Hatta bazılarının Tanrısı para olmuş 🧐
Baksana düğünde, nişanda takılan altınları sahipleniryorlar kuruşu geçmese bile :d Başlık parası da verelim mi? Birden tapunuzu almış oluruz. Csfsfsfs
Hatta bazılarının Tanrısı para olmuş 🧐
Baksana düğünde, nişanda takılan altınları sahipleniryorlar kuruşu geçmese bile :d Başlık parası da verelim mi? Birden tapunuzu almış oluruz. Csfsfsfs
Kendini geliştirememiş insanlar bu tür taleplerde bulunur; dinde bunun yeri yoktur.
Gerek ailemde gerekse çevremde gördüğüm kadınlar kendilerini nesneleştiren isteklerde bulunmadılar. Hayat müşterekse, kız tarafı da ailesine resti çekmelidir birde erkeği maddi olarak zor durumda bırakan bir kızı neden tercih eder ki bir erkek? Ben olsam yalnız kalırdım, ne kendimi ne de ailemi zora sokardım.
Tamam paragöz kızlar var ama Türk kızları paragöz filan nedir yahu? Sanırsın Avrupa'da milyon kız görüp tanıdınız. Az sallayın yaa nedir bu Türk kızı Türk erkeği hepiniz Avrupalisıniz tamam oldu mu? Gidin onları alın evlenin...
Yeter yaaa bi salın Türkleri...
türk kızı böyledir. ilgi ister ilgi verdikten sonra başkasına giderler. karakteri seviyoruz tamamen yalan ve hikaye. değer verdikleri tek şey para ve dış görünüş.
Cevap
7Cevap
Suç o khezolarda değil, onlarla evlenen eğitimsiz cahil dingillerde.
Şu yazıyı duvarlara kazımak lazım haa
Jjs beni natma ben kendim kazanıp yiyorum snns
Sen var ya adamsın haa
Turk kizi paraya tapan ezik bir varlik sozde bakmayiz derler evet bakmazsiniz taparsiniz xnnx
Kral noktayı yine koydu bee
Eyv jxjcbb
Mülayim gene bombanın fitilini ateşledin He agamm 😂🤨
Agaa eskisi gibi değil bee hemen kabulleniyorlqr 🙄
Vermez tabi vurudulu, kırdılı, engellemeli olmalı csfsf
Aynen ama yerimiz buralar değil artık csfsfsf
İşte onu bilmiyorum haa bulamazsam emekli olacam 🙄
Biliyom aga dobarlanıp daha kışkırtıcı sorular sorarım merak etme :(
bir kısmı öyle evet ama içerinde paraya önem vermeyenleride tanıdım genelleme yapmamak gerek
Paramız yok ekonomi kötü çünkü. Şaka bir yana bu tarz kızlardan nefret ediyorum.
Ayn ben mesela evlenince agirligimin 10 katı kadar altın isticem
Tc insanlarının neredeyse %90'ı paragöz. Güç ve para kimdeyse ona yalakalık yapıyorlar.
çabuk tövbe de öyle değiliz 😒
Demem hem teyze bak hepsi kabul etmiş 🙄
ban etmiyorum yiğenim 😔
Seni biliyom teyze sen hariç o zaman 👉👈
ölümüm yakınlaştı sanırım iki gündür güzel şeyler söylüyorsun 🥺
Sayılı gün çabuk geçiyo işte 👉👈
helvamı kavurursun arkamdan 😢
Bu sıcahda helva gitmez ki beddua ederler arkandan 🙄 o yüzden dondurma döktürecem senin için ayıpsın
vay sağol yiğenim 🥺
Sen de sağ ol diecem de olmicak toprağın bol olsun bari 👉👈
ahahahaha yaaa ahahahah manyak 😂😂😂
Ekonomi batık napalım be
Çalış başkasının malında gözün olmasın?
Al sana bombee
çünkü ekonomi berbat neye bakıcaktık tipe mi
O zaman erkekle eşit olmayı istemeyin :d
Parasiz kimse de tipine bakamayacigindan bonus olarak tipde kotulesiyor zaten
Tc kızlarına başka şans mı bıraktınız? Bi oje bir ped ne kadar oldu haberin var mı 🥲 bak yine üzüldüm
Karaktersiz oldukları için yabancı kızlar daha iyi hem daha güzel
Bende paragözüm bence bu devirde para her şey, aksini iddia eden pis fakirdir
Kizlar oyle demiyor ama yeter ki karakterli olsun 5 parasiz da olsa cikarim diyor 🤣 (yersen)
Ben değelm🥺
Adamsın
Sende🥺
Sevgi diye bir şey kalmamış
Sana öylesi ddenk gelmiş
S.. ik goz olan da var
Erkekler neden paragöz?
parasız erkeği annesi sever sadece
Ayça en paragozu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?