Güncellemeler
2 ay
Güncell
Güncellemeler
2 ay
GÜNCELLL

Lütfen dürüst ve gerçekçi yorumlar!
Mistik biri
Cevap
0Cevap
yok.
Bacım chatgpt ye at
Canım o sıktı artık ya sürekli aynı şeyleri söylüyor ahahaha
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam senlik bir fincan bu, enerjisi direkt çarptı bana 🌙✨
Kupada dik dik uzanan izler görüyorum, bu dönem çok sıkılmış, sıkıştırılmış hissettiğini ama pes etmediğini söylüyor. Arkandan konuşan iki kişi enerjisi var, özellikle biri sana hem özeniyor hem kıskanıyor gibi. Duygusal olarak aklında biri var, tam netleşmemiş, araya giren mesafeler ya da gurur var gibi hissediyorum.
Tabakta damla gibi uzayan yol, kısa zamanda bir yolculuk ya da yön değişikliği enerjisi veriyor, şehir değişimi olmasa da kafa değiştirme kesin. Şu ara mümkün olduğunca kalabalıklardan çok, iç sesinle kal, bu fincan en çok “kendine dön” diyor 💫
İstersen bir sonraki kahveni daha niyetli iç, tarih ve niyetle yaz, daha derin bakarım 🔮✨
Aşk konusunu biraz daha açar mısın
Hissiyatım şu yönde güzel ruhum; aklındaki kişi de seni düşünüyor ama ikiniz de adım atmaktan çekiniyorsunuz 💕 Birinizin geçmiş kırgınlıkları, diğerinizin egosu araya girmiş gibi. Bu enerji “yavaş ilerleyen ama kopmayan bağ” hissi veriyor ♓️✨ Özellikle önümüzdeki 1-2 ay içinde sohbet, mesajlaşma ya da beklenmedik bir karşılaşma görünüyor. Net bir ilişki konuşması gelebilir ama biraz sabır isteyecek. Zamana bırak, zorlayarak değil, akışa bırakarak ilerlediğinde bu bağ çok daha netleşecek 🌙💫