Sevgilim sanırım psikopat. Ne yapacağım?

İyi akşamlar arkadaşlar benim tam 4 senedir birlikte olduğm bi çocuk var, lisede tanışmıştık yani etrafınızda az göreceğiniz çok yakışıklı tiplerden birisi kültürlü gözüken ama baya bi kaba.

Neyse işte 4 senedir çıkıyoruz daha önce hiç evine gitmemiştik, beni hep başka arkadaşlarının evine götürürdü 2 senedir hemen hemen böyle, ben artık evini merak ettiğimi ve gitmek istediğimi söledim öyle böyle kabul ettirip gittik ( bu arada tek başına kalıyo ) odasına girdik duvarlarda hep resimler asılı ve altında da belirli sözler var ben bi yandan onlara bakıyorum bi yandan da sevgilimle ilgileniyorum sözler biraz dikkat çekici ve psikopatçaydı sonra erkek arkadaşıma bunlar ne diye sordum çok eskiden kalan siyasetçiler, ünlüler felan diyip geçiştirdi. Neyse o gün bitti ben eve gittim ve internete girince sözün bi kısmını nete yazdım ve karşıma ünlü bir seri katil ve sözü çıktı duvarda duran resimde onundu :S ve onun gibi 7 8 tane katil resimleri ve iğrenç sözleri vardı. Olay bundan ibaret ve ben acayip korkar oldum buluşmaya, nedir bu hobi felan olabilir mi yoksa gerçekten psikopatmi :S Ayrılmalı mıyım ayrılırsam da başıma bir şey gelir mi herşeyden korkar oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bilmiyorum alakası var mı ama çok küçük yaşta annesini babasını kaybetmiş uzun süre amcasında kalmış ve şimdi kendi evinde kalıyor maddi durumuda oldukça iyi parayı nerden buluyo bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Psikopat olduğuna kesn emin oldm.s ayrıldk dün bklm nlr olcak yorm ypan yapmayan herkese teskkrler.
Sevgilim sanırım psikopat. Ne yapacağım?