Aslında hepsinin erkek düşmanı olduklarını tam manada söyleyemeyiz.
Benim genel olarak gözlemlemiş olduğum bu tür profillerde sevmiş olduğu erkekten beklediğini alamamış, aldatılmış, güveni kırılmış kadınlar olduğunu biliyoruz. Burada sevmiş olduğu, güvenmiş olduğu erkeğin ş*refsizliğinin yattığı ortada. Ama şöyle de bir durum var; neden tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz? Bu sorunun soru tipi de aslında bu türden 'tüm kızlar erkek düşmanıdır' sonucuna varabiliriz. Hayır, öyle değil. Kadınların arasında da bu durumun böyle olduğunu bilen, doğru erkeklerin olduğunun farkında olmuş olanlar vardır. Kendi vermiş oldukları saçma, sapan kararların (kadın, ekrek farketmez) yanlış olduğunu kabul etmeyip bütün bir cinsiyeti aynı torba içerisine koyup onlara bir ön yargı yaftalamak. İşte yanlış olan bu. Biz bunu en çok cinsiyetçi gruplarda görürüz. Doğru şekilde düşünemeyen beyinler için her zaman hastalıklı birer düşünce vardır. Kendi kontrol mekanizması olmayan, sağlıklı düşünemeyen bireyler bu gibi bir çok yanlış düşünceye sapabilir. Gerçek manada bir cinsiyetin hak ve özgürlüklerini savunmak istiyorsak karşı cinse nefret söylemleri savurarak değil bu düzenin bozukluğunu sağlayan adaletin önünde dimdik durmalılar, durmalıyız.
zihniyet yanlış çünkü bir kaç erkek çıkıyo karşılarına sapık bilmem ne ee sonra bütün erkekler aynı benimde karşıma o c kızlar çıktı ama ben kalkıp demiyorum bütün kızlar o pu diye neden diyim slk mıyım ben genellemeler ve ön yargılar çok yanlış he şunu da diyim hiçbir dünya milleti de ne türk erkeğine nede türk kızına bayılıyor herkes hayallerle yaşamayı bırakacak her milletin grizekalı kesimi var normal kesimi var sanıyoki bizim millet yabancı ülkeler mi hristiyan ülkeler mi heee adamlar tamam onlar tertemiz insan evet temiz türkiye ve diğer ortadoğu ülkelerinden daha bilinçli evet adamlar üretiyor bilimde ilerliyor ama şunu bilmeliler ki başka bir ırkın ilgisine sevgisine de muhtaç değiller hele bir türke müslümana asla değiller o yüzden ben bireysel olarak bizim toplumu değişemem ama her yerde de sesimi çıkarırım kimsenin zoruna gitmesin bu
Erkekler de kız düşmanı aslında Bu ülkede birbirini seven bir allahın kulu yok Erkekler, rus kızları, o kızları der över Kızlar da yok şöylesin yok böylesine der eleştirir Kendimizi bile sevmeyi bilmiyoruz ki karşı cinsi sevelim.
Karşılarına çıkan tipler genellikle cahil, cinsel açlık çeken, kültürel ve sosyal anlamda kendini gelistirememis, spor ve bakımdan uzak tipler. Yani elit ve seçkin kişiler olmamış çoğunun hayatinda. . Kimi. madde bağımlısı ile çıkmış , kimi evli ile metres hayatı yaşamış , kimi bakımsız cinsel açlık çeken tipleri tercih etmiş. . Yani verdikleri hatali kararlardan sonra tüm erkeklerı aynı kefeye koyup düşmanlık besliyorlar.. Peki asıl soru şu? Elit ve donanımlı bir adam çıksa karşılarına o adamı ne derece hakediyorlar? Sadece dişi olmaları yetmez bunun için :))
Çünkü TC bayanları kendini çok çok yukarıda görüyor. Bunun sebebi azaba erkeklerin onları şımartarak bu seviyeye getirmesi. Kız çocukları doğumundan itibaren prenses muamelesi görüyor. Yetişkin bir kadın olduğunda ise abaza erkeklerin çemberine giriyor. Bu sefer daha fazla prenses muamelesi görüyor ve kendini artık o kadar önemli ve değerli bir varlık olarak görüyor ki, kendisine tanrı muamelesi yapılmasını istiyor. Çok benciller, her şeyi isterler ama hiçbir şey vermezler.
Genellemeler yapmak haddime değildir fakat durumu şöyle bir gözden geçirmek gerekirse evet var erkek düşmanı olan kızlar var bunuda ayırt etmek bizim elimizde hangisi dost canlısı hangisi düşman belli değil yaratılışları çok farklı onları kavramak için çok çalışmak gerektiğini düşünüyorum Türk kızlarınıhepsini katmam doğru olmaz. Ama içlerinde egosu yüksek kibirli halden anlamaz olanlarıda var sadece bunu biliyorum gerisini tahmin edemem
@cokoko Soru Türk kızları farkında mısın? Ve neden Türk erkeklerine düşman olduklarını sormuş ırkçı bir insan değilim. Hee sen yine de ne anlamak istiyorsan onu anlayabilirsin. Keyifli günler.
Çünkü ya huyundan ya suyundan, erkek milleti illa ki ortak bir özelliği oluyor. Biz Adam istedik (istisnalar hariç), siz hep erkek olarak geldiniz. Dünyanın en medeni, Oxford mezunu erkeği de olsa, erkek erkektir. Kadınları 2. Plâna atmaya devam ettikçe biz de hep düşmanlığa devamkee.
karşindaki erkek zengin değil mi? gözünde basit görünürüm adı altında adım atmaz, karşisindaki erkek zengin mi? gözünde basit görünür müyüm acaba diye iki saniye düşünmez peşlerinden ayrılmazlar daha sonra tenlerinden faydalanılip birakilinca her yerde mağdur edebiyati yaparlar erkekler ayni diyerek. nöt 😂 kadınlarin genelini baz alınmamıştir
yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret ediLmeyi tercih ederim.
İki taraf da genellemelerden kaçınmalı bazen hepimiz yapıyoruz bu hatayı ne kadar azalırsa o kadar iyi. Türk ekrekleri şöyle Türk kızları şöyle diye başlayan karalamaya dönük cümleler doğru değil çok kırıcı.
Çünkü türk erkeklerinin çoğu kadınları aşağlıyor. Her zaman geri planda görüyor. Sürekli farklı gözle bakıp elde etmeye çalışıyorlar bizde doğal olarak soğuyoruz.
Kız erkek diye ayırma bence. Erkekte çok gördüm Türk kızlarını yeriyor demediğini bırakmıyor. Birisine kızınca öfkemiz genelleme yapmamızı saglıyor hepsi bu
Ailelerin yetiştirmesiyle alakalı. İleride eşinin hanımı, çocuklarının anası ol diye yetiştirilir, sevgilisi olduğu duyulunca da ayıplanır... Değişik bir toplumuz
Ne varsa kendi insanında var bunu iki taraf da anlamalı. Erkekler de yabancı özentisi olunca belki de kadınlar da karşı atak yapıyor... Tabi kimsenin eline geçen birşey yok...😂
Yavrum nerenden çıkardıysan bir daha çıkmasın çünkü ortada böyle bir şey yok. Ama siz kızlar hakkında doğru olmayan şeyler yazıp çizmeye devam ederseniz tabi düşman olurlar böyle konuşan erkeklere.
Şöyle herkesin aklında bu algı oluşmuş. Bir erkek ona bir şey yapar kötü onu etkileyen bunu bütün erkekler için genelleme yapar. Aynı şey erkeklerin kızlar için düşünmesinde de geçerli.
bence değiller çok anlayışlı bir çoğu sadece bazı erkekler yüzünden biraz güvensizler
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk kızları erkek düşmanı değil efendi erkek düşmanıdır. Efendi adam merhaba dese söver sayar ama kötü çocuk naber bebeğim dese ona anında yavşar. Artık hepsini çözdüm hepsini...
Beyler takmayın şunları peşlerinden koşmayın şımartmayın en ufak bir diyalogta bulunmayın mesafe üstüne mesafe koyun görün bakalım 1 hafta sonra ne oluyor
Turk kizlari erkeklerden degil turk erkeginden rahatsiz. Dogdugu andan itibaren baski altina alinip yasamaya calisiyorlar. Seslerini cikarttiklari anda da katlediliyorlar. Neyini sevecegiz?
@Price_02 ya bu olayların dinle çok alakası yok sadece diğer ülkelerden farkımız müslümanlar her şeyi dine bağlar yabancılar işine asla dini karıltırmaz bilim ile akıl ile kendilerini geliştirir zaten coğrafyaya baktığın zaman en geri kalmış ülkeler müslüman ülkelerve göç veren ülkelerde müslüman ülkeler ama olay din değil insan olma ve akılla bitiyor :)
@Клвдияивановна malesef bu durum bir gerçek. Bu konu uzun uzadıya tartışılacak bir konu ayrıca. Belkide müslümanım diyenler gerçek bir müslüman olamadıkları için bu durumdalar.
@Price_02 ben rum kokenliyim zaten he müslümanım ama ülkede olup biten haksızlıkları gördükçe gerçekten dinden soğuduğum çok oluyo dinden bile korkuyor insan ama dediğim gibi allah akıl vermiş elinede bir dümen vermiş istediğin yöne çevirirsin mesela diyolar ya doğal afetler arttı yok dünyanın sonu geliyor allahın bir belası bu bilmem ne valla bana öyle diyenlerin hepsinin agzına scp bıraktım sakın bana diyorum böyle konularla gelmeyin sanki vahiy geliyo tobe est bide laf yapıyorlar güya müslümanlar ama bilime inanmazlar işte böyle akıl yoksunu bir toplum maalesef benim her zaman dediğim bir laf vardır din ile işlerini yürüten bilim ile işlerini yürütenden 100 adım geridedir