ayniysak erkekde doğum yapsin? Eğer ayniysak neden sizde vajina var bizde penis? Hukuk ve haklarda eşit deildir ve asla eşit olmayacak bunu o kafana sok
Hukuklar konusunda nerdeyse evet eşit olabiliriz ama haklar konusunda biraz kısıtlamalar var hem erkek için hem kadın için. Mesela ben sevgilimin benim yanimda olarken kufurlu konusmasina izin verebilirim isteyebilirim bu onun hakki ( kaba bile olsa ) ama ortamda sevgilimin küfürlü konuşmasına ben sussam o zaman kendimi erkeklikten sayamam
Huyları böyle kaba işte
Azerimisin sen
hayir neden
kibris
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?