okulda önümde kız varken merdiven çıkamaz oldum sokakta bir kızla aynı kaldırımda yürümekten çekiniyorum artık
sadece 2 kelimesiyle hayatımı karatır hiç bir şey yapmadığım halde şunu derse ben bittim taciz ediyor hemde hiçbir şey yapmadığım halde ne olucak bu ama aynısını ben desem beni taciz etti diye ortamdaki kimse takmaz yürülan gevşek derler
Yasak olmamalı burasi ozgur bir ulke isteyen istedigi hayati ve cinsel yonelimi secebilir bizim cahilce dusunmek yerine mantikli herkesin hakkinin oldugu ve savunundugu bir ulkeye ihtiyacimiz var yasaklarla degil
Esim olacak kisi lgbt olmasina imkan ihtimali cok dusuk ki zaten ben ilk goruste nikah masasina oturmayacam tanimam bilmem gerek olsa ve benim yonelimime karsi bir durumsa zaten olmaz benim arkadaslarim var lgbt olan hatta yillardir iyi de anlasiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadınlar bu konuda haklı. Şeref yoksunu çoğunluk, kafasını penise indirmiş şekilde yaşıyor.
evet o yönden haklılar ama taciz edilen erkeklere hiç bir şey denmiyor gülüp geçiyorlar hatta s*klemiyorlar
Bu konuda da kadınların artık destek vermesi gerekiyor.
hah onlarmı destek vericekler sadece kendi cisnlerine başka bir şey yok
çünkü sapıklarla çok karşılaşıyoruz. buradan gelen mesajları görsen kafayı yersin
sayılır
İletişim kabiliyetleri yok çünkü. Bizim olanlarda sığır zaten aynı hepsi
yes
keşke bilebilsem bazen sırf bu yüzden gelecek ilişkimden kuşkulanıyorum sonumuz hayır olsun
haklısın
sapıklığa maruz kalan siz olmadığınız için bu tedirginliği anlamlandıramıyorsunuz herhalde
eminmisin hergün taciz edilen erkekleri görmüyorsunuz tabi sizin algınız erkekler taciz edilmez sekterlan sizin gibi feministler yüzünden oluyor hep
hahaha şu üsluba bak haksızım diye bağırıyor resmen
ayn canım öyledir ergen feminist
A1 Türkçe seviyesi..
evet haklısın türk uyruklu değilim sonradan öğrendim
Denemek için bir tane kız hesabı açmıştım ayak üstü 1000 mesaj geldi mk : ) gelen mesajlar da benim bile tüylerimi ürpertti haksız sayılmazlar
onu bende yaptım
Sizin yüzünüzden olabilir mi
ya bi sg ben değilim öyle genelleme yapma ya bende o zaman türkiyedeki kızlar güzel dğeil derim zaten öyle düşünüyorum ve öyle diyorum
Yiyecek gibi bakarsak boyle olur
ben öyle bakmıyorum ama seni bilmem
Nasil baktiginin bir onemi yok gerekirse kafani yere gomerek git biri yaparsa kadinlarin gozunde bu tum erkekler aynidir
okulda önümde kız varken merdiven çıkamaz oldum sokakta bir kızla aynı kaldırımda yürümekten çekiniyorum artık
sadece 2 kelimesiyle hayatımı karatır hiç bir şey yapmadığım halde şunu derse ben bittim taciz ediyor hemde hiçbir şey yapmadığım halde ne olucak bu ama aynısını ben desem beni taciz etti diye ortamdaki kimse takmaz yürülan gevşek derler
İste bunun icin kadin erkek esit olmali ve biraz egitim serpistirmemiz gerek o zaman daha iyi oluruz ama bu Şu an icin zor
şu an bu ülkede bu imkansız gibi bir şey ama düzeltilebilir LGBT hepten yasak olmalı
Yasak olmamalı burasi ozgur bir ulke isteyen istedigi hayati ve cinsel yonelimi secebilir bizim cahilce dusunmek yerine mantikli herkesin hakkinin oldugu ve savunundugu bir ulkeye ihtiyacimiz var yasaklarla degil
eşin lgbt olsa
Esim olacak kisi lgbt olmasina imkan ihtimali cok dusuk ki zaten ben ilk goruste nikah masasina oturmayacam tanimam bilmem gerek olsa ve benim yonelimime karsi bir durumsa zaten olmaz benim arkadaslarim var lgbt olan hatta yillardir iyi de anlasiyoruz
Ya bence sürekli saık gibi hareket ediyorlar
10 erkekten 7 tanesi popiş meraklısı
Aynen öyle
yalan mı peki öknkönknlkhljk
ben değilim
Kim bakıyor
sen bakıyorsan oke ama çoğunluk bakıyor