Sadece en uygun fiyatlı olan 25 bin TL monttan başlıyor. Bu fiyata alır mısınız. %100 seni sıcacık tutuyo 3 yılda garantisi varmış.
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Sadece en uygun fiyatlı olan 25 bin TL monttan başlıyor. Bu fiyata alır mısınız. %100 seni sıcacık tutuyo 3 yılda garantisi varmış.
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Her malın bir alıcısı olduğu gibi bununda alıcısı vardır. Almak için fiyatının yanısıra özellikleri ve modeli de önemli. Hepsi uyuyor ve maddi olarak da o an alabilecek durumdaysam alırım. Ama bunu almam o parayi veriyorsam materyal pamuk vb. Kalitede olmalı.
Çok fazla. 5-6 bin liraya goretex montlar var. Onlardan almak daha kârlı olur.
Kışın giymeyi bildikten sonra üşümek mümkün değil.
İçlik+orta katman (polar) ve üst katman (mont) ile istenilen termal konfor sağlanıyor.
Lahana gibi giyinmeye de gerek olmuyor.
https://www.k2outdoor.com.tr/urun/tnf-evolve-ii-triclimate-nf00cg568401
Örnek linkteki gibi
Teşekkür ederim
Gerek yok o kadar pahalı montlara geçen yıl aldığım mont fazlası ile sıcak tutuyor bir kalın kazak termal içlik ve mont azlası ile Türkiye soğukları için ideal sıcaklıkta oluyor
Ne özelliği var hepsi sıcak tutar biz üşümüyoruz ama. Maaşı 100 bin Tl olan için verilir. Yoksa Adam bir mont için en az 2-3 ay çalışacak sonra...
Cevap
58Cevap
Bence verilmez
herkes öyle yorumlar yapmış ki sanırsın 25.000 tl çok çok değerli bir miktar. halen anlamadınız sanırım 25.000 tl avrupa'da, amerika'da vasıfsız elemanın bulaşık yıkayarak ayda kazanabileceği para miktarı. sen burada senelerce dirsek çürüterek, kendine değer katarak bile bu parayı kazanamıyorsun.
mont pahalı evet ama öte yandan paranın da değeri yok. türk lirası kazanan bizler için bunun iki tık üstü günde iki ekmek karşılığı çalışan ortaçağ köleliği.
bizden kötü olana bakıp şükretmek yerine bizden iyi olanı örnek alıp daha iyisi için çalışmak gerekmez mi?
haline şükret lafı bir nevi yaşadığına razı olmayı öğütlediği için evet
@Yüce_Türk bak üslubumu bozmadan cevap verdim, zorlama şansını. şükürcülük kadar sinirimi zıplatan başka bir şey yok. ülke yirmi yıl geriye gitmiş, millet kan ağlıyor halen utanmadan gelmiş haline şükret diye caz yapıyosunuz. neyine şükredecem? kaybettiklerime mi şükredecem?
beğendim ama soruyu beğendim:bir ülkede simit 6 tl, ekmek 7 tl mazot benzin gaz doğalgaz elektirk su doğalgaz hadi kısa keseyim açlık sınırı 24.000 tl bir mont 25.950 tl
ben sana soruyorum sen alırmısın bu montu?
Fiyatlar çok arttı eskiden o fiyata araba alınıyordu. Hem maaşlar düştü hemde fiyatlar anormal arttı elbette paran varsa alır giyersin. Sevgilerimlr
Zaten Moncler marka montu düşünecek olan adam parasını dert etmez, en kötü mont bile 600 liradan aşağı değil, zengin olan veya parası olan alır.
Parası olan hiçim yükse bir meblağ değil, alır. Ama şu durumda kendim katiyen almam, alamam. Herkesin maddi durumu aynı değil tabi.
Verilir çantaya yüzbinlerce lira veren lider eşleri var. mont nedir :)
Verilir verilir bu dünyada her şeye her para verilir hiçbir şey beni şaşırtamaz
Sınırsız param bile olsa almam. Ürünün maliyeti ne ki fiyatı bu olsun...
Yani birmonta 25 tlverecek kadar akil sagligim bozuk değil..
Param varsa veririm. şu an ki kazancıma göre 2500 veririm en fazla. 10 katını kazansaydım alırdım.
Veren var ki satıyorlar.
Gösterişi seviyoruz.
50000 TL telefona veriyoruz ya ondan belli deği mi?
Yeni versiyonu çıktı diye sokaklarda metrelerce kuyruk olan hangi ülke?
Türkiyenin iklim şartlarında o kdr özellikli monta zaten gerek yok. Ama sosyal statüsü gereği pahalı giyinenler verir. İç çamaşırına on bin veren var. Onlar için bu fiyatlar, bize değil.
Birincisi bütçemi aşıyor şu gerçeklere bakarsak zaten alamam mümkün değil. Hadi farz-ı misal bütçeme uygun olsa da almam. Normal 5000-6000₺ civarı iyi bir goretex mont alırım yeter
İsterse 5 yıl garantisi olsun içinde soba kalorifer taşısın hayatta vermem o parayı. Paranın nasıl kazanıldığını biliyoruz o yüzden harcarken de ona göre harcıyoruz.
İsrafın böylesi zengin bile olsaydım almazdım. O paraya 35 adet tane alınıp parası varsa dükkan açıp satacaksa olur
Buna uzun uzun yorum yapardım da gerek yok. Kısaca milyoner de olsam almam hatta 250 lira olsa yine almam
Asla almam. Üzerine en basitinden bir sigara külü düşse montun hiç bir anlamı kalmaz. Çöp olur 25k 😂
cok begendiysem veririm. ama giyimde abartiyi sevmiyorum. cunku bilirim ki 5 bin liraya alicagimda ayni isi gorcek.
Param olsa bile bir kıyafete bu kadar para asla vermem. Ben o montu alırsam 25 sene kadar giymem gerekiyor
Evde mont dolu 24.950 den veririm zaman tasarruf zamani sizleri düşünüyorum canlarım
Antartikaya mı gidiyorum o kadar para vercem o paraya 15 20 tane mont alırım güzel
26 olsa vermezdim ama 25 850 ama 26 olsaymış verilmezmiş
Gorgusuzlugun alemi yok. Param olsa da vermem. 1000 kusur montlar da sicak tutuyo
Görgüsüzlük ya. 500 TL likde sıcak tutuyor 1000 TL likde
Çok zengin olan alır kredi çekip alan kusura bakmasın ama canım
Ayda 100bin kazanıyorsan verilir.
Her tarafı mont olsa ne olur bu fiyata 15 tane mont alırım
o paraya dana alırım keser etini yer derisindende kendime mont dikerim 😂😂
Çok çok çok param olsa bile almam diğer insanlara üzülürüm asgari ücretlisin 5 maaşı görgüsüzlük gibi geliyo
Ermenistandan alınan şeye önümdekinin kılını bile vermem, o kadar !
mümkün değil 2500tl ye -20 de sıcak tutanmont var dekatlon da
Ölsem vermem reis vallaha bak..
25ne mont alacağıma tofaş alırım şlsdkgş
Zengin olan ve parası olan insan veriyor
3 t planının bi parçası sanki 🤔🤔
Verilir niye verilmesin param var harcıyorum 😄
Koyarım öyle garantiye
Giymeye kiyamazsin valla😂
Beyin yoksa eğer neden verilmesin.
Altından mı:))
Vermem gereksiz pahalı
Çok çok param olsa belki
Aylık 250bin tl gelirim olması lazım.
gereksiz harcama
Rusya ya gider oradan alırım. Sıcak tutacaksa..
ben almam ama alan vardir
Sibirya'da falan yaşasam verirdim.
Montun özelliği nedir.. kurşun geçirmez?
Para varsa verilir.
Ekonomik durumuna göre. Varsa verirsin
Bu kadarını abartı buluyorum.
Verilir gayet normal bir fiyat neden sıradan bir insan ile aynı montu giyeyim neden
Günlük 25.000 TL kazanmadığım sürece vermem
Kutuplarda yaşamıyoruz bence gerek yok
Parayı yolda bulmuyorum, bulsaydım verirdim.
Hayatta vermem ama parası çok olan ölür
Hiç işim olmaz hshshs
atma muharrem
500 TL ye mont var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?