Bir oturuşta 1 kavanoz nutellayı bitirmek mi? Yoksa ara ara geçerken bir kaşık almak mı tadımlık mı🤔? HıııÜnlü bir KS düşünürü diyor kiii; Romantizmi sürekli yaşayan insanlar için,, Böyle takılan insanların eğitim ve kültür seviyelerinin sosyoekonomik skalada alt sıralarda olduklarını gözlemlemiş bulunmaktayım..
Ben isemm; Kesinlikle mıc mıc istemiyorum effenım arada sırada olsun hatta unuttursun tekrar versın romantiği falann aman aman 😂 Ben öküz değil miişim bunu anladım dkdkkd sorun onlardaymışş sksk
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından : Evde mi bıraktım acaba? İşte o an aradığım kadın bu dedim... Pek çoğunuz Bruce Willes in 6. his filmini hatırlar. '6. His filmini izledin mi?' dedim. 'Hayır ama çok övdüler' dedi. 'Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim' dedim. 'Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce' dedi. Kesin bu kadınla evlenmeliyim dedim... Evlenmeye karar vediğim gün sorduğum 'Benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'Buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek İçimi kuşkulara gark ettiği günlerde olmadı değil hani 🙂 Aniden fenalaşan annesini apar topar hastanenin acil servisine kaldırdık, Ancak yarım saat sonra doktorun "Maalesef annenizi kaybettik" demesiyle Benim ki annesinin öldüğünü anlamadığı gibi topuklu ayakkabısını çıkarıp "ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı " deyip doktoru bir güzel dövmeye başlayınca, aha aradığım kesin bu dedim... Oruç tutmaya başladığında, sürekli bana 'Aşkım' diyen kadın gidip, yerine orucu bozulmasın diye bana 'Kanka' demeye başlayan kadın gelince ne kadar doğru kararı verdiğimi bir kez daha anladım...🙃 Bir gün Silifke'ye gidiyoruz, önümüzde bir tır ve tırın üstünde 'Danger' yazısını okuyunca "Aşkım ne kadar aptallar var tanker yazacağına danger yazmışlar" deyip yol boyunca o yazıya, ben ona güldüm. İşte beni hep güldüren kadın nasıl evlenmeyeyim ben onunla... En son bu gün, akşam yemeği için balık almaya gittiğimizde, kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp; Bunlar taze mi? diye sordu, Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: "Yok abla, pil takıp oynatıyoruz" 'Ya öyle mi? almayalım o zaman Nadir, bunlar bayattır' dedi. İşte aradığım kadın
Buraya söyle afilli bir açıklama yazmak isterdim ama cıks yazamıyorum 😀seviyeli saygı sevgi ve samimiyet dolu bir ilişki ya bana göre. Yok yağmurda ıslanalim hasta olalım yok ateş basında islenelim yok efendim karda kâr topu oynayalimda düşüp kolumuzu kıralım gibi şeylere giremem ddjskd canim tatlı benim 😂😂
aynı şeye saatlerce böyle sıkılmadan GÜLMEKTİR normalde susması gereken yerde mesela sus dediğin halde susmadım da böyle tokat atmak yerine suratını avuçlarının içine almak köpek sever gibi sevmektir. 😂 daha sonra böyle dalga geçip ardından kişneyebilmektir😂 kavga edince mesela evden atınca akşam hadi Yuvana dön sığırım diye yanında gidebilmektir 😂🍾👯♀️🥂
evet yine bilinç altında romantizm yasayamamıs bir bayan. kesin erken evlilik var ve pişmanlık var ya da evlendikten sonra ben bununlamı evlendim diye kendine sormusta olabilirsin. bilinc altına inmek lazım hersey olabilir. romantizim nedir sorusuna gelince yaşasaysın bu soruyu sormazdın bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yinee bir bilmeden ahkamm kesmelerr galanlar filannlar😂😂😂