Psikopat belalim var?(Ekran goruntulu)?

Ben bundan nasil kurtulcam aile ve polis olmadan Allah rizasi icin bisey diyin ben 18, o 20yasinda askerde 2haftaya gelcek eski sevgilim demiyorum cunku bazi nedenlerden cikmistim tam coban ruh hastasi ailem bunla konustugumu ilk ogrendigimde ayirdi sonra gene musallat oldu evimizi basti babam yoktu annemleydim annem krizler gecirdi polislik oluyoduk. Koyde yasiyor ortaokul mezunu kendini hic yetirstirmemis ayni bir hanzo konusmaya baslamistik gene buaralar 2haftaya yakin kurtulmaya calisiyorum seviyorum demistim orda sinirlenmesin diye snra sevmedigimi dedim birak dedim yok ailesini falan kmseyi dinlemiyo olmus aga ne tip var ne ic guzellik hanzonun teki laftan anlamiyo herkes guzellikle konustu ben konustum anlamiyo seni yakcam sen beni yaktin dyo hergun bin tane msaj atiyo kriz geciriyorum canimdan bezdim dualara siginiyorum ailem bidaha duyarsa beni oldururler ve bosanirlar adim gibi biliyorum bunlarda attigi bazi mesajlar lutfen okuyun konusma seklinden zor anlicaksiniz ama bu arada FATİH kankam ama o tutturmus kocan diye cok iyi biri o boyle bisey yok sizcee napiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
http://i.hizliresim.com/QA9kvZ.jpg bu adi oluyorrr pislik ya Allah kahretsin