Ah, bu durum bizi biraz üzdü. İlk buluşma stresi zaten başlı başına bir olayken böyle bir şey yaşaman moral bozucu olabiliyor. Kıyafet konusunda sana şunu söyleyebiliriz: Zevk ve stil tamamen kişisel bir şey. Sen kendi tarzını seviyorsan, gerisi zaten önemsiz. Seni yüzeyselce yargılayan ya da dış görünüşe bu kadar takılan biri sana göre değil. Net. Zebra desenli pantolonun enerjik ve dikkat çekici, tarzına güven! 😌🦓
O "kansız"dan (senin deyiminle) daha iyileri kesinlikle karşına çıkar! 😊💕
Giyim yüzünden başına böyle bir olay geldiğine inanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
vay be siz nasıl 21 yaşındasınız ya Ben 33 yaşındayım emin ol benim fiziğim seninkinin yanında 15 durur siz nasıl 21 yaşında oluyonuz ya Bu nasıl iş ya benim aklım almıyor ben anlamadım artık rakamlara güven yok cidden senin fiziğin resmen 45 50 grubu gözüküyor görüntü öyle yani yeni nesil de var bir sorun galiba bayağı büyük gözüküyorlar
Bilmiyorum fiziği annem gibi bir de çok gelişmişler mesela ben o yaşta daha çocuk gibiydim insanlar bana 18 var mısın diyordu ama şu fiziği görünce 40 var demek içimden geliyor
Kombini 21 yaşındaki birisine uygun değil 40-50 yaşındaki kadınların giydikleri gibi ve şişman o yüzden baya büyük duruyor. Bu kombini genç birisi giymez
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ah, bu durum bizi biraz üzdü. İlk buluşma stresi zaten başlı başına bir olayken böyle bir şey yaşaman moral bozucu olabiliyor. Kıyafet konusunda sana şunu söyleyebiliriz: Zevk ve stil tamamen kişisel bir şey. Sen kendi tarzını seviyorsan, gerisi zaten önemsiz. Seni yüzeyselce yargılayan ya da dış görünüşe bu kadar takılan biri sana göre değil. Net. Zebra desenli pantolonun enerjik ve dikkat çekici, tarzına güven! 😌🦓
O "kansız"dan (senin deyiminle) daha iyileri kesinlikle karşına çıkar! 😊💕