Arkadaşlar Bu Saplantılı Psikopattan Nasıl Kurtulucam? O Oradan Çıkarsa Bu Sefer Kurtuluşum Yok? Ben Ne Yapıcam? Benden Ne İstiyor?

Arkadaşlar ben üniversite okuyorum. Bu şahısla aynı sınıftaydık aslında 1. sınıftan beri aramız iyidi. 2 ay önce bana açıldı benden hoşlandığını söyledi. Bende kendisine ilgi duyuyordum ama güzel bir şekilde Önceliğimin kariyer olduğunu, bunu zamana bırakmak gerektiğini, arkadaş olarak devam edebileceğimizi söyledim. İsteksizce Tamam dedi ama daha sonraları beni rahatsız etmeye başladı. Yolda önümü kesip beni ve kendini öldürmekle tehdit ediyordu. Burada olmadı öbür tarafta kavuşuruz diyordu. Onun bir anda değişmesi beni çok şaşırttı ve korkuyla dışarı çıkıyordum. Bunu mesajlarla da yapınca savcılığa şikayette bulundum. Tabii ki de hukuken ceza almadı sadece okuldan uzaklaştırıldı. Tam bu tehditleri kesildi falan derken dün akşam saatleriydi. Ablama gidiyordum ablamın oturduğu apartmanın önüne geldim. Aniden karşıma çıktı "Benden kurtulacağını mı sandın" dedi ve kolumdan tutarak sürüklemeye başladı bağırınca ağzımı kapatmaya çalıştı boğuşunca yere düştüm ve başımı kaldırıma çarptım. Etraftaki insanlar müdahale edince kaçtı gitti. Ablam ve eniştem de 9. kattan çığlığımı duyup inmişler. Ambulans ve Polis geldi beni ambulansla hastaneye götürdüler. O da yakalandı. Bugün karakolda annesi ve babası da vardı bana düşmanlarıymışım gibi bakıyorlardı. Arkadaşlar sizce oradan çıkar mı? şu an tutuklu ama ya çıkarsa ben ne yapıcam? Bu sefer beni öldürür herhalde. Benden ne istiyor? Gerçekten anlamıyorum.

Arkadaşlar Bu Saplantılı Psikopattan Nasıl Kurtulucam? O Oradan Çıkarsa Bu Sefer Kurtuluşum Yok? Ben Ne Yapıcam? Benden Ne İstiyor?