Parası olmayan erkeği adam yerine koymazlar.
Efendi erkekler dururken serserileri tercih edip sonra kazığı yiyince de 'bütün erkekler aynı'
diye ağlayıp zırlarlar.
İşlerine gelince kadın erkek eşit diye bas bas bağırırlar. İşlerine gelmeyince de erkek dediğin
güçlü olmalı beni korumalı sahip çıkmalı derler. (Siz aciz varlıklar mısınız? Kendinizi savuna
mıyor musunuz? Erkeğe muhtaçsanız o zaman kadın erkek eşit demeyeceksiniz.)
En yakın arkadaşlarının bile yüzüne gülüp arkasından konuşurlar.
Bütün hemcinslerine karşı kıskançlık beslerler ve ortamda en güzel olma gibi bir kaprisleri
vardır bu da ne kadar egoist olduklarının ispatıdır.
Bir erkek kriterlerini söylediğinde 'kadınları belli kalıplara sokmayın' diye delirirler. Ama
işlerine gelince kendileri erkek dediğin şöyle olur böyle olur diye erkeği 1001 türlü kalıplara
sokrarlar.
150 boylarına bakmadan 190 boyunda erkek isterler.
''Kadında kas kötü duruyor'' bahanesine sığınarak spor yapmayıp götü göbeği salarlar ama
erkeklerinin kaslı olmasını fit olmasını beklerler.
Erkeklerinin kültürlü, kariyerli ve zengin olmasını isterler. Ancak kendileri bu özelliklere
sahip olma konusunda hiç çaba harcamazlar. Sanki erkekler cahil işsiz ve fakirlerden hoşlanıyormuş
gibi bir algıya sahiptirler. Bu yüzden bütün gün evde oturup zengin koca beklerler...
...
Efendi erkekler dururken serserileri tercih edip sonra kazığı yiyince de 'bütün erkekler aynı'
diye ağlayıp zırlarlar.
İşlerine gelince kadın erkek eşit diye bas bas bağırırlar. İşlerine gelmeyince de erkek dediğin
güçlü olmalı beni korumalı sahip çıkmalı derler. (Siz aciz varlıklar mısınız? Kendinizi savuna
mıyor musunuz? Erkeğe muhtaçsanız o zaman kadın erkek eşit demeyeceksiniz.)
En yakın arkadaşlarının bile yüzüne gülüp arkasından konuşurlar.
Bütün hemcinslerine karşı kıskançlık beslerler ve ortamda en güzel olma gibi bir kaprisleri
vardır bu da ne kadar egoist olduklarının ispatıdır.
Bir erkek kriterlerini söylediğinde 'kadınları belli kalıplara sokmayın' diye delirirler. Ama
işlerine gelince kendileri erkek dediğin şöyle olur böyle olur diye erkeği 1001 türlü kalıplara
sokrarlar.
150 boylarına bakmadan 190 boyunda erkek isterler.
''Kadında kas kötü duruyor'' bahanesine sığınarak spor yapmayıp götü göbeği salarlar ama
erkeklerinin kaslı olmasını fit olmasını beklerler.
Erkeklerinin kültürlü, kariyerli ve zengin olmasını isterler. Ancak kendileri bu özelliklere
sahip olma konusunda hiç çaba harcamazlar. Sanki erkekler cahil işsiz ve fakirlerden hoşlanıyormuş
gibi bir algıya sahiptirler. Bu yüzden bütün gün evde oturup zengin koca beklerler...
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Katılıyorum kankam zaten türk kızlarına midem bulanıyor artık amerikaya taşınmayı düşünüyorum burdakilerden bir bok olmaz egolarını sikkkim onların
Biri seni iyi üzmüş belli acısını burda çıkarıyosun
Hangisi yanlis?
Bunu genellemen yanlış
Yuzde 95 diyorum zaten, yuzde 5 boyke olmayan kiz var sadece
Oha abartma ya
Nasil abartmayayim, illa bir özelliğin vardır yazdiklarum arasından
Var diyelim sanane
Sen çok mu harikasın da kızları eleştiriyosun kendine güvenin olsa gizliden yazmazdin
Hahshhaha benim yazdığıma yorum yapan sendjn, turk kizi kste sende bunlardan birisin su sanane lafinla ispatladın bunu
Ben harika değilim ama en azından turk kizi gibi kotu değilim
Sen de eminim ki hayatta hiç bir başarı gösterememiş sevgilisi tarafından terk edilmiş karıya kıza laf atan kendini eksik gördüğü için birilerini eleştiren yobaz geri kafalı birisin
Yobaz geri kafalı değilim, kitap okurum gitar çalarım ve ayrıca daha yeni Marmara üniversitesi ingilizce bölümünü kazandım, ben gerceklerden bahsediyorum 1.50 kiz bile en az 1.90 istiyor yalan mi
Çok haklısın kardeşim de bunları konuşmak sormak bir şeyi değiştirmiyor yine hepsi aynı
Çok bekler gerizekalılar
Valla yanlış anlama parasız erkek erkek değildir bu herkes için geçerli
Yanlış düşünüyosun para dediğin nedir ki? Ölümlü dünya her şey gelip geçici. Parası olmayan erkek, erkek değildir lafı ne demek abi ya siz çıldırmışsınız
@senaişteyaaa zengin uzun boylu erkeklere tapan sizsiniz ahhahaha
Anlamadım uzun boy ne alaka şimdi. Ama çok merak ediyosan söyleyeyim benden bi tık uzun olması iyi olur sevgilimin. Bunu düşünmek gayet doğal. Nasıl ki çoğu erkek ele gelen dolgun kadınları istediği gibi gayet normal bu isteğimiz
@senaişteyaaa 1.50 kizlar bile 1.80 istiyor ne diyeyim yani ben , bir tik dediğin kim bilir 20 cm falandır
İşte hala ön yargılısın. Bi tıktan kastım ben 1.75'sem karşımdaki bi 1.78 falan olsun demek istedim. Ama çok aşıksak biz kadınlar her şeyi hiçe sayar yine de aşkımızı yaşarız valla. Siz gibi beğenemeyip silip atmıyoruz bir köşeye
@senaişteyaaa valla ne bileyim ya , beni seven kiz olmadı
@senaişteyaaa mantıklı ol
Professional virgin kardeşim kafanı yorma boşver
Evet ben virginim he aynen de , dürüst ol hangisi yanlis?
Hepsi yanlış
Aciklar misin rica ediyorum neresi?
Sinirlerimi bozduğun için uğraşamam.
Neden sinirin bozulmuş, hem hepsi yanlış diyorsun ama desteğin yok
Sana bişey kanıtlamakla neden uğraşalım. Kal kendi köşende biz eşimiz dostumuzla takılıyoruz sana ve abuk subuk fikirlerine neden vakit ayıralım? Güzel kardeşim olmaya çalış kadınlardan mahrum et kendini bu kadar kötüysek ok?
Kadınları mahrum et kendinden pardon
En azından bir örnek ver hangisinin yanlış olduğunun ve gerçeğin ne olduğunu (!) anlat
Nasıl talep ediyo hadsizce ya. Sana vakit ayırmak istemiyorum
Dediklerimin dogru olduğunu biliyorsun cunku argümanın yok🙂
Dediğim gibi bizi kendinden mahrum bırakarak cezalandır pls
Nerde karakterli bir erkek varsa uzak duruyorsunuz zaten sizi aldatan erkeklerle devam edin siz zaten yurtdisina tasinacsfim insallah yakında sizden kurtulacağım turk kızlarından
Sen kendi kendine ne konusuon a*k
Laf atabilirsin, ama gerçekler bunlar🙂
Hepsi de gercek
tm reis haklisin
Ön yargılısın
Hngisi yanlış
Hepsinde hatan var bence. Çok ezbere konuşuyosun ve bana nedense dert yakınıyormuşsun gibi geldi. Hayatına giren bir kadın yüzünden bütün kadınları aynı kefeye koymuşsun gibi..
Tamam da acikla?
Nerde yanlış konuşmuşum doğrusu nedir yani?
Parası olmayan erkeği erkek olarak görmüyoruz diye bir şey demedik. Diyen varsa şahsi görüşüdür ama sen kalkıp da bütün kadınları ele alarak söylememelisin bunları.
Erkek dediğin güçlü olmalı bizi korumalı demiyoruz. O kadar "aciz varlıklar"değiliz senin tanımınca. Bizi korumanızı gerektirecek ne var bu ülkede? Hiç düşündün mü? Tecavüz eden öldüren şiddet uygulayanlar kimler? Hemcinslerin değil mi? Kısacası bizi ne koruyun ne de zarar verin istiyoruz bu kadar basit. Öyle sandığın gibi erkeklere muhtaç değiliz. Yaradılış olarak erkekler daha güçlü olabiliyo kadınlardan ve ister istemez karşı koyamıyoruz şiddetinize, tecavüzünüze. Ama sen sevdiğini korumak istemeyecek kadar kinliysen kadınlara senin bileceğin iş.
Birbirlerini kıskanır arkalarından konuşurlar demişsin ve ben öyle bir şey yok kadın kadının halinden anlar çok da iyi dost olur kötü gününde hemen kadınlar koşar birbirlerine yardıma desem yine kendi bildiğini okuyacaksın ve inanmayacaksın. Demedim say.
Kadında kas kötü duruyo diye götü göbeği salan kadın, 1.90 fit kaslı erkeklerin kendilerine bakmayacağını bilir, boyundan büyük laflar etmezler emin ol. Nasıl ki sen parasız, vücutsuz, kariyersiz kendini bir kadının yanına yakıştıramıyosan bizler de öyleyiz emin olabilirsin
1 50 kizlar 1.90 erkekleri istemiyor mi, turk kizlari egolu değil mi , bunlari görmezden gelmişsin demekki doğru olduğunu biliyorsun
Yahu isteyebilir buna lafım yok 1.50 kız 1.90 erkek isteyebiliir. Bunu bilemem her kadın aynı değil. Boyum 1.50 olmadığı için buna bir lafım yok
Çoğu 1.90 erkek farkındaysan minyon kızlarla birlikte. E mutlular da. Sana ne ki bu durumdan anlamadım yaran var da mı gocundun bu kadar
Butun 1.70 erkekler sap mi kalsın o zaman but duruma göre, hem 1.50 kizlarla 1.90 erkekler yaksimiyro hicbir şekilde hani arada yakisma durumu olmalıydı?
Bence sap kalan erkekler özgüvensiz, senin gibi düşünce yapısı olan, kadın düşmanı erkekler. Eziklik oluyor bu özür dileyerek söylüyorum. Erkek dediğin az özgüvenli olmalı kendini sevmeli. Eksileriyle artılarıyla kendisini seven kadını bulmalı. Öyle orda burda dert yanmamalı. Ayrıca boylar uyuşmasa bile ruhlar uyuşuyordur, kafa yapısı uyusuyordur bunu bilemezsin
Bazen öyle örnek erkekler tanıyoruz ki, varsın olsun fiziksel olarak yakışmasın ama ben onu o haliyle seviyorum dedirten. Bilmem anlayabildin mi
Valla bilmiyorum haklusun ben ezigim kabul ediyorum bunu, napayum tipim kötü değil aslında boyum 1.72 o yüzden sevgilim olmadi19 yasinds olmama rağmen, bende hoşlanan kiz da olmadı, aslında böyle bir insan da değilim oraya oyle seyler yazmamin sebebi mutsuzluk , aslında cidden iyi niyetli bir insanim ama bileyim, üzgünüm yani keske böyle bir insan olmasaydım keske hayatım daha iyi olsaydı
Sadece boydan ötürü sevgilinin olmadığını düşünmeyi bence bırak. Kimse şu boy meselesini senin taktığın kadar takmıyordur eminim. İkili ilişkilerde arada kurulan bağ, aşk, güven söz konusu sadece. Boy fizik tip elbette herkes için önemli ama insan sevdi mi bunları görmez bile. Ayrıldıktan aradaki sevgi yok olduktan sonra farkına varıyoruz nasıl birlikte olmuşum bununla diye. Erkeklerde öyledir bence. Ya da tipi beğenmeyip direkt eliyorsunuzdur net
Simdi ben de başlamayayım erkekler şöyle böyle diye hahhshah ayh yoruldum be
Tamam da kizlar da öyle değil mi Allah aşkına, kizlar da tipe bakıp eliyor en azından erkekler bunu kabul ediyor , kizlar kabullenemiyor butun kizlari genellemeyecgim de kizlar genelde nerde yakisikli bir karaktersiz varsa onlara aşık oluyor
Nasıl kabullenemiyolar len burda kaç tane kızın sorusunu okudum ben yok şuram şöyle buram böyle bu yüzden beni sevmiyo sizce çok mu çirkinim diyen. Sinir küpüne dönüyodum kendinden ödün veren kendi değerini bilmeyen hemcinslerimi görünce
Mesela yajisukli erkeklere sirf yakisikli diye gidip nude falan atiyorlwr benim sinifta vardi bir çocuk çok yakışıklıydı ayda 100 kızdan nude alirdi, bir söz vardı kadinlar sıradan tipli erkegin kraliçesi olmaktansa , yakisikli erkegin cariyesi olmayı tercih ederler diye aklıma o geldi
O kizlar sov için yapıyor onu ablacığım hsfhdhdhs dünyalar güzeli kizlar bile yanima gelip cok çirkinim yhaaaa burnum souel böyle falan diyor , amac belli ILGI
Şu "yakışıklı olup karaktersiz olan erkeklere aşık olan kızlar" lafı aşırı ezbere bir cümle ya. Herrr erkeğin dilinde. Hani nerde o kadınlar nerde görmüşler şahit olmuşlar. En basiti haberlerde görüyorum kız bir içim su yanındaki adam at hırsızı içkici berduşun teki, şiddet uyguluyor vs. Misal aleyna çakır kız güzeller güzeli ama öldürdüğü pisliğe bak rüyamda görsem altıma işerim ya
Aleynayı öldürdüğü pisliğe bak* olacaktı o
Ablacığım umitcan uygun zengin bayagi hatta bayafi nayagi zengin 🙂🙂🙂o yüzden devlet salıyor hep zaten
Yakısıklı diye bir erkeğe nude atıyosa kendi bileceği iş bize ne. Öyle kadınlar var ben de biliyorum. Benim lafım her kadını aynı sanmandaki tutumuna. Yoksa 5 parmağın 5i bir olmuyor zaten erkeklerde de oldugu gibi
Daha bir sürü örnek var öyle hangisini sayayım? Sen görsen dersin bu kız bu adama nasıl bakmış parası yok pulu yok tipi yok diye canım kardeşim
Aleyna Çakır bence istese hem yakısıklı hem zengin birilerini illaki bulurdu güzel kızdı, ama işte gitti o at hırsızını sevdi ona güvendi yani demem o ki her şey tip boy para değil
Her kadın aynı demiyorum ki ama kabul et yuzde 90 ı oyle, sirf yakisikli diye karaktersiz erkeklere tapip sonra erkekler karaktersiz demeleri de ayrı bir mesele, ayrıca corkin erkrgin sevgilisi oluyorsa parası olduğu için, ben cirkin değilim bak hatta tipimi gorsen bayagi şaşırırsın ama boyum miss diye hicbir kiz beni sevgiki adayı olarak görmedi şimdiye dek
Yazdığını oku ilk baştaki. Tüm kadınları hedef almışsın. Şimdi şimdi kabul ediyosun herkesin aynı olmadığını bu bile bir gelişme aslında. Ayrıca çirkin erkeğin parası olduğu için birlikteler diyosun ya hani doğrudur vardır öyle olanlar kendi seçimleri. Tek bildiğim ve emin olduğum şey şu erkekler kadınlardan daha çok dış görünüşe önem veriyor sonuna kadar bu görüşümün arkasındayım
Ya gözünü seveyim benim tıpkı umitcan uygun gibi arkadaşim vardi boyu 1.75 56 kilo birseydi ayrıca tipsizdi sirf parası var diye birsuru kuzla sevgiki oluyordu yapma bee
Valla çoğu erkek nefes alsın yeter diyor, kizlar 1.90, güzel elli güzel poplu, güzel boyunlu kalın sesli istiyor
Ben kime laf anlatıyorum ya. Tamam biz paraya ve uzun boylu erkeklere tapıyoruz
Sizin şu "nefes alsın yeter" cümleniz her ne kadar şakayla karışık olsa da cinsel anlamda diyorsunuz bunu. Bilmiyor muyuz sanki
Ya hayır erkekler lafta secici, çoğu o kadar secici değil aslında, kizlar daha secici vallahi
@Görüs sahibi kendinde demişsin kızlar serseri erkek sever diye
Ağlama kanka
Yalan mi?
Sizide gördük gelipde burda boş konuşma :)
Ben iste o senin karaktersiz sevgililerin gibi karaktersiz olmadigin için kizlar beni tercih etmiyor