cocuklqrimiz var. mecburen yillardir iletisimdeydik.. hatta ben cocuklar icin arkadas kalmaya bile cabaladim. yillar bu sekilde akti gitti. Cocuklar 14 ve 15 yasina geldiler. onhn hayatina girenler oldu ama hic benjmle muatap ettirmedi. 7 ay once bir gun telefonuma whatsappa mesaj geldi, bir baktim, yaninda yasli ve sisman bir kadin yari ciplak beraber dil cikariyorlar, alkolluler buyuk ihtimal. Neyse cevap yazmadim. Sonra cocuklari gormeye bulundugumuz yere geldi. benim de gelmemis istedi ve surekli o kadindan bahsetti durdu, kiz arkadasim dedi durdu. en sonunda tartistik, bunu bana anlatmana gerek yok dedim. Tatilden sonra bulundugu sehre dondu. sonra kizin dogum gununu hatirlatmak icin m3saj attim. (unutuyor hatirlatmazsam), bana " bir daha mesaj yazmamami saygisiz bir uslupla mihtemelen kadinin cumleleriyle asagilayarak yazmis beni. ilkd efa boyle bi uslup gordugum icin engelledim. o gun bugundur de engeli acmadim. fusundumde hatirlarsa kendi bilir cocuklarla ilgili gunleri. sizce bunca sure ilk defa engelledigim icin o cephede nasil bir etki yapmistir. rahatlamislqr midir? yoksa sinir edemedigi icin sinir mi oluyoardir
Eski esim bana hakaretler etti engelledim ilk defa, simdi baktim 5 ay gecmis. Ne dusunuyordur acaba sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
cocuklara brni soruyormus, nasil anneniz diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dogru olani yapmışsın saygıyı yitirmiş birak senden uzak kalsin asagilamasina izin verme asla kendi karakterini ortaya koymus
engellememein ardindan sinir olmus mudur sizce? kadin ego kasamadigi icin ne hissetmis olabilir? aptal kadin, beni asagilatipegosunu sisirecekti aklinca.. bence yapilmasi gereken buydu. cok ayip etti, cocuklarinin annesiyim net8cede biraz daha saygili davranmasi ni beklerdim. cocuklariyla iletisimi kesmedi buarada, telefonla sık sık konusuyorlar ama cocuklqrla tatil vs konusunda nasil bir aksiyon alacak merak ediyorum
O yaptığından utanmasi varsa utansin sen duruşunu bozma muhattap da olma
Bırak cocuklara sorsun seni daha asla. muhattap olma hayatin boyunca duruşunun bu olmasını tavsiye ederim sana
muatap olmayi dusunmuyorum. Kula minnet etmem cok sukur
Bu şekilde dik dur iste benim sana tavsiyem kaldı ki minnet edecek olsan da o kisiye etme hayat insanin basina hee turlu olayi getirir ne yasayacagini bilemezsin sadece dik duruşunu bozma ona karşı birak cocuklardan alsin haberininhatta çocukları da tembihle seninle ilgili birsey konusmasinlar
sadece annem iyi deyip soru sormasini engellemisler. bir de yazlik icin, burasi size miras kalacak falan demis durmus
Himm boş ver her dedigine kulak asma sen
cocuklari kendi yanina mi crkmeye calismis rusvet gibi?
Bende öyle düşündüm seninde konuya müdahil olmanı beklermis gibi de miras konusuna girmiş ama onun vaadlerini boş ver
Sorumsuz bir adama ne yaparsan boş
İyi yapmışsın çocukların büyükmüş isterleree Giderler babalarina hadi ordan et yani
aynen... kucukken cocuklarim daha cok ihtiyaci olyyorlar annenin araciligina.. buyuyunce de ihtiyaclari var ama yapacak birseyim yok.. ancak bu yasa kadar tahammul edebildim
Boş ver çok takma
Biraz kendine vakit ayır
Çocuklar bir şekilde kendine yetebilir devir değişti
Diğer kalasi da hiç takma
sence ne dusunmuslerdir? ladin ego kasamadigi icin ne hissetmistir bu 5 ayda.. veya benim beyinsiz ex ne dusunmustur? engelledigim icin rahatsiz olmus mudur
Zükünde bile olmamıştır
Hatta rahatlamıştir
😀
cocuklara beni sormus. bir de surekli yazlik icin, burasi size miras kalacak demis durmus. surekli sizleri dusunuyorum aklimda her an siz varsiniz demis..
Çocukların için iyi olmuş
Sen hadi ordan et
Karşı tarafı da dinlemek lazım 😉
tabi herkes kendi vicdanini rahatlatacak bir yorum buluyordur mutlaka
Ne olursa olsun zor bir durum burada haklı haksız aranmadan fedakarlık yapılıp çocukların hayatının mahvolmaması için uğraşmak önemli
yillardir yaptigim bu oldu.. hayatina defalarca birileri girdi cikti eski esimin. ama ben hep dedimki, cocuklari rezil edecek birsey yapma, burada zaten tek basina cocuklari mucadeleyle buyutuyorum, cocuklarin basini belaya sokma. hayatina biri girse bile sosyal medyadan bunu yansitma. maalesef bizim soyadkmiz turkiyede tek, baska olmadigi icin igretmenler veliler vs herkes cocuklarin soyadindan babasina ulasabiliyor. o da tamam dedi. hayatina hep birileri girdi ama onlari baskiladi bir sekilde. ben de hayatina mudahil olmadim, sadece cocuklarin ozel gunlerinde aramasini , veli toplantilarinin bazilarina katilmasini bekledim. cocuklarla kucuk yaslarda goruntulu konusmalarina yardim etrim, bulustukalri da cocuklar mutlu olsun diye katildim. onum haricinde ben buyutrum cocuklari, uykusuz kaldim, derslerine kendjm calistirdim, haftasonlari mutlu olsunlar diye kosturdum, daha pek cok sey.. ondan istediklerim ise sadece bjnlardi..7 ay onceye kadar.. birden whatsaapima mesaj geldi, yasli bir kadinla o sarhos bi sekilde, kadin mayoyla, dil cikaran bi foto. onemsemedim bile. ama yazin cocuklarin yanina geldiginde, surekli bana o yasli kadindan bahsetti durdu, kiz arkadasim sunu dedi bunu dedi.. cpcuklqrin fotolarini surekli gonderince sinir oldum. tartistik, sonra o sehrine dondu. donunce hicbirsey olmamis gibi nazik mesajlar gonderdi birkac gun cocuklarla ilgili. bcocugun dogum gunu yaklasinca her zamanki gibi hatirlatma mesajo gonderdim. bana asagilayici gurur kirici, kadinin agzindan oldugu anlasilan bir mesaj gonderdi. sok oldum. engelledim. simdi baktim 5 ay gecmis bemde engelli. aklima geldi, ne dusunmustur bunca sure sizce.. rahatlamislarmidir kadin? yoksa ego kasamadiklari icin hhuzursuz mu olmustur.. ne dusunuyorsunuz
Kaç yıllık evli değiliz
Kudurmuştur
cocuklar annemiz uyi deyip konuyu kapatmislar... bir de surekli, sahip oldugu yazlikicin, burasi size miras kalacak demis durmus cocuklara.. amac yanina crkmek mi cocuklari?
bir de surekli sizi dusunuyor her an gibi seyler siylemis..
dusunuyorum*
Çocukları kandırıp sizi üzmek istiyor belli ki ve kişilik bozukluğu var gibi mutsuz ama mutluymuş gibi davranıyor
o kotu biri diye dusunuyorum. onu kendi haline biraktim.
Bilmem. ç
Bak gele 😂😂😂