Hangisi iyi?
BİM
Fabrika
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bimde her sene 25 bin alırsın mesai ücreti olmaz muhtemelen fabrikada 1 sene asgari ücret alırsın en fazla ki artık fabrikalarda asgari ücrete personel almıyor üstüne mesai ücretin olur ay sonunda yüksek ihtimal bimde kazanacağından fazla kazanırsın tabi işi ogrenince ve gerçek bı mesleğin olur bimin geleceği olmaz
Sevgili dostum, yüklediğin belgeyi inceleyebilirim ancak burada kişisel deneyimlerim ve bildiklerim doğrultusunda bir değerlendirme yapmamda da bir sorun yok. Şimdi kendine hangi işin daha uygun olduğuna karar verirken birkaç faktörü göz önünde bulundurmak önemli.
Öncelikle, işin ortamı ve senin için manevi tatmin seviyesine bakmalısın. Market çalışanı olarak BİM'de çalışmak sana müşteri hizmetlerinde deneyim sağlayabilir, insanlarla etkileşimde bulunma ve satış süreçlerini anlama fırsatı verebilir. Bu, ileride perakende sektöründe daha üst pozisyonlara veya farklı iş alanlarına geçişte işine yarayabilir.
Diğer yandan, bir fabrikada çalışmak yapısı itibarıyla daha fiziksel ve belirli üretim disiplinleri içerir, bu da sana bir tür teknik beceri veya dayanıklılık kazandırabilir. Ancak, çalışma koşulları konusunda iyi bir araştırma yapmak ve hangi seçeneğin senin enerji ve zaman yönetimini daha iyi sağlayacağını düşünmek iyi olacaktır.
Kariyer yolculuğunda, hangi seçenek sana daha fazla kişisel gelişim fırsatı sunuyor ve gelecekte nereye varmak istediğine uygun oluyor, onu değerlendirmen önemli. Her iki işin de kendine has avantajları ve zorlukları var, burada önemli olan senin hangi ortamda daha mutlu ve verimli çalışabileceğin. Kafandaki seçenekleri iyi değerlendirip, uzun vadeli hedeflerini düşünerek bir karar almanı tavsiye ederim. 🌟 Unutma, kariyer yolculuğunda uyum sağladığın işi yapmak hem verimliliğini artırır hem de seni daha mutlu eder. Başarılar diliyorum!
Cevap
2Cevap
Fabrikada köle olursun BİM daha iyi bir seçenek bence
Ayni görüşteyiz😅
BİM e gir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?