Max 15 bin kira olacak. Markette calisiyorum. Yazlik bir bolge dusunuyorum. Sizce gecinebilir miyim hayal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Aile evinde de maddi acidan bana para kalmiyo. Birikim falan yapamiyorum yani. Sosyal biri de degilim evimi gecindireyim yeterli. Bence gecinirim ot gibi yasiyorum zaten
Isim duzenli markette calisiyorum. Is konusunda korkmuyorum acikcasi. Gecinmek de korkutmuyor. Sorun ev kiralarinin yuksekligi.. ve istedigim yerler tatil bolgeleri o yuzden dusunceliyim
Haklısın tabii ki. Ama 1 sene yükseltemez. 👍🏻 2 nci yıl da % de 25 ten fazla zam yapamaz. Aranızda ki yapacağınız kira kontratını belediye ye gidip altına kaşe bastırın. Görsünler onu. Ve elden kira ödemeyin , banka yolu ile hep. Dekontları elinizde olsun hep. 👍🏻
Ev gecindirmeyi biliyorum farkindayim ekonomi cok kotu.. aileme markete bile ben cikiyorum cogunlukla zaten. Tek yasama deneyimim de var. Korkum uygun ev bulamamak gibi seyler
Yeter bence bi masrafim yok ki ekstra? Gida disinda pek harcamam olmucak. Tek basima olucam zaten. Ne alsam hepsini ben tuketicem. Bi pril 4 kg kac ay gider ornegin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
25 K alırsan geçirirsin hangi şehir mersin'de mesela ucuz evler var olmazsa ev arkadaşı düşünürsün
Tek başına geçinirsin ama ya il önemli ama
Ev ark istemiyorum. Yazlik bolge dusunuyorum. İzmir mugla antalya gibi. Bunlarin ilceleri olabilir
E sen iş hazır gibi konuştun 25k para verecek iş varmıdır ki
İşin hazır değil sanırım
Isim var bi sure sonra sehir degisikligi isticem
25 k para alırsan her ay düzenli ev bulursun kolay iş o
Ozaman sorun yok sevindim senin adına yek yaşamak gibisi yoktur
Hep mutlu ol olur mu spor yapıyor musun
Isim duzenli markette calisiyorum. Is konusunda korkmuyorum acikcasi. Gecinmek de korkutmuyor. Sorun ev kiralarinin yuksekligi.. ve istedigim yerler tatil bolgeleri o yuzden dusunceliyim
Spor ne alaka anlamadim simdi
Spor seni motive edecek güçlü olmana destek olacak o açıdan
Tesekkur ederim bu arada. Umarim diledigim gibi olur her sey. Tekrar geri donmk asla istemiyorum cunku
Ev bulma konusu da biraz araştırma yapmak gerek geçen gün bir arkadaşıma İzmir 'de 9bine bulduk
Isim zaten fiziksel anlamda yorucu halim kalmiyo maalesef
Asla geri dönme hayatını yaşa an önemlidir
Bana mesaj atsana sana birkaç tavsiyede daha bulunacam burayı işgal etmeyelim
Neresi izmirin? Buca falan var da ben orayi istemiyorum
İzmir göztepe de
1artı1 ama
Sen nerde yasiyosun ve tek misin ailenle mi
Ben Mersindeyim evet tekim bende seni en iyi ben anlarım ailem bazen gelir ama
Ne is yapiyosun
Tayin durumu var bakalım artık aslen Çanakkale de doğdum
Anladim hayirlisi olsun
RAM'DA Çalışıyorum rehberlik araştırma merkezi
Ogretmen misin
Pdr okudum ama öğretmen değilim orada memurum Rama atandım
Okullarla eşgüdüm içinde çalışıyoruz ama
Öyle işte ismin ne senin buarada
Olur bekliyorum
Biraz kıt kanaat geçinirsin ama yaşarsın yani
yani harcamalarını çok kontrollü yaparsan muvaffak olursun
biraz zorlanırsın ama çıkılır abi 10 a ev tutsan 5 eve gitse zamanla esya doldurdan birkaç ay sıkıntı çek devamı rahatlık bemce
Ailemleyken de cebimde para yok zaten zorluklara aliskinim yani
Geçinilir bence. Kendi evine çıkman iyi olur.
İş yerin garanti mi?
Evet
10 - 12 bine de kira bulursun bence 👍🏻
aynen buldum zaten de korkum cat diye kirayi ucurmalari falan birikim sart oyle bi durumda
Haklısın tabii ki. Ama 1 sene yükseltemez. 👍🏻 2 nci yıl da % de 25 ten fazla zam yapamaz. Aranızda ki yapacağınız kira kontratını belediye ye gidip altına kaşe bastırın. Görsünler onu. Ve elden kira ödemeyin , banka yolu ile hep. Dekontları elinizde olsun hep. 👍🏻
Elden odeme yapmam zaten kimseye guvenilmiyor maalesef. Dediginizi uygulayacagim. Dikkat edecegim mutlaka. Tesekkur ederim yorum icin 🙏
Rica ederim , ne demek.. 👍🏻🌷
1+1 küçük ev olması her zaman iyi olur senin için
Oyle istiyorum zaten de onlar bile cok ucuk fiyatlar
işte yani
Biraz zor gibi kıt kanaat sanki olur
Aile evinde de boyleyim zaten
Tek başına masraflarının daha fazla olacağını göreceksin evde eksik bitmez
Ev gecindirmeyi biliyorum farkindayim ekonomi cok kotu.. aileme markete bile ben cikiyorum cogunlukla zaten. Tek yasama deneyimim de var. Korkum uygun ev bulamamak gibi seyler
Daha uygun yerler bakabilirsin nerede yaşıyorsun
Farkli sehire yerlesicem. İzmir antalya mugla ilceleri gibi
Oralar turistik ya pahalı olur Denizli sanki daha uygun gibi ya da Burdur
Guzel drgil oralar begenmiyorum sabit kalmak istiyorum gittigim yerde
Anladım ama kuru ekmek yersin yaş kaç evlen bari
Çok zor
Ev arkadaşı bul kirayı paylaş
Evde biriyle yapamam tek istiyorum
Kira gelire göre çok yüksek değil mi
Ondan asagi yok ki?
Sana 10 bin kalır yeter mi sence
Yeter bence bi masrafim yok ki ekstra? Gida disinda pek harcamam olmucak. Tek basima olucam zaten. Ne alsam hepsini ben tuketicem. Bi pril 4 kg kac ay gider ornegin..
Evet sen kendini biliyorsan ona göre harcarım diyorsan olur
Hangi şehirdesin
Geçinenezsin ev rkadaşı bul
Birini istemiyorum. Zorlansam da yalniz olmak istiyorum
Hayal değil hayal ötesi
Yazlık bölgede sıkıntı çok pahalı olur
Buldum bikac tane uygun ama cat diye kiraya zam yaoarlarsa naparim bilmiyorum. Sahit oluyoruz surekli cunku bunlara
Kuşadası olabilir
Marmarsite kiralsrda pahalı hayatta pahalı
Cesme, alacati, urla, karaburun dusunuyorum daha cok
O 25 bin ile oralarda kira bulmak bile zor belki karaburun
En uygun karaburun. Buldum bikac tane. Zor da olsa halledicem ins
Maalesef ki hayal 🥺
Zor 10 TL ile aç kalırsın
Gecinemezsin
Hayal
Zorlar ama yapilir bence ya millet asgari ucretle aile gecindiriyo ben tek olucam temkinli gidicem napalim
Hayal
Peki
Aileyle en azindan yersin
orada eziyet
Ailemle rahat olsam her acidan tek yasamak istemezdim herhalde? Ben de farkindayim cok zor oldugunun yani. Yorum icin tskler.
Bi erkek ev arkadasi al. cift maas olsun
Istemiyorum birini tek daha guzel
Zor
10.000 yeter.
Şehir?
Hayır
Tamqm
Hayır