Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeyle detay vereyim arkadaşlar ağza yüze işetmeli köpek taklidi yapmalı köle bu. Normal insan böyle yapmaz, normal insan kimsenin suratına da işemez. Bu da çevresi de sapık ve bana nerden takıldı hiçbir fikrim yok. Sürekli karşıma çıkıyo
Güncellemeler
+1 yıl
Heryere ifşa edicem kurtulucam bu fahişeden de bunu sken sapıktan da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Resmini cekerek veya videoya alarak polise sikayet edebilirsin taciz ediyor diye
Kimliğini saklayarak karşıma çıkıyo ya da telefondan arıyo sanki anket yapıyomuş gibi falan. Ben tanıyorum ama yüzünü ve sesini. Bi de aptal (abuk subuk konuşup kendini ele veriyo) saçma saçma sorulae soruyo, bi türlü telefonu kapatmıyo ya da gitmiyo vs. Videoya alınmalık durum yok ama çevremde niye fetiş fahişesi olsun. Kuzenimle gezmeye korkuyorum gencecik kız, bunun üstüne işeyen biri kafasına takar peşine takılır diye
Sen videoya aldigin zaman polis bulur ariyorsa ses kaydi yaparak kanit elde edebilirsin
Ses kaydı için nasıl bi program kullanmam lazım
Bana ulasman lazim sana yardimci olim ben
Annemi falan da arıyo birileri o anlamıyo ama yine bu mahlukat olduğundan şüpheleniyorum. Eski sevgilim aracılığı ile bana ulaştığından şüphelenşyorum bu yüzden
Tamam sen bana ulas caresine bakariz
Eski sevgilimin eski sevgililerinden bir bu muhtemelen, ama o beyinsizle 1 ay çıkıp ayrıldık yüzyüze görüşmedik bile sanal ilişki
Bunlari burdan yazma
Gizleye gizleye hiçbişey çözülmüyo. Herkesin kulağına çalınsın. Böyle bi fahişeden kaç tane olabilir ki türkiyede
Tahmin ettigindin de cok
Kanit olmaktan cika biliri o yuzden diyorum
İğrenç mahlukatlar. Başını bi açıyo bi kapıyo zaten, kanıt neye göre kanıt. Bilen bilir bu orospuyu diye düşünüyorum
Polise kanit lazim onun hakinda islem yapabilmesi icin bana yazarsan sana bir kac birsey soyleyip onlari yaptigin zaman yakalanir
Burdan yaz işte. Yeni sapkın orospularla uğraşmışım gizliliğimi bozdurma
Gizliligin bende kalicak bir yere gidmiyecek ama eger ginede ulasnak istemezsen telfonuna sesbkaydi yapan bir program yukle onun yaptiklarini resimle veya videola sonra polise basvur bununla ama konusurken kesinlikle sonunda ses kaydi yaptini soyle ses kaydi yasak cunku ulasmak istemezsen bunlari yaparsin
Tamam teşekkürler
Rica ederim
O beni videoya almıştı bi kere bak şimdi aklıma geldi. Deli olucam sürekli birileri abuk subuk davrandığı için hayatım zehir oldu. Bi de aptal yani, profesyonel olmadığı için daha beter işkilleniyosun noluyo diye
Belki videomu satıcısına gösterdi. Allahtan paspalım ve genç değilim. Tövbe yarabbim ya pisliğe bakar mısın. Keşke geberse
Bana ulastigin takdirde bu kalkar ama sen ulasmiyprsun
Gerçekçi değil ki bu sorunu hemen çözmen eğer bu fahişeyi bizzat tanımıyosan? Sağlık bakanlığına bağlı çalışıyo torpil morpil sokmuşlar. Orda siyah saçlı zayıf kartlamış çatallı sesli bi aptala denk gelirsen bil ki kafeslerde havlıyo 10 tane zenciyle grup yapıyo. Onun dışında bi daha aradığında ses kaydı alıcam. Gerçek hayatta karşıma çıktığında da jeton sonradan düşüyo (beyinsizlik yapana kadar farketmiyorum işime gücüme bakıyorum)
Saglik bakanliginda calisiyorsa kolay sorun degil o
2 kere aradı beni sağlık bakanlığından arıyorum diye, bence orda da çalışıyo zaten. Hemşire olduğuna dair duyum aldım ama %100 emin değilim doktor da olabilir ama cidden sanmıyorum. Hakaret için söylemiyorum gerçekten zekası geri
Bana ulasmadigin surece borsey diyemem
Sanaldan ağzım yandı. Muhtemelen bunu havlatan benim eski sevgilim ama reelde hiç görüşmediğimiz için emin olamıyorum. O yüzden kimseyle özel konuşmuyorum artık
Benden sana zarar gelmez derdine care bulduktan sinra engelle sen bilirsin yazmayi dusunursen yazarsin
Gercek hayattami burdami takildi pesine
Gerçek hayatta. Stalklıyo
takip at konuşalım destek olayım
Köle sapık severiz
Ya neyini seviyosun ne sanıyosun. Ağzına yüzüne sıçtırıyo iğrenç bi mahlukat
İşemeli neyse de sıçmalı düşündürücü
Gebermiyo da spawn oluyo habire
Sen nerden buldun be sana nasıl bunları söyledi
Biri beni rahatsız ediyodu kim bilmiyodum sonra videoları önüme düştü. Tesadüf
Polise başvur
Pisliğe daha çok bulaşmak istemiyorum ama zorunda kaldım. Aileme falan anlattım. Habire dayak yiyo geberip gitmiyo illa uğraştırıcak
Kesin şizofrenidir
Ne bok olursa olsun benden uzak dursun. Hasta aklından neler geçtiğini merak etmiyorum sadece benden uzak olsun
ne yapiyor
Sürekli karşıma çıkıyo, aklınca bana ayar veriyo. Neyi neye göre ayar veriyo düşününce deli olcak gibi oluyorum. Köpek taklidi yapan köle bu had bilme bildirme konusundaki düşüncelerni tahmin edebiliyo musun
once ailene anlat.. belki gercekgen pskiopat fapan.. neler duyuyoruz. ailen bilsib.. ve ortak bir yol izletin.. zaten artik sokakta rahat yuruyemez oldukn erkeklerden , bir de kadin psikolqr mi cikti
Bu akıl hastası. Kafeste köpek taklidi falan yapıyo fetiş fahişesi. Bu da bunu sken de normal insan olamaz çevremde gezmeleri beni aşırı geriyo
Ailem biliyo zaten anlattım artık yapcak bişey yok. Ben yanlış bişey yapmadım bu akıl hastası pislik peşime takıldı ama çevremde istemiyorum. Bu sapık bunu sken de sapık iğrenç mahlukatları ailemin çevresinde istemiyorum. Zoofil olan pedofil de olur
Ne oldu ta
Bilsem. Kızın biri musallat oldu ortak tanıdığımız var sanırım ama ben ağzına yüzüne işeten de işeyen de kimse çevremde olsun istemiyorum işimde gücümde insanım
Nasıl musallat oldu
Kendini başka başka tanıtarak karşıma çıkıyo, telefondan arıyo sanki reklam ya da anket varmış gibi ama ben yüzünü de sesini de tanıyorum ve aptal biraz. Ele veriyo kendini yani abuk subuk şeyler söylüyo hakaret için söylemiyorum gerçekten zekası düşük