Arkadaşlar romantiklik nasıl bişey oluyor hala çözemedim :D
Nasıl romantik olabilirim karşımdakini nasıl etkilerim bi yol bi çözüm :D
Nasıl romantik olabilirim karşımdakini nasıl etkilerim bi yol bi çözüm :D
romantizim iyidir.Yapay gözüksede ilişkiyi canlı tutar
Bir nevi gerçeklikten kopma biçimidir.Bu yüzden romantik olmak istiyorsan öncelikle kendine bir masalın içinde yer bulmalısın.Bildiğin bütün gerçekleri silip o masala inanmalısın.
ormantikliğin zıt anlamı
ona mektub yaz çkolata çiçek gonder ona neyaparsan heycan dolu sra dişi bişiler yapmalisın hep gul kavga etme her şeyı anlayışla karşila ozaman senden başkasını gozu gormaz
Cevap
9Cevap
bence romantık olmak ıcın kenedenı zorlama ne ısen osundur...kendın olmaslısın senı sen oldugun ıcın sevmelı kabul etmelı..emegnı onu sevmeye harca ona sevdırmeye degıl...
eğri oturup doğru konuşalım kız olsun erkek olsun fark etmez eşlerimizi daha çabuk yatağa atmak için kullanılan bütün yöntemlerin hepsine romantizm denir
Ya o duruma inanmıyorum açıkcası. Doğal olduğunda karşındaki kişinin ilgisini fazlasıyla çekiyorsan romantiksindir zaten..
bende anlamadım yıllardır romantık degılsın..
romantıklık ınsanın yapmacık olmasıdır bence ıcınde ne varsa o daha dogrudu yahu ne romantıklıgı bırak adam dogal yasasın sen hıc romantık degılsın romantıklık yalancılık abı:)
Bende anlamadım ama kızlar çok seviyor,ufff ormantik ol ve slk .:S:S...
mum ısıgında yemek yemeyi tasarlama fikri mesela o anda o mekana uygun muzik acmayı akıl edebilme gibi
ha deyince olmaz içinden gelmedi
Romantiklik anca dizi ve filmlerde olur :D
beni izle anlarsın..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar