ukrayadan yeni döndüm buraya alısamadım özellikle kızlar çirkin güzel degi ama ilgiç tarafı bu tipe bu ego sasırıyorum burada yasayanlara vala nasıl yasıyolar böyle
Cevabın nedir?
+1 yılEgo ile özgüveni karıştırdıkları için bizim kızlarımızın büyük bölümü itici ve kişilik bozuklukları var. Ukraynada bu tip bozuklukları olan kızları direk dışlıyorlar ve cinsel anlamda kısıtlama olmadığı için kadın erkek eşitliği var. Türkiyede pek çok şey cinsellik üzerine kurulu, birde arz talep dengesi güzel kızlar kendilerini geliştiriyor. Erkeklerle kızlar birbirini eşit görüyor olması gereken bu pek çok avrupa ülkesindede durum aynı. İsveç ve hollandada muamele daha iyidir denemeni öneririm. Ben avrupaya gitmedim ama dönenler direk depresyona giriyor resmen aseksüele dönüyorlar türkiyede. Rusyaya giden arkadaşım vardı 2 ay kaldı çocuk türkiyede 1 sene seks yapmadı o derece herif dönmek istememiş. Öteki arkadaşım italyaya 2 ay gitti gene türkiyeye dönünce kız namına bişey kalmadı herif artık kız peşinde koşmuyor direk işe odaklı. Bende aynısını yapmayı düşünüyorum şöyle elime 15-20.000 lira geçerse soluğu avrupada alıcam sanırım 1-2 hafta yeter.
32 Yorumla- +1 yıl
Öteki sorun gidenlere genelde kızlar nasıl sevişiyor sorusu soruluyor bu çok büyük problem. Gidenler kızlarla yatıyor ama kızların kişilikleri çok iyi cinselliği düşünmedik bile diyorlar.
Soran+1 yılaynen burada yaşasam kafayı yerim düşmanın başına vermesin kızlar bir kere güzel degil ama cok sımarıklar fesatlarıda var çok ukranyada tam tersi dedigin gibi yok ya bizim kızlardaki ego kendini bilmezlik dünyada hiç biryerinde yoktur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe erkeklerimiz dunyanin en yakisiklilari ne kizlarimiz dunyanin en guzelleri. Orta bir ayarda gidiyoruz. Ben cok güzel kizlara denk geliyorum her gün gün icinde. Eminim onlarda gayet dikkat cekici erkeklere denk geliyordur. Bos ver birbirimizi gommeye gerek yok simdi
00 Yorumla
+1 yılTür kızlarını itici bulup bulamamanı eleştirmiyorum ama yorumlarında sürekli biz kızlara laf sokman ne kadar doğru? Siz nasıl yaşıyosunuz, hayat mı geçer burada diyorsun... Ayrıca ukraynayla bizi bir tutman ne kadar doğru? Güzellikleri kıyaslarsın eyvallah taa Ukraynada ki tecavüz ve kadın ölüm oranıyla bizimkini de bir karşılatırsaydın.. Bizim giyim özgürlüğümüzü bırak düşünce özgürlüğümüz bile kısıtlanırken kadın ve erkek eşitliğinin olduğu bir ülkeyle bizi kıyaslaman ne kadar doğru peki?
15 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik degil türk erkegide çok yakışıklı degil özgürlügünüz kısıtlandıgı için mi bu kadar çok şımarık kız var
- +1 yıl
Bence şımarık değil de tripli daha uygun. Yani ben de kezban derecesinde tripli kızlar biliyorum. Ama bu karşılaştırma için yeterli bir sebep midir? Sonuçta ukraynada da bütün kızları tanımış olamazsın tıpkı türkiyedeki bütün kızları tanıyamacağın gibi
Soran+1 yılordada var yok denecek kadar az öylelerini dışlıyolar orada burada tapanları bile gördüm bu hareketlerine kezban cirkin mi demek
- +1 yıl
Kız kendini ağırdan satabilir naz yapabilir ama kezban bunu abartana, her önüne çıkanı kendine aşık sanan kişiye denir. Aslında tam da senin yakındığın konu. Bizde bunları dışlıyoruz ama seninde dediğn gibi bu kadar çok olmalarının sebebi tapanlar. Yapcak bişey yok
- +1 yıl
Özgürlüğünüz nerde kısıtlanıyor kardeşim örnek versene bı yıl 2021
+1 yıltürk kızları ayna gibidir çünkü karşısındaki insanın kalıbına girerler kalıbı varsa tabi ;) sana neden itici geliyoruz acaba hayret doğrusu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılçok sımarıklar diyelim hal ve hareketleri
- +1 yıl
neyse sana raşhalarla iyi eğlenceler türk kızları sana göre değil ;)
Soran+1 yıldegil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
15Cevap
menfaatler biterse ilişkilerde biter... turkiyede durum bundan ibaret. Gecenlerde bir arkadasim kiz istemeye gitti. ailesi vermedi evi olmadıgı için. yani eviniz varsa kızım sizi sever yoksa sevmez diyor...
37 Yorumla
Soran+1 yılkadın mal degil ki ayakları üzerinde durması lazım sonuçta orta sınıf evliligi iki insanda birşeylerini vermek fedekar etmek zorundalar
Soran+1 yılevler arabalar gereklımi yapısı için kanka kısaca sevgi varsa hersey vardır yoksa hiçbirşey yoktur birde bu kızlarla evlenenlere büyük sabırlar diliyorum
Soran+1 yılerkekler de ilginç sanırım biraz neden evlenirlerki böyleleri yemin ederim ukranyada herhangi biri bu kızların hareketlerini yapsa direk dışlanırlar
Soran+1 yılevet diger ülkelere nazaran gergin ve sinirli aslında olumlu olacak pek tarafıda yok ne yazıkki ve bence en beteri kızları
Inan kral her yurtdisindan gelenler bunu solio sadece erkekler degil kizlarda. Bizim kizlarimizin kicini kaldıran abaza erkeklerimiz. Kizlar suratina bakinca aynada bir öcü goruolar makyaji yapinca kendilerinin en yüksek iyi halini gorunce saniolar ki ben guzelim tabi bunu goren erkeklerde kiclarindan ayrilmio kizlarda sanio ki butun erkekler pesimde oysaki erkekler butun kizlarin pesinde
00 YorumlaBence Türk kızları bir harika https://s2.dmcdn.net/CJ0q6/526x297-kHP.jpg
31 Yorumla
Soran+1 yıldegiller allah düşmanın başına vermesin
+1 yılSuç erkeklerimizde degilmi sence.
Bu kadar abaza bu kadar sapik sayili ülkelerde var. Sorun erkeklerimizde kizlar erkeklerin verdigi tepkiye göre etkilesim gosteriyorlar07 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama bazıları varki allah düşmanımın başına vermesin
- +1 yıl
İllaki bu yuzdem yurt disinda yasamak isteyen cok erkegimiz var. Cinsel konudan iliskiden anliyan gavurlar var abbbee
Soran+1 yılmaster yapmış ukranya kızları buradaki kızları gördükten sonra cinsel ilişkiyede girsen pek birşey anlamayacagımı düşünüyorum hepsinde anlamsız bir ego sımarıklık var cinsellik önemli bir ihtiyac buradakilere muhtac kalan insanları anlayabiliyorum
- +1 yıl
Öyle evlenipte tatmin oayam herkesin gözü disariya yöneliyor sanki evdekinden farklari varmis gibi iyi bir konuya deginmissin
Soran+1 yılaldatmalarda yaygınmı burada dedigin gibidir o zaman 3 gün sonra dönücem istesem yatarım ama yatmam burdakilerle hiçbirşeyde kaybetmem ama nebileyim erkekler çok yakısıklı degil ama kızlarda güzel degil ve güzel olmadıgı halde çok anormal bir kıza yakışmayacak haraketleri çok var
- +1 yıl
Genelleme yapmacilar gelicek birqzdan :))
Türkiyede yakisikli erkekler var ama bunu cehaletle kirletmeleride var ya da gercekten kizlardan daha cok egoya sahip olmalari ya da bu site yüzündendir :)) herkes cool herkes king takiliyor
Soran+1 yılyemin ederim ukranyalıda ne ego var ne kapris var yüzde 90 sını böyle ruhuna dokunuyolar adamın ben burda yaşasam intihar ederim siz nasıl çekiyorsanız bunları avrupaya gitmek zor ondandır belki
ya sanarsın sen bir İtalyan erkeği efendime söyliyeyim bir fransızsın da gelmiş burda laf yapıyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyon sen ya
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Kızlarımızın çoğunun iffetli ve namuslu olması , her önüne gelene yüz vermiyor olması sana ego gibi gelebilir...
14 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir şey gözlemledim bunu istedigine namuslu takılıp istedigiyle egleniyolar
Soran+1 yılkişilik bozuklukları fesatlıklar ne ararsan var düzgünü pek rastlamadım ama vardır mutlaka
+1 yılHerkes senin gibi ukrayna'ya gitmediginden bu kızları güzel bulup egolarını tatmin ediyor. Ondandır ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılukranya kızları çok güzel vücud olarakta ama türk erkekleride kızlar gibi fark yok ama kızlar cok sımarık
+1 yılAy gotum beğenmiyor san beğenme çokta fifi😂😂😂 ukraynalı karılarda türk erkeği türk erkeği diye diye yanıp tutuşuyorlardı zaten dimii😂😂😂😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç sıkıntı çekmedim orada buradakiler degişik çirkinleri bile bir ayrı dünya buradakilerin
- +1 yıl
Allah'ın yarattığıyla resmen alay ediyorsun sen göz zevkine tükürürüm! Beğenmiyorsan eleştirmeye hakkın yok Allah yarattı hepimizi senin tipini görmedim ama sen de bir Bret Pitt etmezsin ki sana Angelina culi gelsin.😊
Soran+1 yılgüzelligi eleştirmedim türk erkegi neyse türk kızıda o tip olarak ama burada erkegiyle kadını ayrı bir dünya çok sımarıklar kişilik bozuklukları var orada dışlanıyolar böyle olanlar
- +1 yıl
Tamamda orası bizi bağlamaz beğenmeyen varda defolsun yani bu kadar basit.
+1 yılo ego değil ukraynalılar gibi herkese yüz vermiyolardır. ayrıca ukraynanın kızları güzel falan değil
06 Yorumla
Soran+1 yılmakaramı ediyonm benle :D
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılhaha :D ama beceremedin kararımı degiştirdim bence türk kızları mükelmmel türk erkeginin basına gelebilecek en güzel şey :P
- +1 yıl
neden kararın değişti :D
Soran+1 yılsaka yapıyorum canım :D tam tersi aslında :D:D ama daha ılımlı olacam bu sitede bile 1 2 tane düzgün diyebilcegim kız nihayet tanıdım
- +1 yıl
vardır sitede iyi kızlar :)
Ben de şaşırıyorum o ego meselesine bazen.
Ne diyim yani genelleme yapmışsınız yine, sevmiyorum genellemeleri.13 Yorumla
Soran+1 yılvala görünen köy kılavuz istemez derler 4 gündür buradayım gördüklerim hepsi bu
Soran+1 yıl3 gün sonra gidiyom :D :D
Sen sanirim inşaat işçisi olarak calisiyordun orda ucuz mal alışkanlık yapmış kalite ağır gelmiş sana
27 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D :D ama ordakiler kaliteli buradakiler sımarık
Soran+1 yıleglenmiyorum bir haftalıgına geldim 3 gün sonra dönüyorum
Soran+1 yıleleştirmisin ya cevap hakkı dogdu bana
Soran+1 yılne yaşıyolar ki bilmiyom ama bir kıza yakışmıcak şekilde hareket ediyolar gördüklerimin neredeyse tamamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeynirgillerden ukolara selamlar. Elin ecnebilerine uyum saglamissin onlar da sana bayiliyorlardir zaten. Türk kızlarına kurban ol şerro.
02 Yorumla
Soran+1 yılbugunden sonra düşmanımın başına vermesin
- +1 yıl
niye kurban olalim bir anlasilamadi bu konu... kaprisler havalar tripler bitsin bakicaz... ozaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kadını Türk erkeği birleşiyor ortaya sen çıkıyorsun sonra senin gibi çıkan başkasını gömüyorsun. Tohum aynı amca
05 Yorumla
Soran+1 yılkızlarda bir kıza yakışmıcak kişilik bozuklukları var türk kızı hal ve hareketleri ukranyalılar gibi olsa az çok çekilir
Cevap sahibi+1 yılErkekler de davar
Soran+1 yılerkeklerde biraz agresif olabilir ama kızlar kız gibi davranmıyor
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmayalım neyse
Soran+1 yılvala rastladıklarım öyle erkeklerde bir sorun varsa kızlarda 2 sorun var sanırım yetiştirilme tarzları yanlış
+1 yılKeko denen yaratığımsı insanların yüzünden böyleler bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama Bir çoğunun geninde var
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman anani da al git lan (ukraynaya)
Türk kizlarindan başka kiz tanimam.11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka kardeşim
+1 yılUcuz mala alismissin kalite midene dokunmus.
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama tam resi
Pez... in yeri or... punun yatağıdır bro ondandır.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani bro acsana konuyu?
+1 yılvermedikleri içindir amcam
15 Yorumla
Soran+1 yılcinsellige doydum adamım ama burada kızlar biraz sıkıntılı
- +1 yıl
ordakiler rahat olduğu için sana sıkıntılı geliyordur. inan bana kızların coğu yanında gezerken bile herangi bir yerden akrabası tanıdığı çıkacak diye korkar yani muhtemelen bunun gibi düşündüğü çok şey olunca dışa başka sıkıntılar olarak vurabilir buda sana öyle gelebilir
Soran+1 yılhmm olabilir ama degmez ki senle ilgili bir sıkıntısı olmadıgı halde sana yansıtması saçma degil mi türkiyede cinsellik tabu diyolar ama acık giyinende çok biraz ironı bazı şeyler
- +1 yıl
ha bilader ha sen dönsene ya geldiğin yere sanki 15 sene manhattan da yaşadında bura alışamadın
Soran+1 yılkonu o degil kardeşim ki ukranyalıları anlatmama gerek yok hatta burada kaldıgım sürece daha mükemmel oldular gözümde orası ayrı orada karşılasmadıgım şeylerle karşılaştım burada inan halen şaşkınım onlarla bizimkileri göz önüne getiriyorum ya da hadi ordan et bu yazım bile fazla onlar için
Özgüven sahibi bizim kızlar😂
04 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenleride fazla yok anlamadım hiçbişi
Soran+1 yılbizimkiler biraz düşkün abaza diyolar ama türk kızları ukranyalılarla karşılaştırılmaz bile güzellikte ama sonucta erkegin kaliteside bu kızlar farklı burda
+1 yılAnnen ukraynalı mı koç
18 Yorumla
Soran+1 yıldegil ama kızlar çok sımarık onu dedim
- +1 yıl
Turk kizlari degilde Turkiyede gordugum bazi veya cogu kizlar itici desen bu kadar tepki almazsin. Ki seninde genelleme yapman cok itici. Sanki ukraynali kizlarin hepsi muhtesem.. Olsa bile benanah aman gerildim by
- +1 yıl
Feminist misim kadın milliyetcisi misin bu görüşünle adamin dedigi dogru cikiyor burda iste egoya baksana ya
Soran+1 yılgüzellik karşılastırmıyorum erkeklerde yakısıklı degil ilginç olan su kızlar itici cogu benim tanıdıklarımın geneli yani
- +1 yıl
@BySReTTeRS ego? Bu biraz etkiye tepki oluyor. Konusma nasil baslamis ona bakacaksin ilk. Türk erkekleri cok itici ve cirkin yhaaa. s. s. s diyen bir kiz dusun. Sen ona demeyecekmisin yavrum senin baban nereli :D
@soran benim tanidiklarimin geneli tanımıyla Turkiyenin geneli tanimi farklidir. - +1 yıl
@Morbulutlar senin hakkinda tekrar fikrim degismedi kanka :))
- +1 yıl
@BySReTTeRS degissin diye ugrasmadim zaten. Ortaya birsey attin cevap verme hakkim dogdu. Tabiki hakkimda her turlu goruse sahip olabilirsin. Belkide egoluyumdur, olabilir. Ama beni kotu bildin diye buraya gelip hepsi kotu diyemezsin. Dersende benim verdiğim tepkiyi alirsin.😏 sağlıcakla kalın efenim
Soran+1 yıleleştirmek amacıyla yazdım kızlar çokda güzel degil erkeklerde öyle ama kızlar çok sımarık ego ne ararsan var bir kıza yakısmıcak hareketler de bolca mevcut eleştrim bu yönde
+1 yılahahahahahha hos geldin... cennet geride kaldi...
017 Yorumla
Soran+1 yıl2 günüm kaldı dönücem tekrar
- +1 yıl
ozaman cennet seni bekler dostum...
Soran+1 yılburaya cehennem gözüyle mi bakıyorsun :D bakılmıcak gibi degil haklısın aslında
- +1 yıl
senelerce ruslarla tesviki mesai yapmis birisi olarak yari guzellegin altindakilerin egolarinin tavan yapmasi anlasilir bir durum degil... bunu dile getirincede... siz bizim elimizi ayagimizi opun derler al sana bir hava ego daha... kapris naz trip yapmasin bilmece cozmek zorunda kalmayalim baska derdimiz yok yoksa memleket kizlari bas taci olur... diger turlu dil bilen herkes uzar...
Soran+1 yılaynen orada bu tarz hareketleri olan kızlar direk dışlanırlar bu güzellikte bu egoya hayret ediyor insan yasayanlara sabır diliyom vala
- +1 yıl
bu konulari acip anlatinca bak avrupa gordum rusya gordum amerika gordum burda insanlar bir degisik falan demeye basladinmi direk kisa devre yapiyor bizimkiler cunku eksiklerinin kendileride farkinda... anneleri boyle ogretmis onlara goster ama verme kapris ve naz tavan olsun adam daha cok pesinden kosar vs sekli.. ama tam tersi oluyor bir anlamadilar.. dedim ya ariza var
Soran+1 yılçok muhazafakarlar galiba kapalı çok var açıkda muhazafakar gerçi
- +1 yıl
ortama uyum sagliyorlar sadece muhafazakarlik ayarini kaciranlar hele onlar en dayanilmazi... hocam burda seni anlayan zor cikar bilen bilir... rus tenine degen erkek iflah olmaz...(deyim yani) sana kolay gelsin... en kisa zamanda bir tur yapicam bende zaten
Soran+1 yılaynen çok dogru ben ukranyalılara degiyom ruslardan bir farkı oldugunu sanmıyom :D yap yap :D aynı zamanda bursadayım 2 sene önce böyle degildi arap şehri olmuş gibi şimdi
- +1 yıl
akp sayesinde heryer arap dolu zaten... ya goruntu kirliligi baska bisi degil.. bizimkilerde onlara ozenip ayni giyinmeye basladi/...
Soran+1 yıl2 senede çok degişmiş daha önce yoktu bu kadar her milletten insan var hepsi yobaz ülke çok geriye gitmiş
- +1 yıl
icereki mallar bunu gormuyor disardan gelen direk farkediyor iste olay bu zaten...
www.facebook.com/.../?type=3&theater
Soran+1 yılçok var haziranda umutluydumda artık umutlu degilim ki gördügümde kadarıyla hayatta degişmez
- +1 yıl
son donemec donuldu ulke cikmaz yola girdi son yapilan secimle... olay bitmistir...
Soran+1 yılzaten insan kalitesi belli ki çogunluguyla tartışılmaz bile sol kulagımda küpe var öcü gibi bakanları gördüm :D
- +1 yıl
vay vay ki vay... allah acisin bu ulkeye artik... bitti dedim ya
Soran+1 yılkızlarda burda bazıları bana sen burda kadın olmanın zorluklarını biliyonmu diyo sanki oradakiler el bebek gül bebek hiç sıkıntısı yok sımarıklarını acıstasyonla kapatmaya çalısıyolar
+1 yılBunlar gösterip elletmem tipler
05 Yorumla
Soran+1 yılcinsel ilişkiyide bilmezler bunlar kızlıklarını unutmuslar zaten
- +1 yıl
Gerek bulmuyorum
Soran+1 yılben burda yaşasam intihar ederim iyi siz dayanıyonuz vala
- +1 yıl
İyi ki dayanıyoruz bunlara karşı düşmanıma vermesin bunları
Soran+1 yılvala kardeşim şaşırdıgım en çok konu ukranyalıların güzelligi vücütları tartışılmaz o kadar iyilerki cinsel ilişki de bile öyle tatmin ediyolarki neler var daha ama uzatmaya gerek yok buraya bir geldim çirkinler degişikler birde ego varya beni begenmeyenler bile çıktı içlerinden bir de çok kabalar
Genetikleri bozuk brro
01 Yorumla
Soran+1 yılsasırdım bro erkeklerde yakısıklı degil cogu kızlarıda güzel degil dogrusu ama kızlarda sımarıklık ego hiçbir yrde yoktur bukadar
+1 yılSana öyleleri denk geliyor demek ki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
çıktığın yere git o zaman hadi
04 Yorumla
Soran+1 yılfarkı gördüm dönücem zaten
Soran+1 yılvala kızlarla iyi anlasırım onlar bana bende onlara istedigimi veririm ama burdaki kızları yatma durumum olsa bile istemem sahsen senin de yazdıklarımdan farklı olmayacagını ummuyorum
Soran+1 yıleleştirdigim içinmi bana çirkin diyorsun ayrıca küstahları varmış hal ve hareketleriniz sorun konusmalarınız sorun nedn ukranyada böyle sorun türkiye de var
+1 yılyuvarlanıp gidiyoz işte
01 Yorumla
Soran+1 yılzor zor bu kızlarla
Aynaya bak ve ne gördüğünü söyle bana gizli..
05 Yorumla- +1 yıl
Sende yapsana bunu😂
- +1 yıl
Ayna bir an çatlasın istedim😂 Hoşuma gittin kadın😂
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Makyajını silip sende kendi tipine bak bence ama sonra bana söyle,, gizli
+1 yılOnlar fazla dujj yapmadıkları icindir belki
00 Yorumla
+1 yılHıhı iticiyiz anlıyorum seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeter anladık burdaki kızlar çirkin tamam
16 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde yakısıklı degil zaten ama kızlar çok sımarık bunu anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılOna bişey diyemem havada uçuyorlar resmen
Soran+1 yıleleştiriyede gelemiyolar yerden yere vuruyolar ne yazdım sımarık dedim altı üstü
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi hiçbir şey dememek kardes
Soran+1 yılsenin için ilk konustugum digerlerine kıyasla normal diyebilcegim insansın varmış demek ki sımarık olmayan :D
Cevap sahibi+1 yılHerkes bir değil yani :D
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Geri git tutan yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıldönecem zaten
+1 yılOrada kalydn o zamn
01 Yorumla
Soran+1 yıldönücem 2 günüm kaldı
+1 yılGeri dön 😂😂😂😂
023 Yorumla
Soran+1 yıldönücem
- +1 yıl
Bende onu söyledim zaten Azerbaycanlı kızlar daha güzel Azerbaycana da gelebilirsin 😂😂😂😂
Soran+1 yılgitmedim 4 gündür buradayım ukranyayla karşılastırılamaz kızları ama erkeklerde yakısıklı degil ama kızlar sımarık :D
- +1 yıl
Emin olabilirsin o geldiğin yerdeki kızlardan daha iyi bir karaktere sahipler :)
Soran+1 yılhiç öyle görünmüyolar vala gördüklerimden sonra cogunu tanımak istemem
- +1 yıl
Kendin bilirsin ne diyebilirim ki senin düşüncen sonuçta
- +1 yıl
Bu arada Türk kızlarını kötülemeden önce Ukrayna yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim
Soran+1 yılne alaka ukrayayımı bahane edicen şimdi omu konumuz
- +1 yıl
Bahane edecek bir şey yok bende Türk sayılmam ama senin gibi önüme gelene Türk kızları itici demiyorum sen daha Ukrayna yazmayı bilmiyorsun gelmiş burada bana bahane diyorsun bence soru sormadan otur 2 dakika düşün
Soran+1 yılukrayaa
- +1 yıl
Merak etme Türk kızlar da senin için ölmüyor😂
Soran+1 yılbanane ölmesinler ihtiyacım yok onlara olmasını da istemem ukranyada böyle kızlar dışlanır burda el üstünde tutuluyor anlamadıgım diger şeyde bu
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıltürk kızı güzel olmasa ama hal ve hareketleri ukranyalılar gibi olsa bir nebze çekilir ama cogunda galiba kişilik bozuklugu var orada böyle kızlar dışlanır burada el üstünde tutanıda gördüm :D
- +1 yıl
Geri dön o zaman seni tutan yok Türk kızları da sana bayılmıyor merak etme 😄 kötülemek kolay senin gibi insanlar sadece oturduğu yerden konuşmasını bilirler
Soran+1 yılben bayılmıyom merak etme ama eleştiriyorum daha eleştiriye gelemiyorsun son yazdıgım yapacı bir eleştiriydi
- +1 yıl
Benim eleştirilecek bir şeyim yok çünkü Türk değilim 😂
Soran+1 yılnesin sen yaa
- +1 yıl
İnsan 😂
Soran+1 yılhaha :D güzel evrensel düşüyüonusun iyi muhazafakarlıktan kurtulmussun
- +1 yıl
Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum 😄
Soran+1 yılyaşıtlarının çogu muhazafakar takılıyor
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılİticimiyiz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılnesinizi ya
idare ediyoz
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında