Belalı psikopatım ve ölüm planlarım?

Belalı biri var peşimde eski sevgilim geçen yıl evimizi basmıştı kendisi tam deli laftan anlamıyo sinirlenince gözü kimseyi görmüyo annesinden babasından çok seviyo beni bir kelimeme bakıyo herşey manyağın teki neyse ailem onun yüzünden kötü anlar yaşadı ailem erkek işlerinden nefret eder konuyu uzatmıcam aptal gibi tekrar konuşmaya başladık ve baktım bu gene deliriyo onu sevdiğimi dedim yoksa kızardı askerde buarada ya bir baktım her dk mesaj bekliyo benden yazmayınca bin tane mesaj sıkıldım sevmediğimi yani doğruyu dedim çünkü sövüyodu sinir hastasıda bende aynen öyle. Sonra yakın akrabasına anlattım yazma dedi ona hiçbişey 3 hafta oldu nerdeyse hergün yazıyo intikam alcam az kaldı diye sövüyo ediyo son bikaç gündür bana mesaj atılmasını engelledim numaramıda kullanılmayan numaraya yönlendirdim akrabasına annem msjlarını gördü hattımı kapatıp annemin kırdığını dedim bunu ona söylesin dye şimdi pazar burada olcak izne geliyo içi öyle kin dolu ki o herşeyi yapan biri kimseden korkmaz. Ben onla buluşcam bıçak ve falçatayla gitcem ilk önce adam gibi konuşcam ailem bu sefer kaldıramaz onları kaybetceğime kendim ölürüm defol dicem falçatayı falan çıkarcam baktım inanmadı damarlarımı kescem ya da bıçağı direk kendime saplıcam gözüm görmez benimde bişey ailemi kaybedemem ailemede gene bana musallat olduğunu diyemem diyincede o eve gelincede ailem dağılır babam öldürür onu onlara bişey olmasındansa ben ölürüm cidden evimizi gene gelip bascakmış nasıl plan sizce? yapmak zorundayım bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q3341554-psikopat-belalim-var-ekran-goruntulu 11 gün önceki paylaşımım ekran görüntüleryle
Belalı psikopatım ve ölüm planlarım?