+1 yılSaçmalama sakin ol .) herkesin beğendiği bi karakter vardır söz vardır . kurtlar vadisini izliyorum diye polat gibi adam öldürücek halim yok dimi . veya bi katil fimi izlediğimde katil olucam diye bir kaide de yok . erkek arkadaşın da beğenmiş ve o karakter hoşuna gitmiş veya sözler . ki unutma o senin sevgilin kaç senedir tanıyosun bu zamana kadar hiç bişeyini görmedin ve şüphelenmedin ve evine gittin o posteri gördün şimdi o anda şüphelenmen gerçekten o 4 seneye yazık . kendine gel ve ilişkine devam et .
233 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsinz 4 snedir çıkıyoruz ama bana yalan söledi ünlü siyasetci diye, hem yakaladığım tek açıkları bunlar değil yane
- +1 yıl
yalanları muhtemelen seni korkutmak istemediğinden söylemiştir art niyeti yoktur yani . sakın bu konuda hemen ayrılığı düşünme . git onunla konuş açıklama yapmasını iste korkuyorum de niye bana yalan söyledin de . sonuçta insanız dilini kullan yeterli ;)
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibdr. :(
- +1 yıl
bak sen dediğimi yap biraz mantıklı düşünürsen inan benimle aynı sonuca varırsın . ama git onunla konuş sen şu anda benden veya başkasından ne kadar söz duyarsan duy yine içinde bi şüphe kalır . onu çıkartacak da o sevgilin
Soran+1 yılBen buluşmaya korkuyorum bide nasıl konuşucam bunları böyle :S
- +1 yıl
En büyük saçmalık bu işte bak kendi kendine yeniliyosun . bu zamana kadar buluştuğunda ne yaptı sana . o seni seviyo sende onu . o sana kıyamaz hele ki bir kızsın . varsa bile psikopatlığını sana neden göstersin . bak konuş hiç bişey demez ama tatlı konuş onu anla dinle sonucu inan çok iyi olucak . böylesi seni üzeri kanka
Soran+1 yılValla teşekkür ederim sana bitek sen rahatlattın içimi inşallha dediğin gibdir ya .S beni gerçekten sevdiğine inanıyorum bende onu çok seviyorum ama bilmiyorum işte. Sanırım içimde ki meraktan dolayı evine kendimi davet ettirip bi kre daha gidip kontrol edicm her yeri baktım evi temiz posterleri sorarım ve korktuğumu sölerim
- +1 yıl
Ne demek yardımım dokunduysa ne mutlu bana :) bak şimdi iyi düşünmeye başladın işte böyle hep olumlu düşün kendi kendini motive et . konu başkası değil senle sevgilin ve baya bi geçmişiniz var onu anlayıp dinlemeden onun hakkında karar verirsen gerçekten ona ayıp etmiş olursun . sen git konuş ve lütfen banada haber ver kanka :)
Soran+1 yılHaklısın sanıırm çok sağol tamam ilk sana mesaj atarm ozaman :(
- +1 yıl
Parayı nerden bulduğunuda ona sor bence . ve artık sen en ufak şeyi takmaya başlamışsın kafana . parayı nasıl bulduğuyla o katil resimlerini o onun psikopatlığı arasında bi köprü kurmaya çalışıyosun . ama yapma bunu git onunla konuş senin ona ihtiyacın var bunu sende biliyosn
Soran+1 yılEvet çok haklısın bu son olayı görünce sadece para konusu değil her konuyla bir bağlantı kurmaya başladım resim defteri var bi tane çok güzel çizimi var, öyle arada bakardım resimlerine hep içe dönük resimler ağlayan kadın sonra balta resimleri felan onlarla bile bağlantı kurmaya başladım ayrıca parayı nerden buluyor oda bi merak konusu yarın sorucam :S
- +1 yıl
tamam sor hepsini ve unutma annesi babası ölmüş onu en iyi senin anlaman lazım . psikolojisi bozuk olabilir yanından ayrılma ama öncelikli olarak konuş kanka . haber bekliyorum.
Soran+1 yıltamam knk :( ya peki şey 4 senedir ilk kez evine gidiyorum ? niye daha önce hiç götürmek istemedi hep reddetti demek ki bşeyler saklıyo :S buda aklıma takılıyo sence niye olablr:S
- +1 yıl
o resimleri görmeni istemediği içindir bak görünce nasılda kötü düşündün hakkında eminim o da seni korkutmak veya incitmek istemediği için reddetmiştir . tabi bunlar sadece ihtimal kanka sen asıl ondan duyucaksın gerçekleri
Soran+1 yılhaklısın galba :/ korkmamı istemediği içinde olabilir ama zaten bana söylese adam giibi hobim var böyle böyle gayet hoş karşılarım bide sorduğumda ünlülerin ve siyasetcilerin resimleri dedi ya inanamıyorum. :( yarın konuşucam sana haber vericem. :( paryıda sorucam
- +1 yıl
kanka dediğim gibi mecbur öyle demiş yani seni incitmemek için yalan söylemiş sen konuş bana mesaj at ama sakın unutma
Soran+1 yıltamam tamam yarın en kötü ihtimal bu saatlerde girer sana atarım mesaj :( dua et banada bişey olmasın. :/
- +1 yıl
eminim bişey olmaz kanka ama sen en iyisi evde konuşma dışarıda konuş en kötü ihtimali düşünürsek evde konuşman iyi olmaz dışarısı en iyi seçim
Soran+1 yılhaklısın galba ama ben böyle düşünüyorm blmem ne diyosun buluşmak istediğim söyliyim bulusalım sonra ben buna bi güzel baskı uygulayıp aniden evine gidelim. bi evi iyice kontrol ediyim belki hazırlıksız yakalanınca bir şeyleri saklayamaz. baktım gayet güzel hoş dışarı cıkınca nedenlerini sorarım. :( ama sende böyle dedin ya beni iyice korkuttun. /
- +1 yıl
bak diyosun ki eve baskın yapıp iyice bakim kontrol edim diyosun . düşünsene o an çocuk nasıl bi halde olur sanki ona güvenmiyomussun gibi . işte o yüzden yapma bunu sen zaten evde olanları gördün yeterli o yüzden dışarda konuş . sana bişey yapar die demiyorum yanlış anlama ama eve gitme o hareketlerinle onu korkutursun
Soran+1 yılO kadar şeyi ben gördüm bide omu korkucak yaa. ( haklısın galiba ama şmidi ben onunla konuşsam eminm ki uydurur bişeyler ya siz erkekler hep bölesiniz sen söyle bakıyım gerçekten tam bir psikopat ruhlu birisi olsan sevgilin sorduğunda ha evet öleyim mi dersin. :S yalanlar büyük ihtimal hem bugün duvarda ki posterleri sorduğumda oda düşünüp güzel bir bahane bulmuştur eminim .S yani aslında evinde güzel bir inceleme yapsam fena olmaz :/
- +1 yıl
En iyisini sen biliyosun kanka tm git bak evine ama konuşmaya çok düzgün gür suçlarmış gibi değil onu anlarmış gibi konuş sebebini öğren sakin ol . eminim sana yalan da söylemez
Soran+1 yılİnşallah knk ya :( tamam evine gidicem baktım sakin temiz dışarı çıkalım sıkıldım derim sakin bi dille sorarım. :( inşalalh yalan sölemez bakalım. Bu arada 4 yıldır sevgilmiin hiç sinirlendiğini görmedim oda ayrı bi konu aslında. :D
- +1 yıl
hadi canım ciddimisin sn :D sen daha ne istiyosn çocuktan bi de psikopat diyosn daha çocuğu sinirliyken görmemişsn :)
Soran+1 yılCddiym valla , yok ya asıl sorunda bu insan biraz da sinirli olur arkadaşım ya bu kadar sakinlikte bi tuhaf yaniii :/
- +1 yıl
o da onun ruh hali işte kanka onu anlamak istiyosn buluştuğunda herşeyi yerli yerince konuşucaksn tek çare bu . üzme sende kendini hadi gül bakim :)
Soran+1 yıl:D inşallah öledir ya sağol yarın mesaj atarm sana sonucu. içimi rahatlattın bugün uyuyabilecem her halde. :D
- +1 yıl
Herdaim yanındayım artık kanka ayıpsın :) şimdi git bi güzel uyu yarında ne konusucaksın bi güzel kurgula kafanda çünkü o an geldiğinde laflar brbirine girmesin
Soran+1 yılhaklısın iyice bi kurgulamak lazım kafamı yastığa koyduğnda sadece bu değil 4 sene içinde ki kafama takılan her şeyi düşünüp sorucam artık yoksa rahat edemem. :D az sonra yatarım şimdi uyku 0 :( bu arada çok sağol tekrardan knk yarın atarım sonucu iyi geceler.. :(
- +1 yıl
:) iyi edersin tabi bi daha sorun çıkmasın hepsini sor :) beklicem mesajını kanka sanada iyi geceler
- +1 yıl
Nerdesin ne oldu merak ettim ?
Soran+1 yıl1 aydır anca girebiliyorum foruma sen hala buralardamsn. ayrıldk daha dün kesin olarak karar verdm psikopat olduguna 1 aydr gelmeyen kalmadı yav basıma neyse bakalım neler olcak ayrldk diye.
- +1 yıl
Sonuç ne cok merak ettim , gercek hayatta boyle psikopatlari merak ediyorum , dibimizden gecicek kadar yakin olduklarini biliyorum ama tanimak zor , o yuzden neler olduguni anlatiesan sevinirim , son bir aydir basima gelmeyen kalmadi derken ne demek istedin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sanki bana çok zararsız bir adam gibi geliyor yaptıkları ise başka bişey özenti değilde nasıl derler o katillerin bir yönünü beğenmiş olabilir yaptıkları eylemi değilde eylemin nedenini gibi veya başka bişey belkide seri katil ama kanımca zararsız biri
010 Yorumla
Soran+1 yılDimi, çok sağol ya valla içimi rahatlattın azda olsa. :) ihtiyacım var böle yorumlara yarın konuşmayı düşünüyorum bakalım.. ama burda ki hassaz nokta sorduğumda neden yalan soledi. :(
Soran+1 yılÖğrendim bi kaçının ismini sorucam inşallah, ama dediğim gibi ya birazda korkuyorum bakın 4 yıl içinde bir sürü olay oldu ben hep görmedim, bu son olay olunca hepsini bi gözden geçirnce korkunç bi facia çıktı ortaya.. Yani sadece olayları bundan ibaret değil ama yinede dediğiniz gibi sorucam bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılValla bende evine gitmeyi düşünüyorum ama cesaret bulamıyordum bende sizin gibi düşünüyorum evine gidip biraz daha gözümle etrafı kestirdikten sonra kesin bi sonuca varırım herhalde, baktım bir problem yok sorarım.. Yorumunuz için çok teşekkürler.
Soran+1 yılÖyle durmaya çalışıcam umarım belli etmem. Birde evine gidicem belli edersem artık gizli gizli evini incelediğimi adam psikopat değilse bile cinnet geçirir. :/
Soran+1 yılAhahah yok artık o kadar da değil ya :D
Bende Deadly women, Most Evil ,ID ınvestıgatıon gibi katil sıralamaları olan
programları merakla izlerim .Hani bu katil ruhlu olmaktan çok nasıl insanlarda varmış hayatta
diye bakmak oluyor.
Ama senin sevgilini en iyi sen tanırsın .Biraz temkinli ol yinede.Birde 4 senede
adamı hala tanıyamadın mı .17 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorunda orda zaten diyorum ya hayatımda ne böyle bir kişilik gördüm nede duydum yani hala çözemedim cidden çok farklı biri
Soran+1 yılGizemli evet hemde baya bi, evet ayrılamk istiyorum ama bi yandanda içimde merak hissi var gidp evi iyce incelesem mi diye düşünüyorum. ayrılsamda nasıl ayrılıcam ne dicem ki ztn off :S
Soran+1 yılHaklısın sanırım ya şimdi evine gidersem bide yakalanırsam off :S artık bişey yapmıyacağı varsada yapar heralde..:S teşekkür ederim
Soran+1 yılHaklsn insanın başına ne gelirse meraktan gelir diye boşa sölemislerdir heralde. :(
Okurken korktum ya ALLAH korusun insan böyle şeyleri duvarına neden asar ki ürkütücü katil sonucta bu adamlar ya bence kendinden sogut ne bilim cocuk gibi davran o istemesin seni bitsin desin sen deme ya ALLAH korusun ben olsam diyemezdim sogut onu o desin ya
15 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl sogutıyım ki 4 senedir çıkıyoruz çok gizemli brisi hem sogutıyım derken iyice kızdırmıyım :S
Soran+1 yıl:( peki teşekkür ederm yorumun için yarın gidicem evine son kez içimde ki merak hissi başka türlü durmaz benim.. güncellerim artık yarın konuyu :(
Soran+1 yıltşekkürler. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hobi.Bende poster şeklinde değil ama defterimin kapağına falan yapıştırdığım katil resimleri var yani
26 Yorumla
Soran+1 yılinşallah hobidir:S
Soran+1 yılÖyle diyosun ama sadece bunlarla ibadet değil olay bu güne kadar hep terslikler vardı bu son olay benim gözümü açtı şuan aklımdan tekrar evine davet ettirip evin her yerini güzelce bi kontrol mü etsem diyorum gizli gizli:S
valla benimde böyle bi sevgilim vardı cok seviyordum bana karsı çok ıyıydı ama dısarıya nfret doluydu herkes ondan korkardı. genellikle madde bağımlısı oluyolar hayattan nfret edıyolar. hep onlara zarar getirdiklerini düşünüyorlar ve madde satıyor olabilirler..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl ama mantıklı bi gerekçeyle ii bi sebeb bul. sadce buradan değil yakınlarndan da yardım iste!... sakın hafife alma bu durumu!
18 Yorumla
Soran+1 yılİyice korkutma sende ya :S eminmisin
- +1 yıl
:(( bu durumdan ne zaman emin olunabilinr ki?
3. sayfaya haber olduktan sonra mı? :(((((
Soran+1 yılValla çok sağol ya içime su serptin
- +1 yıl
açklamalarneden yola çıkarak söyledm... gerçekler acıdır... ben de isterdm içine su serpmeyi ama drum vahim... sana bunn uzun uzun açklamasnı yapardım ama... nerden para bldğunu bilmyorsun çocuk hayata isyan içinde annesni babasnı kaybetmş(nedni çok önemli değil) artk en küçük bi drumda cinnet geçrme potansyelne sahip...
ben de o tür filmler izlerim ancak kendmi böyle kaptrmam ha kaptrsam da öyle duvarlara yazmam... normal birsi de yazmaz! evi tekrar incelemk istedğni belrtmşsn uzak dur! Zaten o da uzak durmanı istemş demek ki sırları var...
Soran+1 yılevet uzak durmamı istiyor 4 senedir ilk kez evine gittim oda bugün :S haklısın sende bir şeyler olmasa niye daha önceden götürmek istemesin ki :S
- +1 yıl
güncellemeye cvben: nasıl emin oldun?
Soran+1 yılyaklaşık 1 aydır test ediyorum bazı sorular sorup tepkisini felan ölçüyorum garipti zaten 5-6 gün önce evine gittiğimizde yatağının altında bir kaç şey buldum ve kesn olarak karar verdim ve ayrldm:S
- +1 yıl
:s ne gbi şeylerdi? bunlar kilit nokta!
buraya yazamyrsan özelden yazablrsn...
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hosuma gıden sozlerı bıle hafızamda tutmakta zorlanıyorum, sen serı katılın bır sozunu o andakı heyecanla duvarda gorru gormez nasıl olduda aklında tutabıldın ve aksama kadar o sozu muhafaza edebıldın ben bunu anlamadım:S
144 Yorumla
Soran+1 yılyok ya öyle sözün hepsini tutmadım zaten tek kelimesini bile tutsan internete yazınca çıkıyo bide tutulmayacak gibi değil argo bir kelime ve kısa cümleydi
Cevap sahibi+1 yılsöyle o cumleyı
Soran+1 yılbir palyaco bile katil olabilir yani bu akılda tutulmayacak bir şeymi allaşkına sanırım hayatım boyuncada gitmiyecek aklımdan tabi tek söz bu değildi ya bir sürü vardı bu argosuz olan
Cevap sahibi+1 yılsevgılının hal ve tavırlrı nasıl pekı sana karsı, hıc sıddet kullandıgını ya da yuksek sesle konustugunu hatırlıyor musun
Soran+1 yılHayır işte tuhaf olanda o ya yani onun gibi birisin hiç tanımadım ben, herşeye çok sakin davranıyor. Birde acayip gizemli yani 4 senedir çıkıyorz hala çözemedim bir tane çizm defteri var öyle arada bir bakarım çizimlerinde hep içe dönük resimler ağlayan kadınlar balta resimleri bıcak resimleri felan :S ama ben hobidr diyp geçmiştim şimdi bu posterleri görünce hepsiyle bibağlantı kurmaya başladım inan ki 4 senedir çkıyorm ama çözemedm nsl birisi
Cevap sahibi+1 yılcızımler, resımler ...bılıncaltına ıslenmıs bır ozellık bu sankı..gercekten uzuldum ama suphe etmek ıcın yeterlı sebebın var gıbı...tabı onemlı olan bundan sonrası, ne yapabılırsın ve onun ıc dunyasını gorebılırsın...ama bır ınsan oyle bır ruh halınde ıse bakısları ya da sozlerı ıllakı kendını ele verır ya,
mesela onun yanındayken kadın cınayetlerınden bahset..son zmnlarda cok oluyor bu ne ya falan de...o anda ne tepkı verecek bakalım sozlerıyle ve ya tavırları ve bakıslarıyla
Soran+1 yılMesela ailesini küçük yaşta kaybetti ve şuan tek yaşıyor çalışmıyor ama maddi durumu çok çok iy parayı nerden buluyor bu adam yahu :S o çizim sadece ufak ayrıntı inan bana çok bağlantı kurduğum yer var sanada çok teşekkür ederim ince yerden yakalamışsın haklısın öyle bir soru sorup denemem lazım.. :S özellikle duvarda yazılan bir yazı vardı en çok o dikkatimi çekmişti fahişeleri öldürmeyi sevmem kazığa kafasını mı ne öyle bir söz tam hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılyalnız anlamadıgım bır nokta daha var..bu cocuk bu kadar psıkopatsa neden senı evıne davet edecegını bıldıgı halde o yazıları ve resımlerı kaldırmıyor? boyle tıpte bır adam o resımlerı tutmaması lazım...ayrıca maddı kaynak, ayrı bır soru ısaretı...nasıl bır ıs yapıyor kı bu boyle...
okuyor mu bu cocuk?
Soran+1 yılLisedeydik, ben liseyi bitirdim o bitiremedi ve şuan akşam lisesinde okuyor yani okula gittiği felan yok. Maddi durumu baya iyi hem zaten aksam liseside ucuz bir yer değil, çalışmıyor genelde evde yada arkadaşlarıyla bu arada evine biraz baskın verir gibi gittik yani önceden haberi yoktu ama yinede saklıyabilirdi neden saklamadı bende blmiyom
Cevap sahibi+1 yılevıne kac kısı gıttınız pekı; ayrıca senle bırlıkte gıden dıerlerı de aynı supheyı tasıdılar mı ?
Soran+1 yılYok hayır ya yanlızdık 2 kişi, baskın verir gibi gittik derken şöyle oldu anlatıyım sana biz erkek arkadaşımla dışardaydık ben büyük bir baskı uyguladım ve kızdım apar topar kolundan tuttum götüreceksin dedim oda götürdü bu yani olay. :S bu arada sevgilimn arkadaşlarının nerdeyse hiç birini tanımıyorum. hiç tanıstırmadı bahsetmedi tanısam onlarada sorabilridm olayın aslını.
Soran+1 yılBu arada eklemek istiyorum, benim dkkatimi çeken olay posterler ne böle ya sözler felan dediğimde ifadesi değişti ve dedi ki çok eski ünlüler ve siyasetciler ne maksatla yalan soluyo ki ya :S
Cevap sahibi+1 yılpekı sureklı basska arkadaslarının evınde bulusuyoruz dedın..o arkadaslarını tanıyor musun...muhabbetın falan var mı?
Soran+1 yılHayır yok biz gittiğimzde arkadaşları evde olmuyordu yani yine ikimz baş başa kalıyorduk. :S hiç görmedim arkadaşlarını sanki kendi eviymiş gibi anahtarı sokup giriyoduk sorduğumda arkadaş bana verdi anahtarı işte burda takılcaz felan diyodu.
Cevap sahibi+1 yılpekıhıc ayrılmaya kalktınız mı bu 4 yılda..ya da sen ayrılalım desen ne der?
Soran+1 yılHayır hiç ayrılalım demedik öyle atışmalarımız oldu, 1-2 gün konuşmadık tekrar barıştık yani hiç ben senden ayrılıyorum yada sevmiyorum gibi cümleler yapmadık. Birde şuana kadar hiç sinirli görmedim sevgilimi olduğundan fazla sakin. Ayrılalım desem ne der blmiyorm denemedm hic :S
Cevap sahibi+1 yılhayır ztn pat dıye dememen lazım...oyle yaparsan ıskıllenır, ayrılma gerekcen olmalı...
kavgaalrınzda alttan alan taraf hangınz mesela,bugunku olay hıc yasanmadı farzedersek hangınız daha fazla umursuyorsunuz sence bu ılıskıyı?
Soran+1 yılBen daha fazla umursuyorum yani çabalayan taraf çoğunlukla benim kaybetmekten korkuyodum onu bugüne kadar, ama kavgalarda alttan alan tarafta o ama buda biraz sinirlerimi bozuyor mesela bir kafede oturuyoruz işte basit bir şey yüzünden tartışıyoruz ben bağırıyorum oda sakin ol bitanem yok bir şey diyip geçiriyo adam gib tartışamıyorzu bile . hiç tepki vermiyo
Cevap sahibi+1 yılanladım, o zmn bundan boyle bugunku olayın yasanmıslıgına daır herhngı bır ısaret vermeden davranmaya baslasan ıyı olur...yanı artık fazla umursayan taraf sen olmamalısın...bu esnada onun agzını arayacak kucuk sorular bulacaksın, mısal az evvelkı ornek ama o konuyu da pat dıye acmak yok..bır muhabbetı alıp adım adım oraya dogru getır ve o anda tepkısıne ve ozellıkle gozlerıne dıkkt et...
Soran+1 yılHımm anladım, fakat olayın yasanmıslıgına dair isaret verme diyosun ama posterleri sorduğumda yalan söledi ünlü diye benim eve gidip araştıracağımı tahmin edemiyecek kadar salak mı bu :S yada beni bu kadar salak mı görüyor. Peki ben yarın evine bir kez daha gitmek istyorum sizce napmalıyım gidiyim mi ? Yani sonuçta bugünde gittim bir şey olmadan döndüm.
Cevap sahibi+1 yılonun evıne bundan boyle gıtmenı pek tavsıye etmem..erkek arkadasın hakkında ne dusundugum bende kalsısoylemıcem belkı de yanlıs dusunuyorumdur cunku ve gereksız yere senı korkuya sevk etmek ıstemem...ama bundan boyle dısarda bulusmaya ozen gosterın..ve onu sınamaya bak bunu yaparken lutfen dıkkt cekmedıgıne emın ol ve genellıkle sorular sorarak yapma bunu, hareketlerını ızle..soru sorman bıle onu ıskılelndırır
Soran+1 yılSanırım haklısın ya farkettirmeden alttan alttan yapmak lazım hayırlısı neyse o olsun artık yarın güncellerim konuyu. :/
Cevap sahibi+1 yılsureklı soru sormaya baslarsan olmazz..cunku bugun olanlardan ıskılelndıgını bılıyor.bıraz dıkaktlı olmalısın, bu surecı bır haftaya falan sıkıstırma sakın..bır kac ayı bulsun gerekırse...ve bu sure zarfında da olabıldıgınce ayrılma ıhtımalı yuksek olaylar yasanırsa ıyı olur ve sunu unutma sakın..o ıhtımalı yakalayınca muhakkak degerlendırmelısın
Soran+1 yılYani siz kesinlikle bir psikopat ve napacağı belli değil diyosunuz ölemi. :S Ayrılmalıyım yani.
Cevap sahibi+1 yılayrılmalımıyım sorusunu sormamanı gerektırecek bır anlatım goremedım ben burada...
svgılının o paaları nereden kazandıgı konusuna gırmeyı hıc ıstemıyorum bıle...
Soran+1 yılAklınızda bi fikir varsa girermisiniz o konuyada ? nerden buluyor olabilir ki yani tamam psikopat olsa bile parayı nerden kazanıcak yani biraz saçma geliyor :S acaba böyle uzaktan bir ailesi felan mı veriyor ? sizin bir fikrnz varmı
Cevap sahibi+1 yılbenim fıkrım var ama bende kalsın...dedım ya belkı de yanılıyorumdur, ama ıcımden gecenler ondan ayrılman gerektıgını soyluyor
Cevap sahibi+1 yılsiz onunla her gun gorusuyormusunuz, ayrıca aksam telefon mesajlasmaları falan oluyor mu? mesela ona hıc geceleyın mesaj attın mı?
Soran+1 yılFikiriniz lütfen soleyin ya merak ettim bende çok merak ediyorum bu konuyu, evet mesajlasıyoruz genelde ama bazen şuan mesajlasmıyoruz ama büyük ihtimal uyumuyodur. Her gün değilde haftada 2 kere görüşüyoruz bazen 1
Soran+1 yılBu arada evet gece bazen mesaj atıyorm
Cevap sahibi+1 yılşu anda ne yapıyordur pekı? ayrıca neden haftada 1..sız farklı ılelrdemısınız?
Cevap sahibi+1 yılgece mesaj attıgın zmn hemen ve attıgın duygu yogunluguna esdeger bır yogunlukta mesaj gelıyor mu ?
Soran+1 yılHayır aynı illerdeniz, sadece fazla görüşmüyoruz bilerek bilmiyorum nedenini ben bazen her gün atıyorum bulusalım diye ama o işim var diyo. Ne yaptığı hakkında fikrm yok geceleri mesaj attıgımda tv bakıyorum diyo hep aynı cevap. Gece mesaj atıyorum öyle aynı duyguda bir yorum alamıyorum kısa kesyo ama şuan eminim uyumuyodur uyudugu saati biliyorum yani
Cevap sahibi+1 yılya bısı dıcem kızma ama 4 yıldır bırlıktesınız ve sen bu cocuga daır bırcok seyı bılmıyorsun farkındamısn? zn adamın tavırları davranısları bır garıp, yanı bugunku fotolara kadar nasıl anlamassın bunu anlamıyorumm..neyse dedılerımı uygularsan bence snn yararına olur, ınsallah ben yanılıyorumdur ve ayrılmanıza bıle gerek yoktur ama anlattıkların bambaska seyler soyluyor...allah yardımcın olsun, dedıklerımı uygulamanı tavsıye ederım ve sonunda evet kesınle ayrılmalısın...
Soran+1 yılTeşekkürler, uygulyacam dediklerinizi evet işte her yorumumda belli ediyorum 4 yıldır cıkıyoruz ama hiç tanıyamadım bu cocugu yani gizemli bir kişi, ama şuana kadar hiç bi davranşı beni böle rahatsız etmemişti. Bu olay olduktan sonra gözüm açıldı herhalde tüm davranıslarını göz önüne aldım böyle sonuclar çıktı. Dediğinz gibi bir kaç deneme yapıcam baktım olmuyor ayrılmanın fırsatını kovalarm
Cevap sahibi+1 yıldısarıdan bakan objektıf bır goz olarak benim kanaaaatım bu yonde..sevgılın ztn tekın bır ayakkabı deıl, en guzel bahaneyı buldugunda onunla ayrılmaya bak..genellıkle ınsanları bahane etme ama...atıbaskası var falan deme yanı...ya da aılem ıstemıyor falan da deme...guzel bır uygun olayda ayrılın gıtsın..asla gerı donmemek uzere..
Soran+1 yılBakalım, umarım yakalayabilirim o fırsatı bu arada, parayı nerden bulacağı hakkında fikrnz varrdı solucekmsnz onuda ? Hep kötülüyorum ama bakmayn öyle dedime iyi yanlarıda var tabi ki bazen moralim cok bozuk oluyor kötü dönemde oluyorum öyle bir şey yapıyor ki tekrardan hayata bağlıyor bnii
Cevap sahibi+1 yılbnim tahmınım sevgılın kıralık katıl olabılır...
senı hayata baglayan yanlarına gelınce, onlar her sevgılının yaptıgı seyler ztn arkadasım..fazlasını bıle bulabılırsın, anlattıklarına bakılırsa sen bununla tam manada sevgıyı tadamamssın bıle boyle ask mı yasanır ya...snrm ılk askın bu senın...ama ask boyle bır sey deıl, yuz mıslı fazlasını hıssedebılırdın abartmıyorum, bu anllatıkların ne kı ya :(
Cevap sahibi+1 yılya bu benim tahmınım belkı de sacmaladım bılmıorum
Soran+1 yılYok artık ya kiralık katil olamaz o kadar da değil en azından elini kolunu sallaya sallaya takılamaz diye düşünüyorum. :S Daha önce çok çıktığım oldu ama inan bu kadar aşık olmadım ne bileyim ya biraz tuhaf duygular içindeyim ya sanırım birazda çözülemeyen yanı beni aşık etti kendine, zaten birde lise yıllarındayken ben o kadar güzel bir kız değilim ve o okulun yakısıklı cocklarndan birisiydi o kadar kız arasından beni seçmeside ilginç.:S Yarın bir kaç deneme yapıcam sonucu size bildirirm burdan
Soran+1 yılsizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayn çok teşekkürler. :)
Cevap sahibi+1 yılbır kac deneme yapma, sadece bır deneme yap yeterlı..dedıgım gıbı surecı cok kucuk bır zamana sıkıstırmasan daha ıyı sonuc alırsın
Cevap sahibi+1 yılrca ederim, uzulmeyın sadece...ınsallah yanılıyoruzdur ıkımızde:))
ıyı geceler...
Soran+1 yıltamam tamam sdece bir deneme yparım. :/ çok sağolun dediğinz gibi inşallah yanılıyozdur bakalım yarın anlıcaz smdi ckıyorm tekrardan sağolun iyi gecler
+1 yılPsikopatta olabilir, böyle adamlardan da hoşlanabilir. Yani çocuk gibi düşün. Çocuk nasıl ki çizgi film kahramanı nı sever. Buda böyle olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ilginç değil mi ya :S hem ünlü siyasetci niye diyor o zaman hem ayrıca benim sevgilim çok farklı birisi yani hiç tanımadım ben çok tuhaf birisi hep seziyodum bişeyler
- +1 yıl
:D sadece bu benim fikrim..
herkes gizliden yazcak tirsti abi millet :D
adam gibi cevap iste ve bunun iliskiniz icin onemli oldugunu sole12 Yorumla
Soran+1 yılAçık açık psikopatmısın diyemi sorucam
+1 yılkadir gecesi dogdun desem abartmam .
yol yakınken dön .
ne ünlüsü yahu:O
ayrıl arkadasım ondan219 Yorumla
Soran+1 yıl:S evet kafama takıldı birde ünlü siyasetci felan dedi ve sadece bu olaylarını yakalamadım..
- +1 yıl
yalan söylemiş işte .
aklına girmeyim ama ben cok korkarım yahu :S
Soran+1 yılKorkulmucak gibi değil ya :( ya bide böyle acayip yakısıklı ve kültürlü gözüken birisi ama harbi ki içinde çok farklı bişeyler var yani ne bileyim 4 senedir birlikteyim hala çözemedim
- +1 yıl
başka ne yakaladın ?
bilmiyorum ayrılma ama bundan sonra eve gitme olayını bitir.
Soran+1 yılMesela resim yapmayı acayıp sever, resim defteri var bi tane öyle bana göstermişti tek tek sayfaları kontrol ettim cidden çok iyi çizimleri var ama çoğunlukla içe dönük resimler böyle ağlayan kadın olsun, ne bileyim anlaşılmayacak şeyler sonra balta felan çizmiş o tarz yani bunları uzun süredir biliyodum ama hiç aklıma gelmemişti böyle bişe olcagı posterleri görünce geldi:S
- +1 yıl
inan bilemedim. içinde hep bi şüphe olcak cok ciddiyim eve falan gitme onla.
Soran+1 yılSorma ya inanmazsın belki dün gece hiç uyuyamadım aklımı yedi bitirdi bayada bi korktum:S gitmeyi düşünmüyordum ama şuan dan itibaren gidip biraz daha incelesem mi evi diye düşnüdüm kesin bi sonuca varırım bellki
- +1 yıl
SAÇMALAMA ! ben gitme derim.
Soran+1 yılİyi peki ama bilemiyorum taib inşallah gitmem . :(
- +1 yıl
peki.
- +1 yıl
ya hala gıtmeyımı dusunuyorsun bız burda korktuk adam balta resımlerı fala cızıyor katıl posterlerı asıyor yalan soyluyor ALLAH korusun onu bırgun kızdırırsan nolacak para nerden gelıyor bellı degıl ddıyorsun bırak evı mevı sogut bı sekılde o ıstemesın sen ıstesende ayrılan o olsun of
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılhaklısınz galba ama ne bileyim ya 4 senelik ilişkiyide belki hiç için feda etmiş olucam ? en azından bi kontrol etseydim neyin ne olduğunu anlardım
- +1 yıl
tamamda ben biti demiyorum eve gitme diyorum
Soran+1 yılEvet eve gitmiyim, ama bu seferde içim rahat eder mi sizce dün hiç uyuyamadım bugünde uyuyamıcam yarında :S yani bilmezsiniz belki ama ciden hem seviyorum hemde çok korkuyorum eğer bitirmezsem ve evine gitmezsem hiç içim rahat etmicek ya bitircem yada evine gidcm. :(
- +1 yıl
bişey diyemem :S
Soran+1 yılNeyse çok teşekkür ederim sanda :( sanırım bildiğimi okyucam yarın güncellerim konuyu.. :(
- +1 yıl
tamam :)
+1 yılSonuç ne cok merak ettim , gercek hayatta boyle psikopatlari merak ediyorum , dibimizden gecicek kadar yakin olduklarini biliyorum ama tanimak zor , o yuzden neler olduguni anlatiesan sevinirim , son bir aydir basima gelmeyen kalmadi derken ne demek istedin
00 Yorumla
+1 yılJohn Wayne Gacy. Bu adam 33 (bilinen) tane erkek çocuga tecavüz ederek öldürmüş. Cesetleri evine ve bahçesine gömmüş.
Bu adama ait, 'Bir Palyaço bile katil olabilir.' Sözü00 Yorumla
+1 yılSanırım psikopat ve içinde patlamaya hazır bir bomba var.Okurken korktum.Karanlık işler çeviriyor sanırım belkide gizli bir seri katildir Allah yardımcın olsun.
10 YorumlaSorunlu olsa heralde dört senede belli ederdi kendini kafanda kurcagina erkek arkadasina sormayi dene , güvenmiyosanda ayril kurtul
10 Yorumla
+1 yılmünevver olayına dönmesin Allah korusun.dikkat et bana hiç de masum gelmedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence dikkat et sen yine yalnız kalmamaya özen göster
00 Yorumla hahaahaha korku filmi gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya valla uyuyamaz oldum
Soran+1 yılGülmeyin ya :(
belli olmaz...
fikir, zikir zinciri...
yeni bir "karabulut" vakası yaşanabilir :p01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılheyy şimdi noldu ayrıldık demissin? Psikopat olduğuna nasıl karar verdin?
00 Yorumla
+1 yılOkurken güldüm kusura bakma hakkını helal et dssfsdFSDSSDF:s
00 Yorumlabence dikkat et...seri katilliğe özeniyor olabilir..yavaş yavaş kaç...
00 Yorumlasen fazla televizyon izlemişsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılHıı sağol.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbelaya hoşgeldin ben senden ayrılıyorum de bak sana ebenin resmini nasıl gösteriyor
11 Yorumla
8 ayNe yaptın son durum ne?
10 Yorumla
+1 yılkolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHey!
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?