Romantiklik sevdiğin kişiye ortaya tüm olanaklarını koyarak onun duygusal yönden egosunu okşamaktır.
Mutlu etmek mutluluğu ile mutlu olmaya çalışmaktır.
Aşk aşktır🌺
https://i.resmim.net/DXGi7.jpg

Kaba ve aklıma gelen ilk tabir ile cevaplayacak olursam romantiklik: sevgiliye, eşe yapılan güzel düşünce ve düşüncenin eyleme geçirilmiş halidir.
İncelik ile romantikliğin arasındaki fark ise incelik herkese yapılabilir ve özel gün ve zaman gerektirmez, romantiklik ise bir kişiye yapılır. Sevgili, eş, flört, flört adayı gibi.. özel zaman ve özel gün gerektirebilir.
romantizm : bana göre sevdiğin kişi ile en huzurlu olduğun anlardır. karşındakini mutlu ettiğin anlar. mesela şarap iki kadeh mum ışığı ve şömine ateşinde sohbet bu bir romantizm
incelik ise bana göre karşındakini tanıyıp ondan önce bazı şeyleri yapmak. örneğin bulaşıkları makinaya dizmek veya o yatarken kahvaltıyı hazırlayıp onu uyandırmak bu bi inceliktir
Kadını elinde tutmasını bilen kişidir... Fazla söze gerek yok bence
Rica ederim efendim😂
Sevgiyi dışavurma yöntemleridir
Cevap
31Cevap
Beraber çocuk parkında çocuk gibi eğlenmek gadası
Birisi gerçekten duygusal olan bir şey. Mutlu olarak yapılan bir jest romantiklik. İncelik herkese sergilenen tavır. Bence arasında ki fark duygusallık öznel, incelik herkese yapılan bir şey.
Romantizim aslında şaşırtmaktır. Şaşırtıcı bir kibarlıkla sevgiliye incelikler yapmaktır. Romantizim bir sandalyeyi oturması icin kibarca çekmek ve oturduktan sonra boynundan kücük bir öpücüktür. Romantizm yeri ve zamanı geldiginde ona yaptıgın sevgini hissettirmek icin yaptıgın her türlü davranıştır.
Romantiklik anlamı, kısaca tanımı:
Davranışlarında duygu ve coşkunun aşırı ölçüde etkisi bulunan. Roman : İnsanın veya çevrenin karakterlerini, göreneklerini inceleyen, serüvenlerini anlatan, duygu ve tutkularını çözümleyen, kurmaca veya gerçek olaylara dayanan uzun edebî tür.
Bana göre romantik olmak sürekli sürpriz yapıp güzel sözler söylemek değildir mesela ben laf arasında bir şeyi çok beğendiğimi söylerim sonra beklenmedik bir zamanda bunu bana hatırlatır veya benim için önemli bir olayı veya tarihi unutmamak için not alması da romantiktir bana göre.
Merhaba,
İncelik, naiflik demektir. Karşımda ki insanı kırmadan yaptığın hareketler ve davranış biçimidir. Romantizm ise ruh ile alakalıdır. İnsanın ruhunda varsa. Hareketlerine de yansıyacaktır.
Kadınına sahip çıkan Kadınını koruyup kollayan kimseye ezdirmeyen, gerekli durumlarda maddi manevi yönde testek vermektir. Romantiklik süslü püslü bir şatafatlara yer vermek değildir.
Tam yerinde ve zamanında yapılan sevgi belirten küçük jestlerdir. Abartılması ve zamanlama hatası itici olur.
Bana çok uzak kavramlar olduğundan dolayı güzel bir tanımlama yapamıyorum maalesef. Hammaddem odun benim 🪵
Hep ince ruhlu olup karşındaki gibi gözlemleyip onu küçük minik şeylerle mutlu edip ruhunu okşamak. 😉☺️
Romantiklik kadının ruhunu okşayacak her türlü şey olabilir. İnce düşünmek daha çok akıl gerektiren bişey o daha farklı bı olay
Sevdiğini, Yarenini her an ufacık bir şeyle bile mutlu edebilen insan ormantiktir.
🤩
@miayn_menk 🤩
Yanyana gelince libidomuzun anında yükselmesi ve ikimize de ateş atması...
ince olmak onun his dusuncelerıne oncelık tanımak karsılıklı olarak tabı.
Tanimlanmaz gösterilen bir eylemdir romantizm. İnce olabilmek romantizme eğilimi olduğunu gösterir.
aşk ve sevginin inceliklerini sevgiliye gösterilmiş hali
Türkiye için konuşuyorum
Kızlar için para
Erkekler için seks
Ben tipsizim o yüzden bilemem. Benim için bir tanımı yok.
Ruhun inceliğini anlayabilme, en kibar şekilde anlatabilme sanatı.
Romantiklik olmasa olur. Gereksiz yere fazla iyi davranmaktır.
Beklemediği anlarda onun yüzünde tebessüm oluşturmak
bence karşındakini düşünüp ona bunu belli etmektir sadece
Onun mutlu olmasını düşünerek hareket etmek ve sürprizler yapmak bence.
İncelik ile romantiklik arasında ki fark
para ve daha çok para ekstra istiyorsan sınırsız kredi kartı falan olabilir
@KONGAR16 öyle değil mi zaten
@KONGAR16 para önceliğim parasız mutlu olan gördün mü sen Allah aşkına
İlişkiye bir şeylee katmayı seven gösterişli binask yaşayan mesela şiir yazmak yıldönümlerini çok özel bi sskildd mumla felan kutlamak felan
Kolay kolay kimse beceremiyor :d
fotoda bok gibi kızda bok gibi
Hiç olmayacak yerde onu utandırmak😃
Öyle yeteneklerim olmadığı için bilmiyorum
Manita ile müge anlı izlemek
İsmimden akrostiş falan yapılması sjdh
Romantiğe rastlamadım 😅😅 bilmiyorum yani
Allah Allah :D
@EmirAdakul neyy 😅😅
Hiç mi romantik an geçirmedin 😊 :D
@EmirAdakul yok geçirmedim ormantik an genelde sksksk
Yiaa ama ama hiç mi geçirmedin 😊
@EmirAdakul gecirmisimdir
Çook ücüldümm yaa 😣😭
@EmirAdakul 🙄
Senin gibi birinin her anı ormantik olmalı 😊
Romantiklik aranıyor...(%98.8)
(ERROR)
Beraber çay içmek.
Duyguların zirvesi desem olur mu?
Duygulara dokunmak
romantiklik salaklıktır, incelik güzel şeydir.
ruha dokunmak
Şair demek
Fotoda güzel kız da güzel ha
Sevgi ve fedakarlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?