Narsist sosyopat piskopat bir ailede yaşıyor musunuz?

Merhaba iyi günler. Ben çok zor durumda kaldım.4 kişinin olduğu bir yerde 3 tane yaratığın içinde kaldım. Evin tüm işini yapmama rağmen tam düşmanların içinde yaşıyor muşum haberim yokmuş arkadaşlar. Benden küçük kız kardeşimi nişanladılar. Her şeyinde yardımcı oldum. Bir gün akşam yürüyüşe çıktım. Caminin önünde oturuyordum.2 tane teyze geldi. Namazdan çıkmışlar. Yanıma oturdular. Teyze bayağı konuştu.2 kere telle Annem aradı. İkinci aradığında yoldaydım. Geliyorum dedim. Bu sefer üçüncüde Babam arıyor.3 saattir nerdesin. Çıktığın saatide mi hesaplıyorsun dedim. Sus kız diye telefonda bağırıyor bana. Bende sen sus dedim. Eve geldim Anneme Babama yolda olduğumu neden söylemedin dedim. Herşeyin suçlusu benim zaten diyip bağırıyor. Aradan birkaç gün geçti. Pazar Günü babam pikniğe gideceğiz dedi. tamam dedim. Oysada mı planlı çağırmışlar. Pikniği yaptık Annem direk benle kavgaya başladı. İspiyoncu diyesiymişim ona. Sana beddua ederim diyor bana. Birdaha asla sizinle bir yere gelmeyeceğim dedim. Cehennemin Dibine gel diye bağırıyor bana. Dünden önceki gün Babam geldi benimle konuşmaya. Bana diyor ki Annene niye öyle yapıyorsun diyor psikolojim bozuk öyle söyledim desene diyor bir de yüzüme karşı gülüyor arkadaşlar. Ben ikinizi baş başa bıraktım dedim. Ben tekim artık dedim. Ben diyor iyi niyetliyim diyor. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum dedim. İşte öyle arkadaşlar.

Narsist sosyopat piskopat bir ailede yaşıyor musunuz?