Ben bundan nasil kurtulcam aile ve polis olmadan Allah rizasi icin bisey diyin ben 18, o 20yasinda askerde 2haftaya gelcek eski sevgilim demiyorum cunku bazi nedenlerden cikmistim tam coban ruh hastasi ailem bunla konustugumu ilk ogrendigimde ayirdi sonra gene musallat oldu evimizi basti babam yoktu annemleydim annem krizler gecirdi polislik oluyoduk. Koyde yasiyor ortaokul mezunu kendini hic yetirstirmemis ayni bir hanzo konusmaya baslamistik gene buaralar 2haftaya yakin kurtulmaya calisiyorum seviyorum demistim orda sinirlenmesin diye snra sevmedigimi dedim birak dedim yok ailesini falan kmseyi dinlemiyo olmus aga ne tip var ne ic guzellik hanzonun teki laftan anlamiyo herkes guzellikle konustu ben konustum anlamiyo seni yakcam sen beni yaktin dyo hergun bin tane msaj atiyo kriz geciriyorum canimdan bezdim dualara siginiyorum ailem bidaha duyarsa beni oldururler ve bosanirlar adim gibi biliyorum bunlarda attigi bazi mesajlar lutfen okuyun konusma seklinden zor anlicaksiniz ama bu arada FATİH kankam ama o tutturmus kocan diye cok iyi biri o boyle bisey yok sizcee napiyim?
Aynı şeyleri bendr yaşadım canım. Ben daha 16 yasındaydım 28-30 yaşlarında bir adam onu reddettim abi dedim diye bundan etkilendi sen beni reddemezsin dedi benim olacaksın dedi. Arkadaşlarımla okulun önünde yakaladı beni bıçak çekti beni korumak isteyen arkadaşlarımı dövdü onlara vurmasın diye ayırmaya çalışırken bende nasibimi aldım kendime gelemedim bir süre. Bir de beni araştırmış babamın olmadığını duyunca dahada azdı tabi köpek. Ekli olmamasina rağmen faceden falan engellemiştim şimdi sosyal medya kullanmıyorum. Polis çagırmıştım bide daşşaklı bir abim sağolsun haddini bildirmişti bir sürede ortalıkta görünmedim. Onun işyerinin önünden geçmemek için eve giderken dolanıp gidiyordum. En son duyduğuma göre bizim mahallede ev tutmuş bir arkadasimda onu arabayla görmüş. Bir daha bir şey yapabileceğini sanmıyorum ha eğer yaparsa onun anasını * ramazan ramazan küfür ettirdi. Yapman gereken şey karsina güçlü birini çıkar. Babana anlat annenede de ki anne beni tehdit ediyor size yalan yanlış şeyler anlatabilir de korkuyorum bende. Senin ailen bir toplansa o şerefsizi mezara gömer. Dediğimi yap siz ayril dedikten sonra ayrildim ama pesimi birakmadi de ailene yalan seyler söyleyip hayatini karartirim diyor de ki ailen sana inansin. Umarim kurtulursun bu adi seref yoksunu kahpe insandan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama benimde attigim mesajlari gostercek inanir ailem ve banada bicak cekti ya seni ya fatihi oldurcm dye
Ne haddine bu kadar küfür yazmış sen sakince ve olgun bir şekilde mesaj yaz ona istersen özelden bana mesaj yaz birlikte ona cevap verelim bu tur insanlarla nie arkadaşlık kuruyorsun ki? Numaran niye var? Neyse bence çözebilirsin çünkü havlayan kopek ısırmaz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İsirdi daha once ama sinirden kuduruyorum kmse vazgeciremiyo
Benim, kız kardeşime en yakın akrabama bu tarz küfürler edecekler onu yanına koymam dar ederim başına sana tavsiyem eger gerçekten yaşın tutuyorsan bu ekran görüntüsüyle mahkemeye ver.. hem hakaret hem tehdit içerikli.. bu devirde hanzoluk mu kaldı? Nereden buluyorsunuz bu barzoları arkadasim..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklisin sinirden kuduruyorum ama basta ben konustugum icin sucluyum polis ailem olmamali
O küfür edince ben de ediyodum ama haklı olarak sonra daha etmedim yumuşak davranayım dedim yokksövüp duruyo ben onun ağzınada sıçsam bana bişey olamaz resmi yerden yana ben haklıyım çünkü güncellemeyede attım
Ben boyle durumlarda hic uzulmuyorum size hercekten okadar delimanli adam varken yok boyu kisa yok zayif yok bilmem ne diye sirtinizi donuyosunuz gidiyosunuz boyle hayvanlarla cikiyosunuz sonrada basiniza bela aliyosunuz bide polislik olmayalim diyosun polise gitsen aninda cozulur olay net...
1
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok valla ben ondan degil bunun arkadaslari bana iftira atiyodi buda sevyodu beni bunun sayesinde kurtuldm onlardan onlarada bicak cekti
Ofluu ise işin zor gibi bizim oflular birseyi kafaya takarsa illa alacak öyle dengesiz bir düşünce sistemi var ama yineki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, konuşulur anlaşılır
Oflu degil. Ve sunu da unutmamak gerekir ben de Trabzonluyum. Trabzon kizina sokmez yani sokmedi de. Simdi ayri dunyalardayiz cok farkli hayatlarimiz var.
Bu olaydan sonra da cok yaptim ona cesitli olaylar oldu. Sonra 2 yil once evlendirdi ailesi bunu komsu kiziyla benden koparmak icin baska sehre tasindi oyle bitti gitti. Bende farkli sehre tasindim. Farkli hayatim var oyle iste
Kendim umrumda degilim ben herturlu kendimi kurtaririm ama ailem isin icine bir daha katilsa bedelini o kisi agir oder buna cok eminim. Ingilizce ogretmenligi
Ahh be nerden bulursunuz boyle sigirlari.. yok mu senin abin amcan kuzenin kiriversinler kafasini.. polis savci olmasin diyorsun.. baska yolu var mı .. gideceksin savciya gostereceksin bu medajlari aliverecekler aklini.. susup pustugun her gecen gun dahada azacak bu.. allah gostermesin ama babanin katil. omasi isten bile degil.. niye? kizi bir pustla cikti diye..
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ama bilmemeleri gerek onlardan once ben katil olcam kapiya gelirse bicaklarkm ciddym bnde ainir hastasiyim bu yasta
Nasil boyle biriyle birlikte olmussun aklim almiyor. Kor musun salak mi? Sakin silme bu mesajlari ve aile korkusu falan birak ve savciliga git bunlari da kanit olarak goster. Adam bildigin seni tehtid ediyor, kisitlama emri verirler sana 300 metreden fazla yaklasamaz, eger yaklasirsa da polisi ararsin ve direkt hapse girer.
ben tanıyorsun ben seni tanıdım diiğer hesabım ''neskit''ti o kapandı. ozamanlar konuşmuştuk uzak dur demiştim demiştin ki onunla oynuyorum sadece sevmiyorum. beni dinlememiştin hatta o çocuk madde kullanyor değilmi
şeyma bana oynadığını söylemiştin dün gibi hatırlıyorum. İstanbul'da olsa idi seni kurtarırdım. ama trabzona kadar kolum uzanmıyor. hatta uyardığım için kızmıştım dikkatli olmanı demiştim. şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
* oğlanı bir konuşmayı öğrensin sonra atarlansın askere gidiyor ama adam olamıyor. Peşini bırakmıyorsa aileyi sokacaksın oda olmazsa polis. Ver numarasını polise anlat durumu bak nasıl ebesini s! kiyorlar.
Tpini sktgm bunu nasıl askere aldılar anlıyamadım böyle çocuklar bir skm yapamaz gideceksn polise şikayetinde bulunacaksın gerisini polise bırakacaksın.
Umrum da değil böyle öküzlerli siz seversiniz nerde bir beyinsiz barzo turabi kafalı herif siz onun yanında sonra ayy şöyle oldu napcam hadi kolay gele
Böyle bir tiple neden çıktın? Her önüne gelenle çıkarsan olacağı bu. Ha ayrıca tipe bakıp hanzo diyeceksen kendi tipine bak önce ;) polise git savcılığa başvur başka kurtulamazsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen beni gördnmu amck ! benm demek istediğim ne senin dediğin ne dana ya afkr orspu tpnı sktgm
Sen bunu savcılığa versende bu Korkmaz ki nasıl bir deliye sevgili olmuşsun salakmisin be al cezani çek bence Ailene anlat ne olursa olsun söyle baba suna bişe yap peşimi birakmiyor de babanla savcılığa gidin mesajları gosterin
Herneyse git adliyeye suç duyurusunda bulun falan işte o şekilde ayrıca hattını falan değiştir başka şehirde akraban falan varsa oraya git kimseye söyleme adamda peşini bıraksın yoksa vurgun çıkar
bırak gelsin itogluit ne yapacak babanın yanında.. senın kuzenın arkadaşın yok mu bu çocuga bır ayar versinler. ağzına sıçsınlar. ibneye bak nasıl tehdit ediyor kimsin l*n sen sinirlendim şimdi
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sinirden kuduruyorum ben kendi annesine babasına bile sinirlenince küfür eden tanımayan biri bugunde yazmış 2 kere ara sonra az kaldı kaşar yazmış güncellemeye attım bak
Ya napıyım he napıyım ailem bilmicek olsa 1 dk beklermiyim ağzına sıçtrrtırım kendimi kescm sinirden hele bu kapının önünde göreyim ozaman onu bıçaklıcm valla yapcam
tamam sende oyunu onun istediği gibi oyna ne isterse yap hiçbirşeyden zevk alamasın madem oyun oynamayı seviyor önce ona taş yedir kazandığını zannetsin sonra da seninle olmayacağını anlasın ama cinsel anlamda birşey yaşatma ve kölesi olma
Ya sende anlamıyosun ona ölesiye dayak vurcaklar var ama anlamıyo savcılığa vermektende korkmaz deliler çok cesur olur aptal cesareti vardır onlarda ççok cahildirler oda böyle
Biraz cesur ol ve hakkinda sikayetci ol. Bu mesajlar da dursun. Boyle bir olay basima geldi herif en son ölümden döndü de kurtuldu. Kendi basina halletmeye kalkma basin iyice belaya girer. Her ne kadar hukuk kalmadiysa da biseyler yaparlar
Ne bir kiza el kaldirim nede yanimda kaldirtirim. G. tu basi ayri oynayan kizlardansin belliki. Akli basinda kiz olsan bunlarla ayni ortamda bile bulunmazsin. Boyle çomarin denk gelmesi guzel olmus.
Hassktr l*n başta kim ne bk olduğunu gösteriyomuki anlıyım başta böyle olduğunu bilsem arkadaş bile kalmam snn götn başın ayrı oynuyo hanzo seni dnaa heriff ne gerzklı erkeklersnz sizz istenmeynce kafayı yersiniz gerzkler
En İyi Cevaplar