Eski esim bana hakaretler etti engelledim ilk defa, simdi baktim 5 ay gecmis. Ne dusunuyordur acaba sizce?

cocuklqrimiz var. mecburen yillardir iletisimdeydik.. hatta ben cocuklar icin arkadas kalmaya bile cabaladim. yillar bu sekilde akti gitti. Cocuklar 14 ve 15 yasina geldiler. onhn hayatina girenler oldu ama hic benjmle muatap ettirmedi. 7 ay once bir gun telefonuma whatsappa mesaj geldi, bir baktim, yaninda yasli ve sisman bir kadin yari ciplak beraber dil cikariyorlar, alkolluler buyuk ihtimal. Neyse cevap yazmadim. Sonra cocuklari gormeye bulundugumuz yere geldi. benim de gelmemis istedi ve surekli o kadindan bahsetti durdu, kiz arkadasim dedi durdu. en sonunda tartistik, bunu bana anlatmana gerek yok dedim. Tatilden sonra bulundugu sehre dondu. sonra kizin dogum gununu hatirlatmak icin m3saj attim. (unutuyor hatirlatmazsam), bana " bir daha mesaj yazmamami saygisiz bir uslupla mihtemelen kadinin cumleleriyle asagilayarak yazmis beni. ilkd efa boyle bi uslup gordugum icin engelledim. o gun bugundur de engeli acmadim. fusundumde hatirlarsa kendi bilir cocuklarla ilgili gunleri. sizce bunca sure ilk defa engelledigim icin o cephede nasil bir etki yapmistir. rahatlamislqr midir? yoksa sinir edemedigi icin sinir mi oluyoardir

Güncellemeler
+1 yıl
cocuklara brni soruyormus, nasil anneniz diye
Eski esim bana hakaretler etti engelledim ilk defa, simdi baktim 5 ay gecmis. Ne dusunuyordur acaba sizce?