Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Sorun türk geninin genelinin çirkin olması hakkında ,/2/10 kadın makyaj filtre gibi şeylerle kendini 8/10 yapabilirken 2/10 erkek bu seviyede kalır. Yakışıklı ve boyu 180 den uzun erkeklerin karşı cinsi kötülediklerini duymadım.
Kanka senin asıl sorunun yakışıklı olamamak üzgünüm. Sana karşı düşman değilim zaten ama türk insanına yabancı kızlar zaten bakmaz. Endonezya, Hindistan gibi ülkeler hariç sen de onları begenmezsin zaten. Dersen ki türk erkekleri nasıl Rus kızlarla evleniyor diye onlar da ortalama üstü tipi olan boyu kısa olmayan ve maddi durumu iyi olan kimseler ben de kızların makyaj ve filtre gibi şeyleri kullanarak dolandırıcılık yapmalarını 2 yüzlü olduğunu biliyorum ama gerçek bu030 Yorumla
Soran+1 yılKanka maddi durumum buradaki bir çok insandan iyi emin ol allaha sukur ayrıca kendimi tipsiz görmüyorum ki değilim ve kimsenin yargılamasına da izin vermem türk kızı denince şimdi herkesin aklına ego gelir Türk kızı = boş ego ( hava dolu balon ) ve bunun kanıtı git bir mekana türk kızına selam ver bir hapse attırmadığı kalır ve geneli öyle emin ol ben amerikayada gittim oradaki kızlar gerçekden insan gibi davranabiliyorlar ama bizim türk kızları bir erkek yanına yaklaşsa kötü amacı olmasa bile hemen tehdit blöf veya küfr ya da alaycı şekilde konuşma?
Soran+1 yılVe sen bile kendi ağzınla itiraf ediyorsun TİPE BAKIYORLAR ama hep diyorlar ki biz karaktere kalbe bakıyoruz yanlış para ve tipe bakıyorlar bu bir gerçek ama şöyle bir gerçek daha var onlar para ve tip baktıkça erkeklerde onları obje olarak kullanacaklar :)
- +1 yıl
Kanka sana ben tipsiz demedim. Yakışıklı değilsin dedim. Ortalamasın bence ki bu düzende ortalama olmak yetmiyor. Ben çok ortamları gördüm. Çirkin veya ortalama erkeklerin takıldığı yerlerde dediklerinde haklısın ama boyu 180'den uzun olup yakışıklı erkeklerin oldukları yerlerde kızlar tapıyor o adamlara
Soran+1 yılValla kanka 190 boyum var vücudumda iyi durumda o yüzden çok yakışıklı olmasamda ortalamanın üzerindeyim ve kızlar erkeklerde bu kadar özellik arıyorken peki onlarda ne özellik var 250 gr dan başka?
Soran+1 yılKanka bende bir çok ülkeyi gezdim rus kızlarını ben sana anlatim hatta anca dertleri vodka ve para başka bir şey değil ve diğer mevzuya gelecek olursak da yani türkiye hariç tüm dünyanın kızları erkeklere insan gibi davranırken bu türk kızlarında ki gereksiz boş ego küçük dağları ben yarattım havası sinirimi bozuyor
Soran+1 yılAyrıca yolda yürürken kızlar bakıyor bana mesela ama ben artık sogudugum icin bakmiyorum ve aracımla mekana gidince peçeteye numarasini yazanlar instasını yazanlar hatta yanıma kendileri gelip konu açmaya çalışınca s*ktir ediyorum
Soran+1 yılVe kanka ben sana şunu söyleyim istersen 3 metre ol her erkeğin elde edemeyecegi kız her kızında elde edemeyeceği bir erkek var illaki ;)
Soran+1 yılİşte sinir olduğum şeyde bu en çirkin kız bile kendini bir şey sanıp egolanması ama oysa ki hiç bir şeyinin olmaması fizik karakter ama kendine sorsan barbara palvin sanar kendini
Soran+1 yılZaten bak sen kendi ağzınla diyorsun çok yakışıklı braid pitt gibi olmadıkdan sonra türkiyede sevgili bulman zor diye zaten öyle olsam ben türk kızına bakmam ki herkesde benim gibi düşünüyor
Soran+1 yılİyi etmişsin ağzının payını vermek lazım öyle iner anca bunların balon egoları kanka
Soran+1 yılVe ayrıca 180 den uzunum ve tipimde 10 da 9 veya 8 olsa emin ol türk kızına bakmam antalyaya falan gider yabancılar ile ilişki kurarım en azından boş trip ve ego çekmem :)
Soran+1 yılAğzına sağlık ortak aynen öyle işte şu türk kızları haddini bilse kendi denkleri ile ilişki kurmayı öğrense gözü yüksekde olmasa sorun kalmayacak 👍
Soran+1 yılBak mesela yukarıda afrodit diye bir kaşar havlıyor işte klasik türk kızı bunlara he diyip geçeceksin kanka 😂
Soran+1 yılVallaha ya hepsi bir avuc beyinsiz kaşar ordusu 😂
- +1 yıl
@eskiyasa ya sen ne diyorsun, boş boş yazmışsın buraya?😂 Avrupa gibi yerlerde cirkin olduğu icin ya da boyu kısa olduğu icin elendiği gibi sacma sapan konuşmalar yapmışsın. Sana illa sunun kanıtı mi göstereyim, ya da yapayım. Avrupalı yabancı kadınların %75-80 i Türk erkeklerini tercih ediyor. Bunun sebebi ise %60 i Türk erkeklerinin esine, ailesine bağlı olmasıdır, %40 i ise yakisikli olmasıdır. Peki Avrupalı yabancı kızların yeni nesil Türk erkeklerini tercihlerinin arasına Türk erkeklerini ilk 5 e koyduğunu sana kanıtlamama mi, ya da göstermemi ister misin? İstiyorum de yeter. Ha senin o söylediğin de katiyen yalan, bilinçsiz, ve dengesizce bir açıklamadır. Çünkü Avrupalı kadınlar boyu kısa diye ya da cirkin diye eleme yapmıyorlar, yapmazlar çünkü karakterlerinde bu yok. Yurt dışına çok çıkan biri olarak bunu benden iyi bilemezsin.
- +1 yıl
Yurtdışına çok çıkan biri olarak benden iyi bilemezsin demişsin.
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Avrupalı kızlar 6 feet (182) üstünü tercih ediyor kadın doğası her yerde aynı eskiden Türkiye'de görücü usulü evlilikler yapılırdı ataerkillikten dolayı bu yüzden bir çok kadın zorla evlendirildi bu yüzden kısa boylu ve çirkin erkekler evlenebilirlerdi ama artık bu düzen bitti Türkiye'de kadınlar özgürleşince seçici olmaya başladılar. 180 altının şansı yok. Eğer 170 civarı ise boyu erkeğin ya Zengin olacak statülü olacak ya da 10/9 10/10 seviyesinde yakışıklı olacak. Avrupalı kadınların %75'i 80'i türk erkeklerini tercih ediyorsun. Bundan hayatımda kolpa daha saçma bir cümle görmedim. Türk erkeklerini tercih etmesi için ya çok zengin olacak zengin olmakta kurtarmaz çünkü onlar zaten Refah içinde yaşıyor. Ya da çok yakışıklı olacak dediğim gibi sadece azınlık kısım bu dediğin Avrupalı kadınlar boyu kısa diye çirkin diye eleme yapmıyorlar diyorsun. Zaten anne anneleri babaanneleri kısa boylu ve çirkin erkekleri elediği için gerek kalmıyor. Sen 175 boyunla gidip 175 boyunda Avrupalı kızla evlenebileceğini mi zannediyorsun topuklu da giydi al sana en az 185 oldu. Türkiye'de boy ortalaması 177 oldu neden acaba? Eskiden 173 ondan önce de daha kısaydı çünkü daha uzun erkekler tercih edildi. Avrupalı kadınlar Türkleri beyaz Arap olarak görüyorlar ve hiç iç açıcı konuşmuyorlar senin iddian şu ne boyu kısa diye ne de çirkin diye eleme yapmıyorlar Diyorsun git bakalım 170 boyunda türk erkeği ve çirkin diyelim orada adam yerine bile konulmaz insanlar dışlar. Ben 2.05 boyundayım ve dikkat çekiyorum tipim de bana göre 10/10 olduğu için sıkıntı çekmedim. Yurt dışına gidip 1 2 Avrupalı kız yüzüne güldü diye sen hemen havalara girmişsin aşırı boş konuşmuşsun gerçekten hangi Avrupa %75 %80 türk erkeğinin tercih ediyor nüfus dağılımına bakarak bile bunu görebilirsin. Ciddiye alınacak biri değilsin be kanka.
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakma ama slksnz olum siz, biraz da olsa kafa yok sizde. Türk kızı da, Türk kızı. Ne var olum bu Türk kızlarında manyk misiniz siz? Hele o 38 yaş üstü amcalar Türk kızı diye ölüyor bitiyorlar ihtiyarlar resmen rezillik. Geliştirin azıcık kendinizi, olum. Gidin yabancı dil öğrenin iletişim kurun yabancı kızlarla, bak o zaman nasıl oluyorsun. Türk kızlarının her birine nasıl “hassttr ln sen kimsin” diyorsun bak gör. Yapmayın inan ki 3 kuruşluk insanlar icin kendinizi heder etmeyin değmez. Kendiniz söylüyorsunuz şöyleler, böyleler diye ee o zaman? Dil öğrenin, bunun icin çabalayın, çıkın bu sefaletten ülkemin tüm erkeklerine söylüyorum bunu, dil öğrenin, öğrenin, öğrenin, öğrenin. Yabancı evliliklere yönelin. Hayatın ne kadar güzel olduğunu, mükemmel olduğunu anlayacaksınız. Dünyada tek egolu kadın ırkı Türk kadın ırkıdır. O yüzden Merak etme diğer yabancı kızlar böyle değil, emin olun değil. Senin eğitime bakmaz, parana bakmaz, tipine bakmaz, mezhebine bakmaz. Ben kaç tane orta tipli veya kendini cirkin zanneden arkadaşlarımı yabancı kiz arkadaşlarımla tanıştırdım. Şu an çoğunun iliskisi 2.-3. yıllarına girecek, ve bazıları evlenecek. Sizde öyle olabilirsiniz. Çıkın artık sizinde egolu dediğiniz, beğenmediğiniz Türk kadınlarına zorunlu olmaktan. Sen onlara mecbur değilsin dil öğrenin !
41 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık aynen öyle 👏🏻👏🏻👏🏻
Türk Kızlarının bir tarafını Erkekler kaldırıyor ne yazık ki bunu 28 yıldır diyorum bu Türk Kızları bir işe yaramıyor genelde kafaları boş soru sorsam dilini yutar konuşamaz çok öz güvensiz kültürsüz saygısız Müslüman kültürü Avrupa arasında kalmış garip kültürlü Kızlar oluyor tabi Erkek içinde geçerli olabilir genel olarak konumuz Kızlar peki Kızlarımız neden böyle çoğunlukla Müslüman olan ülkede ne kadar inançlılarsa her neyse o ayrı konu cinsellik tabu olarak görüldüğü yerde Kızları kısıtlayan Erkekleri hayli Kızlardan uzak tutup aşırı şekilde aç bırakan bir toplum var bu neye sonuç doğuruyor abazanlıkla sen o çirkin Kızını değerli hazine görüp eve kapatıp sevgili yapmasın evlenecek bakire olsun dersen Erkeklerde aç kalır abazan olur bir Kıza 1500 kişi saldırıyor Kızda egolu olur normal Erkek görse bile herkesi abazan sanır konuşmaz yüz vermez seni görürse uzaklaşır bir tarafı kalkmış onun her türlü
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 👍
+1 yılKendimizi sevmek için bir seyimiz olmasina gerek yok. Her şeyimizi kaybetsek bile kendimizi kaybetmiyoruz ve kendimizi seviyoruz.
Yapamayanların kendi derdi.13 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızı = boş ego ( hava dolu balon )
- +1 yıl
Benim boş egom yok iyi bi bölüm okuyorum karakterliyim iyi fiziğim nedne boş ego yapayım
Soran+1 yılGel evlenelim o haldee skdkdkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılNiye bir sürü türk kızı takip ettin o zaman ikiyüzlülük akıyorrr. Yüz vermeyen kadın olunca gelip burada ağlıyorsunuz gına geldi.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1. si bir sürü kızı takip ettiğimi sana soracak değilim ki seni hiç alakadar etmez zaten sende erkek takip ediyorsun 2. si sizde bir erkekden kazık yiyince hepimizi bir tutup ağlıyorsunuz gına bize geldi asıll 😉
Soran+1 yılDemekki iki yüzlü sensin canım :)
- +1 yıl
burada soru açıp zırlayan ven değili yalnız. İkiyüzlü kim belli oluyor benim takip ettiğim bile yok vana gelip takip ediyorsun diyor beynin ile gözün arasındaki bağ kopuk belliki. Bir sürü türk kızı takip edip yavşamalarına karşılık alamadın diye ağlana seni çekecek değiliz ergencik
+1 yılBizim ülkemiz dişi sineğe bile 50 kişi yürüyor ise onlarında böyle olması normal
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sonra beyin yok ama egoları var işte 😂
+1 yılGeneli diye parantez acmana gerek yok dostum. Kadınlar erkekleri eleştirirken parantez açmıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍aynen öyle
+1 yılGelip bi erkek yüzünden bütün erkelere gıcık olurlar yazip da burada sana rast gelen birkaç kız yüzünden tüm kızlara gıcık olman nasıl bı ironi abicim
021 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç mı? Hepiniz öylesiniz egonuzdan başka neyiniz var?
- +1 yıl
Dedi türk kizlari ona yüz vermedigi için ağlayarak günlüğüne yazan alihandro
Soran+1 yılTürk kızları yüz vermedi mi ben yurt dışına gitmiş insanım emin ol türk kızlarından daha güzelleriyle takıldım en azından ne tipi nede karakteri olmadığı halde ego yapmıyorlar insan gibi davranmayı biliyorlar :)
Soran+1 yılBu arada ağlamam ağlatırım canıms kapişş ;)
Soran+1 yılKendimden bahsetmeyi sevmem ama yanlızca sana şunu samimi bir şekilde söylemek isterim en azından yanıma gelen karşı cinsi boş ego yaparak tersleyip rencide ederek gönderecek kadar karaktersiz değilim dostumm :)
Soran+1 yılKendimi bir şey sanmıyorum ki bu durum seni hiç alakadar etmez sadece özelimi konuşmak istemiyorum buda benim en doğal hakkım okey?
Soran+1 yılSadece tanımadığın için öyle diyorsun beni çevreme sorman yeterli benden kafa dengi eğlencelisi yok ama bana böyle saldırgan yaklaşan kişilere bende aynı tepkiyi veriyorum doğal olarak tabi herkesin kendi görüşü saygı duyarım 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@Kzldplkz seni kim suçluyor ki kendi kendine girmişsin triplere git suclayanlarla tartis
- +1 yıl
O zaman git yurt dışındakilerle konuş anlaş türk kizlarini bu gereksiz ve boş dusuncelerinle yargılama nasıl fikir
- +1 yıl
@Kzldplkz klasik tc erkeği akıl diliyorum sizlere
- +1 yıl
Ve evet bi örneği daha egosunu tatmin edemediği ve vericek cevabı olamadığı için terbiyesizlesen ergenler
Soran+1 yılYa boş ver işte kanka klasik beyni olmayıp egosu olan hiç bir şey bilmeyip her boka yorum atan türk kızı işte s. et kanka bırak havlasın 😂
Onları egosunu yerim sksksl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi adıma konusayim oyle biri değilim
04 Yorumla
Soran+1 yıl👍 helal sana o zaman
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseden ustun degildir neden ben en fazla 80 yillik omrumde birini kucuk goreyim o da insan bende insanim bence erkekler kucuk gorulmemeli ayrıca yakisikli erkek gorunce sacmalayanlarada anlam veremiyorum
Soran+1 yılSenin gibileri kaldıysa helal olsun cidden güzel düşüncelerin var 👏🏻
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim ama durum bu hepimiz ayniyiz bi farkimiz yok sadece bazi insanlar bakis acisi farkli ama ben buna inanıyorum farkli olan vücut degil kalplerdir 🌹
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar