Sevgilim psikopat?

Selam, beş aydan beri bir sevgilim var. Hiç dışarıda buluşmadık, ya da hiç telefonla görüşmedik sadece okuldayız. Sevgilim çok tipsiz afedersiniz ama cidden öyle. Yüzü sivilcelerle dolu, burnu kocaman, gözleri şaşı. Ama kendisi sanki Brad Pitt'miş gibi herkesle, herkesle dalga geçiyor. Özellikle benimle, bu nası sevgili ya diyorsunuz ama öyle. Yüzümle, çoraplarımla, giyimimle, konuşmamla dalga geçiyor ve diğer kızlarla beni kıskandırmaya çalışıyor. Bir kere bir erkeğe kalem ödünç verdim diye bütün kalemlerimi kırdı ve tekme atıp " bunu bana nasıl yaparsın" dedi. Bu arada sürekli yalan söylüyor. Bir keresinde de yemek yiyorduk, çorbama limon koyar mısın dedi koydum, biraz fazla koydum diye tüm makarnasını yüzüme fırlattı. Ya da mesela, yüzüme basketbol topu atıyor, koluma yumruk atıyor ve neden yaptığını sorduğumda 'canım istiyor' diyor. Sizce bu normal mi? Veya, göğüslerimi zorla elliyor ve kalçama dokunuyor. Ondan ayrılmak istiyorum, ama ayrılmayı denemiştim okulda beni rezil etti, bana vurdu, ve şu an beni tehdit ediyor. Diyor ki; " evine gelip seni döverim". Korkuyorum, bu psikopattan nasıl kurtulabilirim?
Sevgilim psikopat?