Merhaba ben arkadaşımla meslek lisesinde okuyorum ikimizde asosyal sessiz sakin insanlarız arkadaşımla bana karışan bir keko var arkadaşım kavgada etmiş ufak çocukla çocukla aynı sınıfta çocuk yaşça bizden büyük çocugu bıçaklamak öldürmek istiyordu lise Zamanları hatta çocuga muşta ile vurmak istiyordu yolda görsem bıçaklarım diyor o kadar nefret ediyormuş yalanmı doğrumu bilmiyorum lise bitti mezun oldukta sizce arkadaşım psikopatmı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayy tövbe sağlıklı hsikolojide biri böyle düşünmez uzak dur derim öfke tümüm ama bu kadar da değil
Çocuga iftira da atmış kafasına mandalina kabuğu koymuş çocuk uyurken daha sonra başkasına iftira atmış kavga çıkartmak için arkadaşım
sağlıklı psikolojide değilmi sizce arkadaşım okul zamanı okula muşta getiriyordu kendisini korumak için ve asosyal biri ama çok iyi rol yapar yumruk yumruğa tartıştıgı elemanların fotosunu sosyal medya üzerinden beğenir hem insanlar dan nefret eder hemde çok iyi rol yapar huyu bir garip sizce neden
Bak heleki asosyallardan korkucaksın bazı asosyaller oluyor gerçekten tamam asosyel ama bu çocuk sanki içinde psikopat gibi bak bence sen onunla çok yakın olma ama çok yakınsan olmaya devam et bi anda sakın küsme seni düşman bellemesin yaşınız kaç bilmiyorum ama uğraşma sonra ucu sana dokunmasın normal arkadaşmış gibi rol yap çok da dahil olma
Bide sanki sadece psikohat değil de direkt baya sıkıntılı bi tih gibi yani dedigim gibi sen sakın küsme veya çok yamın olma ortü yani böyle insanlar niye bu dünyada var sen kendine odaklan
dıştan iyi biri gibi duruyor ama değil sevmediği çocuk dayak yiyince gülen biriymiş
Instagram da takipleşiyor uz ara sıra sırlaşıyoruz huyu bir garip sosyal medya üzerinden sevmediği kavgalı olduğu elemanların fotosu okul sayfasında paylaşılıyor ve fotoyu beğeniyor rol yapan biri yani
çocugun tek yakın arkadaşı benim bana güveniyor birde canım cicim falan diyor babyface sin diyor sosyal medya üzerinden şu an sadece okuldan benle takipleşiyor beni seviyor lakin serseri yobaz sevmiyor ama evet garip biri
İki insan kavga edince korku endişe falan olmuyormuş onda demişti birde bıçaklamak istediği çocuk serseri keko yani o çocuk sınıfta dayak yediğinde gülüyormuş WhatsApp tan demişti
birkerede bıçaklamak istediği çocugun kafasına mandalina kabuğu koymuş bir kişi ile sonra başkasına iftira atmışlar sınıfta kavga çıkartmışlar eğlencesine WhatsApp tan anlatmıştı
Evetde psikologa falan hiç gitmemiş gitmiyormuş?
Evet arkadaşımın özel hayatında ne yaşadıgını bilmiyorum evi kurşunlanan çocuklar var bizim mahallede hatta silah satmaktan hapse giren çocuk var bizim mahallede duyuyorum belki çocugun özel hayatıda karanlık olabilir bilemem
çocugun özel hayatını bilmiyorum aynı ilçede oturuyoruz okulda hep yanıma geliyor du canımlı cicimli konuşuyorduda biraz sinsi biri herkesin arkasından konuşuyor keko serseri sevmiyor hiç herkesin arkasından konuşuyor wpden konuşuyorduk acaba benimde konuşuyormudur
Yani böylelerini allah inşallah ıslah eder düzeltir ne diyim o çocuğun çevresindekilere de yasık ailesine yazık diyemicem çünkü onu böyle yapan ailesi ama sen yine şu an nasılsan öyle olmaya devam et bence seni de sevmedikleri listesini almasın sakın
Bu yaşta böyle şeyler sadeçe sorun yaşta değil böyleleri ö@@@lse topluma çok iyi alur yani
çocuk yalandan kavga senaryoları anlatıyor sevmediği bıçaklamak istedigi serseri ile aynı sınıfta serseriyi devamlı dövüyorlar diyor bıçaklamak istedigi serseri çocuk kavgacı doğru bazen dayak yiyor da çok abarta abarta anlatıyor harbiden garip biri
Bıçaklamak istediği çocuk muşta ile vurmak istedigi çocuk bu arada keko serseri bildiğin psikolojik sıkıntıları olan serseri arkadaşta çocuktan baya nefret ediyor
bıçaklamak istediği serseri çocukla aynı sınıfta sürekli çocugu dövüyorlar diyor ama abartıyor çocuk dayak yiyorda bahsettiği kadar yemiyordur tahmin edebiliyorum yalandan abartıyor bu çocuk neden böyle
kendisinde suçu hiç aramıyor kendisi asosyal birde müslülan değil liberal tayfadan bende müslüman degilimde
Birde iki yüzlü biri o kadar nefret ettiği öldürmek istedigi kekolarla karne günü toplu resim çekildi iki yüzlü yani bildiğin sevmiyorsan resim niye çekiliyon
Kavga ettiği çocukla karne günü resim çekildi resim okulun sayfasına atıldı resmide beğendi çocugu sevmiyorsan niye resmi begeniyon çok garip degilmi bunların huyu
ama asosyal arkadaşımı dıştan gören ne kadar saf canım iyi niyetli saftrik der ama aslında içinde şeytan yatıyor kimse bilmiyor ama ders notları da benden yüksek teşekkür takdir alıyor her sene
Liberal tayfa mı 😂😂😂😂 siz sahının biraz küçüksünüz boş ver böyle şeyleri tamam mı sende çok buyaşma boş ver
Liberallik bi din değil sen onun dediğine bakma sallamış o
Hayır liberal ideolojik olarak din olarak deist müslüman değil deist
çocugu dıştan gören ne kadar iyi niyetli asosyal saf biri der ama aslında ne kadar kötü biri olduğunu sadece ben biliyorum beni güvenilir buluyor sırlarını anlatıyor
yumruk yumruğa kavga ettigi serseri elemanlarla karne günü foto çekilen Instagrama atılan fotoyu beğenen iki yüzlü biri arkalarından etmediği küfür kalmıyor hatta birine muşta ile vurucaktı okul zamanı yolda görsem bıçaklarım diyordu çocugu o kadar nefret ediyordu ben sakinleştiriyordum
birde okulda devamlı benim yanıma geliyordu devamlı her teneffüs durmadan sadece benle sohbet ediyordu okul zamanı bende şok oluyordum koskoca okulda en çok beni seviyordu sadece devamlı benim sınıfıma geliyordu ben ona daha çok sanaldan yazmak istiyordum onun sınıfına gitmiyordum o her teneffüs bizim sınıfa geliyor du ama benim için garip biri
Anlattığım kadarıyla sizce çocuk nasıl biri
dıştan bakan çocuga asosyal derde ne kadar şeytan olduğunu bir ben bilirim onun
Birde asosyalim diyor Instagram da kızlarla takipleşiyor kız arkadaşları var çocuk baya sinsi iki yüzlü biri anlıycagınız
sizce çocuk iyi niyetli mi yoksa şerefsizim
Kendisi yakın arkadaşım olur
dedikoducu karılar gibi dedikoduyu çok seviyor yanlız
Birde bende asosyalim ama onun tam tersi kimseye iftira atmam kavga çıkıncada gülmem endişelenirim
O kavga çıkınca gülen kayıt alan biri birde insanların arkasından konuşan insanlara iftira atan biri yakın arkadaşım ondan biliyorum yarın birgün ters düşsej kavga etsek kim bilir arkamdan ne iftiralar atar insanlar neden bu kadar kötü cidden iyi insan bulmak çok zor
çocuk birde benden güçlü güç olarak ben ondan daha güçsüzüm 9. sınıfta benden güçsüzdü 12. sınıfta benden güçlü oldu eskiden 48 kiloydu güçsüzdü benden şimdi 63 kilo benden güçlü