Birine romatik biri diyebilmek için ne gibi tavırlarını görmeniz gerekli ya da size karşı nasıl davranırsa romantik diyebilirsiniz

Birine romatik biri diyebilmek için ne gibi tavırlarını görmeniz gerekli ya da size karşı nasıl davranırsa romantik diyebilirsiniz
Kadının ruhunu okşayan onun istediği herseyi gözlerinden yüz ifadesinanlaywn sık sık sürprizler yaparak eşinin gönlünü almasını iyi bilen loş ışıkta gözlerine bakarak aşkım canım seni seviyorum diyen eşini ailesini üzmeyen iliskidede efendi davranıp tüm aşk duygularını okşayarak mutlu eden kişi diyebilirim
Yüzümde, gözlerimde göreceği ufacık bir gülümseme veya ışıltı için çabalaması. Detaylarımı bilinçsizce ezberlemesi. Ansızın gelen ufak özlemler. Bu şekilde hayatının bir parçası haline gelmiş minik anlarda, yaklaşımlarda gizli bence romantizm.
Cevap
6Cevap
Bence aşk ve sevgidir tabi ki de sevdiğinin yanında olmak ona jest yapmak sürprizler yapmak bunlardır romantik olmak.. mutlu etmek..
incelik belde değil dilde ortamda sana iyi ve sana değer katacak bir şey yapıyorsa bu romantik harekettir genel bir tanım yaptım
Bazen bir gülümseme, tebessüm etme bile oldukça sıcak ve romantik gelebiliyor..
Romantizim falan bilmem ben aga en güzel yemekleri yiyip içip gezmem sonrada sevişme falan 😂
Ya bu kuşlar zıplayıp bişiler yapıyo ya onun insan hali
Sevgi, saygı, samimiyet, tutku
Zaten romantik oldugu en başta belli olur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar