AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Erkekleri kadın düşmanı olduğu içindir.
Kadınlar gününde Kadın Yürüyüşünde kadınları dövüp yerlerde sürükleyip joplayıp gözaltına alan bir ülkeyiz biz çok da şey yapmamak lazım.
ne kadar bağnaz düşünceli bir insansın sen böyle ya
@bipolarhastanız Bir kadın olarak kadına karşı şiddet yürüyüşünde joplanan, dayak yiyen kadın yürüyüşçülerden bahsettiğim için özür dilerim. Şimdi derhal bir köşede bacaklarımı ayırıp silkmek isteyen erkek varsa uzanıyorum. Hamile kalırsam da kocama yük olmamak için hamile hamile çalışıp çocuğu doğurup çocuk esirgeme kurumuna bırakıp namus cinayetine kurban gidiyorum. Siz hiç merak etmeyin.
Gerçekten çok haklısın kadınlara eziyet ediyorlar sonra da anca konuşuyorlar
adetmisin kızım sen ağzımızı açmadan bin tane sitem laf kaostanmı besleniyorsun yahu bir tane olumlu birşey çıkmıyor ağzından. Sen instanbulun en kalabalık en yoğun en saldırıya açık ve hatta yetmezmiş gibi gösteri yapılması yasak olan bölgesinde ısrarla gösteri eylem yürüyüş yapmaya kalkarsan polisin görevi seni uyarmaktır... Uyarısına kulak asmazsann seni ordan yaka paça atar. neyini anlamıyorsunuz neyi görmüyorsunuz
@bipolarhastanız Anayasaya göre gösteri yürüyüş yapmak yasak değildir tam tersi yasal bir haktır. İnamıyorsan al bak:
![Türk kızları neden erkek düşmanı?]()
Ayrıca bu olaylar mitinglerde olmuyorsa neden kadın yürüyüşünde oluyor? Kadınlar, kadın yürüyüşünde polisle çatışmak zorunda değiller polis onların güvenliğini sağlayacak önlemler almalı. Bunun İstanbul'la suç oranlarıyla alakası yok. Şayet konuyu buraya çekiyorsan bu devletin kabahatidir iç güvenliği sağlayacak olan devlettir. Kadınları yollarsa sürükleyip tekmeleyip joplayacağınıza gidin de sokaklarda başı boş gezen denetimli serbestlik verilip suç işleyen suçlulara bakın.
Ne cinsiyetçi insanlar çıktınız jesus christ hepinizin belasını versin
seninle evlenecek olan adama sabır diliyorum
@Ʀαʍιʍαlεκ Amen.
@bipolarhastanız Ben de.
Kadınlar gününde pkk pankartları aç, devlete ve topluma karşı kışkırtıcı söylemlerde bulun, Sakine Cansız gibi bir teröristin posterini taşı, erkeklere hakaret içeren pankartlarla boy boy resim çekin sonra “kadın hakları” de. Sizin gibilere her şey müstahak aslında
@Sherzhenish erkekler anca dövmeyi bilsin şiddet uygulasın taciz etsin bizde anca susalım bunu mu bekliyorsun
@Sherzhenish nerede oldu lan bu hiç görmedim haberlerde.
Söylediklerimden bunu anlasıysan büyük zihinsel problemlerin var.
aga işte ben bunu anlatamıyorum kafaları almıyor kaldıki eylem gösteri yapmanın yasak oldugu bölgede yapıyorlar. istanbulun en kalabalık yeri abi orası bir tane bombaya bakar hükümeti sarsmak. düş0nemiyorlar bunları.
@Sherzhenish Bundan önce açılmadığında çok mu farklı muamele görüyorlardı?
@NickSevmeyenKız işinize geleni görmezsiniz. Her şeyi siz bilirisniz çünkü. Kadınlar bunları yapamayacak kadar masum meleklerdir çünkü..
@Sherzhenish ben melek demedim. Bundan önce çok mu farklı muamele oluyordu kadın yürüyüşlerinde onu diyorum. Şimdi elinizde ne güzel bir bahaneniz oldu.
8 Mart günü ölen kadın işçileri anma günüdür. Ancak bunu sokaklara dökülüp terör sempatizanlığına çeviren hdp’nim akıl oyunlarına gelip sözde kadın hakları bahanesiyle kendinizi kullandırdığınızın farkında bile değilsiniz..
Sherzhenish boş yapıyorsun kardeşim yapma
Al işte kız düşürürüm diye krizi fırsata çevirmeye çalışan amguardımız da geldi
Lan canım kadınlara düşman gözüyle bakman şahsen benim zoruma gidiyor düşürmek aklımın ucundan bile gecmedi senin algını slkm saygısız
Yaşlarında simdi bakıyorum benden büyükler ablam yaşındaki kızlara mj yavşayayım beyin yoksunu
Burada bir düşmanlık yok. Kendini savunmak için iftira atıp alçalma boş yere. Ne ise onu söyledim. Gerçekleri söylemekten asla ve asla hiçbir ortamda gocunmam
Anca hakaret edersin zaten ergen embesil. Sizin gibileri çebimden çıkarırım
Şu ana kadar hic sevgili falan yapmadım eden oldu hatta hoşlandığımda oldu reddettim ben yalnız kalmayı tercih eden birisiyim
Görmediğim kızlara mı aşık olayım abazan demek istiyorsun eğer senin algın kadınları savunan bir erkek karı kız düşürme taktiği yapıyor diye düşünüyorsan seni jesus christ'a havale ediyorum
Yazdıklarımı tekrar oku. 8 mart’ı araştır ve ne olduğunu öğren. Sözde kadın hakları diye sokaklarda çığırtkanlık yapanların amacını araştır. Sokaklarda pkk pankartları açıp, erkeklere hakaret ettikleri videoları izle. Belki o zaman düşüncen değişir. Yaşın henüz küçük bu yüzden belli bir düşüncede saplanıp kalmaz.
@Sherzhenish Bu Kadınlar Yürüyüşüne sadece hdpliler katılabilir akp-chp-mhp-iyi parti-saadet partisi katılamaz diye bir yasal zorunluluk mu var? Kim kalkıp da akp-chp-mhp-iyi parti-saadet partisi kadın kolları kadın yürüyüşüne katılamaz dedi? Onlar katılmamayı tercih edip katılmıyorsa hdp de katılmayı tercih ediyor. Bu ülkede akp-chp-mhp- iyi parti- saadet partili kadınlar dayak yemiyor mu? Taciz tecavüz edilmiyor mu? Öldürülmüyor mu? Siz hiç İzmirli, Ankaralı Erzurumlu Konyalı Antalyalı Adanalı başı açık-kapalı Türk kadınların dayak yediğini öldürüldüğünü taciz ve tecavüz edildiğini görmediniz mi? Bunlar yalnızca kürt kadınların başına geldiği için mi sadece hdp katılıyor o yürüyüşe? Diğer partiler neden katılmıyor? Neden Cumhurbaşkanının kızı karısı gelini katılıp destek olmuyor neden Cumhurbaşkanı katılmıyor? Neden Diyanet İşleri Başkanı katılmıyor Allah'ın yarattığına zarar vermek günahtır diye elinde pankartla slogan atmıyor? Bunun için illa kadın olmak mı lazım bunun için illa hdpli kürt olmak mı lazım? Ben TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. TÜRKÇÜYÜM.
Aslında 8 martı saçma bulanlardanım farkındayım için işinde pkk-hdp yandaşları var evet kürdüm açıkçası zamanında hdpciydim de denebilir ama bide böyle düşün özgürlükleri kısıtlanan insanlar 1 çatı altında orda tek kadın yok alevi komünist hdp tarafı gibi özgürlüğü kısıtlanan insanların toplandıgı bir gün bu örenegi 1 mayıs icinde verebilirim
@Ʀαʍιʍαlεκ @Sherzhenish Bu Kadınlar Yürüyüşüne sadece hdpliler katılabilir akp-chp-mhp-iyi parti-saadet partisi katılamaz diye bir yasal zorunluluk mu var? Kim kalkıp da akp-chp-mhp-iyi parti-saadet partisi kadın kolları kadın yürüyüşüne katılamaz dedi? Onlar katılmamayı tercih edip katılmıyorsa hdp de katılmayı tercih ediyor. Bu ülkede akp-chp-mhp- iyi parti- saadet partili kadınlar dayak yemiyor mu? Taciz tecavüz edilmiyor mu? Öldürülmüyor mu? Siz hiç İzmirli, Ankaralı Erzurumlu Konyalı Antalyalı Adanalı başı açık-kapalı Türk kadınların dayak yediğini öldürüldüğünü taciz ve tecavüz edildiğini görmediniz mi? Bunlar yalnızca kürt kadınların başına geldiği için mi sadece hdp katılıyor o yürüyüşe? Diğer partiler neden katılmıyor? Neden Cumhurbaşkanının kızı karısı gelini katılıp destek olmuyor neden Cumhurbaşkanı katılmıyor? Neden Diyanet İşleri Başkanı katılmıyor Allah'ın yarattığına zarar vermek günahtır diye elinde pankartla slogan atmıyor? Bunun için illa kadın olmak mı lazım bunun için illa hdpli kürt olmak mı lazım? Ben TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. TÜRKÇÜYÜM.
@NickSevmeyenKız seni sadece düşmanlık hissi bürümüş. Ve bu hislerin mantıklı düşünmeni engelliyor. Sana bazı resmi verilerden bahsedeyim belki düşüncen değişir. Birleşmiş Milletler 2019 raporuna göre cinayete kurban giden her 10 kişiden 8’i erkektir. Çocuk cinayetlerinde katil her 10 kişiden 8’i kadındır. Türkiyede geçen yıl 474 kadın cinayete kurban gitti. Peki hep kadınlardan konuşuyoruz ama hiç bir gün bile erkekleri merak ettin mi? Türkiyede geçen yıl 2500 erkek cinayete kurban gitti. 2020 yılı başından bu yana yaklaşık 600 erkek cinayete kurban gitti ve bunların yaklaşık 200’ü kadınlar tarafından işlendi. Yani demem o ki erkekler kadınlardan daha fazla mağdurken sizin bu hareketlerde bulunmanız çok ama çok saçma. Eşitlik diyorsanız her alanda sosyal ve hukuksal eşitlik var zaten. Hatta çoğu konuda kadınların pozitif ayrımcılığı bile var. Örneğin kadınlar erkeklere göre daha erken emekli olabiliyorlar. Aynı suçu işleyen kadın erkeğe göre daha az hapis yatıyor. Aile mahkemelerinde kadınların kusurlu bulunması neredeyse imkansız hale geldi. İnan daha birçok şey yazabilirim ama hiç isteğim yok. Çünkü ne kadar yazarsam yazayım bana hak vermeyecek, düşmanca hislerle hareket edip terör sempatizanlarına destek vermeye devam edeceksin. Sonrada milliyetçi olduğunu söyleyeceksin..
@Sherzhenish o 2500 erkeği öldürenler de erkekler. 2500 erkeğin 200 tanesini kadınlar öldürmüş. ama 475 kadının 475 tanesini de erkek öldürdü. Pozitif ayrımcılık yok. Olsaydı kadınların istihdama girme oranı yüzde 25 dolaylarında olmazdı. O kadınların da çoğu evlenince hem ev işi hem çocuk derken çalışmaktan vazgeçiyor devlet bunları bildiği halde çocuğu olan kadınların işten çıkarılmasına müsaade etmeyip ister özel ister devlet her iş yerine kreş açma zorunluluğu getirirdi. Kadınlara süt izni verirdi. Kadınların çocuklarının yanında olması gerektiğinde izin alabilmesini sağlayacak bazı özel yasalar çalışma kanunda olurdu. Kadın çalıştığında hem parasal olarak bakıcı maliyetinin altından kalkamadığı için hem de manevi olarak güvenemediği için çocuğuna kendisi bakmak zorunda kalıyor çalışmıyor sonra erkekler kadınlara bakmaktan boşanınca onlara nafaka ödemekten şikayet ediyor.
@Sherzhenish Devlet bu şartları sağlasın biz erkeklerden nafaka almayız. Yine yasalar önünde de evet artık bakire olmasak da tecavüze uğradığımız kabul ediliyor yani eskisi gibi bakire değil kim silkerse silksin demiyorlar. ya da vücudunda hiç zorlanma emaresi yok rızası vardı demiyorlar. diyorlar sosyal medya sağ olsun. Dövülüp öldürülüyoruz ama böyle küçük adımlar da attırıyoruz.
@Sherzhenish Sen git pozitif ayrımcılığı Danimarkadan Finlandiyadan Norveçten öğren de gel sizin gibi iyi ya öldürmüyoruz artık sizi dövmüyoruz izinsiz silkersek ceza da alıyoruz daha ne pozitif ayrımcılık istiyorsun demiyorlar.
Bana resmi kaynak söyler misin o 2500 erkeğin 200’ünün kadınlar tarafından öldürüldüğüyle ilgili? Ancak sallamayı bilirsiniz başka bişey yok. Ki ayrıca biz burada sidik yarışı mı yapıyoruz ki erkek daha çok ölmüş, kadın daha çok ölmüş davasına girelim? Tam da söylediğim gibi düşmanca hislerle hareket edip sadece ve sadece kendi bildiğini okuyan, kendi söylediğine inanan, karşıdakinin ne söylediğini kaale almayan bir tipsin. Şayet öyle olmasaydın sana aktardığım bunca resmi veriye rağmen hala saçmalamaya devam etmezdin. 6284 sayılı kanun çıktığı 2012 yılından bu yana kadın cinayetlerinde %200’lük bir artıl gözlemleniyor. Oysa bu 6284’ sayılı yasanın çıkarılmasını isteyenler feminist kadın dernekleriydi. Hala da bu yasayı savunuyorlar. Daha geçen hafta kadın meclisleri genel sekreteri Fidan Ataselim 6284’ün kadınları koruduğunu söyledi. Bu saçmalığa da diğer kadınlar destek verdi. Neden biliyor musun? Çünkü araştırma yok, bilgi edinme yok, sadece ve sadece senin gibi düşmanca hislerle hareket eden ve mantıklı düşünemeyen kadınlar var. Ne söylersen söyle “kadınlar şiddete uğruyor, kadınlar tecavüze uğruyor” şeklinde savuna yapıyorlar. Oysa ki biz de diyoruz ki evet kadınların mağdur olduğu konular elbette var ama çözüm bu değil. Çözüm hdp ile pkk ile beraber olup onların sizi kullanmasına izin vermek değil! Hadi Fidan Ataselim ve onun gibi kadın derneği başkanlarını anlıyorum. Çünkü Avrupa Birliği ve bazı batılı vakıfların kadın derneklerine ayırdıkları fonları görünce pastadan pay almak istiyorlar. Onlar bu işi para için yapıyor. Bunun da elimde kanıtları var. İstediğin an direkt sunabilirim. Ama size ne oluyor? Siz onlara destek veriyorsunuz, onların yüzünden çıkarılan yasalar kadınların ölmesine sebep oluyor. Siz onlara destek oluyorsunuz, onlar parayı ceplerine indiriyor, siz ise hiçbir şey yapamıyorsunuz. Lütfen sadece mantıklı düşün. Sadece araştır ve aklınla hareket et. Nafakasını ödeyemediği için hapiste yatan 10 bine yakın erkek var. Sadece mantık..
@Sherzhenish
200 erkeğin kadın tarafından öldürüldüğünü sen söyledin ben değil. Bu ülkede yan baktın düz baktın selam verdim almadın trafikte solladın korna çaldın diye kadınlar erkekleri öldürmüyor. Kendi belanızı yine siz kesiyorsunuz kadınların size bir şey yaptığı yok. Verdiğin oranlar da bunu veriyor. O 6284 sayılı kanun çıkmasaydı da şiddet taciz tecavüz mağduru kadınlar ortalıkta mı kalsaydı? Yine kendilerini döven kocalarıyla aynı evde mi kalsaydı? Kadınlar bekaretleri yüzünden kocaları sevgilileri ya da babaları abileri yüzünden öldürülmeye devam mı etseydi. Bu kanun çıktı erkekler daha da vahşileşti kanunu kaldırsınlar kadınlar erkekler sakinleşinceye kadar dayak yemeğe ölmeye kendilerini döven kocalarına boyun eğmeye devam etsinler bunu diyorsun resmen. Pardon da erkekler sakinleşecek diye vahşileşti diye neden kadınları koruyan güvence altına alan bir yasadan kadınlar vazgeçsin ki? Bu ülkede şiddet sadece kadınlara uygulanmıyor. Çocuklara da cinsel şiddet uygulanıyor. Gay, Lez, trans bireylere de uygulanıyor. Hayvanlara da uygulanıyor. Sırf kadın öldürüyorlar diye kadınları koruyan bir yasadan vazgeçeceğiz yani bu nasıl bir beyin? Mantıklı bir beyin cezaların daha da caydırıcı olmasını savunur. Ayrıca kadın haklarını savunan insanları pkklı ilan etmekten vazgeç
Sen eğitilmez bir feminazisin. Ne desem boş. Anlamıştım zaten. Sizin gibilere laf anlatılmaz. Parmaklarıma yazık..
O 200 erkek 600 erkek içindeydi 2500 değil. Bunu bile anlamayacak kapasitedesin. Ne beklenir ki sizin gibilerden toplumun sırtında kambursunuz.
@Sherzhenish Senin gibilere anlatmak boş asıl otu boku vatan hainliğine pkklılığa fetöcülüğe vurmanızdan bıktım artık. A-m-k ülkesinde gel artık bitsin bu hasret lafını ben söyledim sanki megri megri diye anırıp da ağlayan da bendim sanki Aponun mektubunu okuyan benim sanki gidin bu fetöcü pkklı mavralarını bunları yapanlara söyleyin.
He he hadi kaybol feminazi
@Sherzhenish sen kaybol mal benim yorumumun altındasın.
Anca hakaret edersin. Ergen bir aptalsın çünkü
@Sherzhenish sen hakaret ediyorsun mal.
Büyük aşklar nefretle başlar. 😀👍🏼
Düşman olmaya bile değmezler
Tamamen kezbanizimden kaynaklanıyor
Alla alla öyle miymişiz
Erkek düşmanı değilim kesinlikle kendi adıma
canım ve beyinsiz oldukları için
g e r i z e k a l ı yazacaktım canım diye göstermiş
Ya en nefret ettiğim şey, genelleme yapmak
Hepinizin zihniyeti birde ondan
İftiraya bak
Sensin iftira
Ee yalan mı yanı iftira atıyorsun
Herkes birbirine düşman
Salladıklarımız çirkinler
Resimdeki kiz arkadasimin ablasi 😂😂
Herkes birşeylerin peşinde
Türk erkekleri cok yaraliyor o yuzden
kızlar yaralamıyor sanki a q
Yüzlerine bakılmayanlar öyle
genelleme yapmasak keşke
Ben de Türk kızlarının düşmanıyım
Biri yüzünden tümüne düşman olabiliyoruz evet.
Kezbanlığı aşamıyolar
Erkeklerde kız düşmanı 😂
Soru başlığına çok güldüm ahzhahah
Türk kızları bencil çok hemde
Çünkğ bizi beğenmiyorlar
Bu genelleme ile erkekler de kız düşmanı.
herkes aynı değil bunu anlamazlar çoğu
Bu karşı cins içinde geçerli
Yoo hiçte öyle değilim
Kendilerini bir şey sandıkları için.
Hem suçlu hem güçlüler birde bizi beğenmiyorlar
aşkı yaşayamadan
bu dünyadan göçüp gideceğiz..
Samimiyetimize inandiramiyoruzdur belki
Ben erkek düşmanı değilim valla
Erkek düşmanıyız ama adam düşmanı değiliz
al işte bir beynsiz daha
Aynen yani sen @keremtcelik