Aynen öyle.. bence neden biliyor musunuz? Çünkü aileler çocuklarını bu paragöz kafayla yetiştiriyor. Ayseler Kanepe almış hemde İstikbal.. nazanlar buzdolabı almış Arçelik. Hemde en pahalisindan.. Hatcenin kızını şu çulsuz mu istemiş. Culsuz seni kim ne yapsın.. Bayramın kızı doktorla evlenmiş. Varya piyango vurdu bayramın kızına. Döndü'nun kızı Yazıbaşı ile evleniyormuş. Hep bu laflarla büyütürler kızlarını da o yüzden. Maddiyat para zenginlik makam mevkiye göre adamsın ülkemizde. Bunların kızları ve aileleri size ikinci sınıf insan muamelesi yaparlar. Kendinize asla yediremezsiniz.
Böyle birşey söyleyebilmen için her Türk kızıyla tanışmış olman gerekiyor. Anlamıyorum yani neden sürekli genelleme yaparak konuşuyorsunuz? Sonra kızlar size erkeklere güvenemiyorum dediğinde beni o genellemeye sokma diyorsunuz ama? Ben Türk kızlarının para göz olduğunu düşğnmorum tabi ki vardır arada öyle olanı ama siz insanları böyle yapıyorsunuz! Çoğu erkek bir masaya oturduğunda telefon araba anahtarı ve sigara koyuyor masaya. Yani varlığının bir göstergesi olarak! Kızlardan ne bekliyordunuz o zaman?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
turkiyenin 55 ilini gezdim istisna haric heryerde ciktigim oldu ve 1 tanesi haricinde denk gelmedim oda baya varlikli oldugu icin galiba yoksa hepsi paragoz
Fahişe de o yüzden deseydin aynı şeydi aslinda. Culsuzlari kim ne yapsın değil konu. Parası var diye biriyle çıkan herkesle de cikar. Doğal olarak hayat kadını fahisedir o bayanlar
Türk kızlarına iki laf et kabullenmezler aga ama Türk erkeinin bir eksiğini görsünler anammm ordu oluşturup destek çıkarlar hepsi böyle diye. bu dünya sanki onlar için yaratılmış da haberimiz yok
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
katiliyorum ama kac bence biraz sonra sende bunlarin hismina ugrarsin
Türk kızı ile alakali değil bence kişinin kendisi ile alakali bir şey. yaklAsım her zmaan farklıdır. herkesde aynı olmadığına göre. ruslarla genelleme yapmak yanlis
Burda olmazlar ama bir gün yanında olurlar. para göz tabiri kesinlikle hoş bir şey değil ama bu kişinin kendisi ile alakali. para ihtiyaçtir zaten. bunu aksini yapan bayandan elbette ki bir şey beklenmez
Ben hic olmadim sen böyle gördügün icin de o senin sorunun kiminle ilgileniyorsan da ilgilen de onlar icin yaptiklarinizi kendi seyleriniz icin hic yapmadiniz
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben boyle birini bulsam bidaha rusun r sini bile kullanmam
sen rus kizi tanisaydin boyle demezdin dinleri imanlari para turkiyedende guzel para kaldiriyolar yasasin abaza salak turk erkekleri diyorlar oleyy oleyy oleyyy👊👊👊
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok ben bir kadina cinsel obje gozyle bakmam ve para yedirmedim hicbir rus kizina
onlarinda senin killli vucudunla isi olmaz erkekmi yok onlara asmislar onlar paraya bakiyolar tanimadigin blli genelneme yapiyosun bulasmasanda iyi olur evin ocagin batar
bunlarin karakterine sahip bir türk kizi olsa onlara bakmam ama yok ve onlar bu yuzden cezbedici ayrica ustume basa basa diyorum para istesem hemen verirler yok demezler
Ayrıca bir boka yaramamış degildir çoğu kişi. Torpille oraya buraya girememistir. Okuyanların iş bulamadığı okumayanlarin torpille bir yerlere yerleştiği haramdan doğan piclerin ülkesinde yaşıyoruz. Onu da söyleseydin. Onun bunun hakkını yiyen haramdan doğan piclerin ülkesi
Genelleme yapmaktan sıkılmadınız bir . Ben sana diyor muyum italyan erkekleri niye yakışıklı diye? Cevaba gelelim sana oyle denk gelmiş olabilir ama sevgilim bana bir çikolata alıyordu dünyanın en mutlu insanı oluyordum. Herkes bir degil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akp ye niye dusmansin lan anan kurt dye hdp li misin
Siz hep yanlis anladiniz. O duzenleme 18 yas altinda beraber olanlar icin. Onlar beraber olunca ortada bir sorun oluyo. 18 ni dolduramayanlarda evlenemiyo. Onlarin magduriyetini gidermek icin. Tecavuzle alakasi yok. Bazi ortalik karistiranlar carpitiyorlar abi
Iyi o zaman iyileri denk gelmis sana. Ama genl olarak paragozler. Turk kizlarinin ruslar kadar paragoz oldugunu dusunmuyotum ben. Taniki olanlar var ama ruslar daha cok bence.
Boyle zihniyetler olsun evet. Siz gül oldunuz da biz diken mi olduk. Siz ib nelik yaptnz demekki kizlar asabi. Kendinie bakiyo musunuz acaba ben nerde yanls yaptm dye
En İyi Cevaplar