Gaza gelip onu da ben alayım, onu da bana yazın dedim ama eve gelince hay kafama s... dedim asla adaletli bir dağılım olmadı , şu an midem ağrıyor hiç iyi değilim uykum kaçtı.
Yarın gidip şunu da alın demek ağır geliyor , napıcam bilmiyorum
Gaza gelip onu da ben alayım, onu da bana yazın dedim ama eve gelince hay kafama s... dedim asla adaletli bir dağılım olmadı , şu an midem ağrıyor hiç iyi değilim uykum kaçtı.
Yarın gidip şunu da alın demek ağır geliyor , napıcam bilmiyorum
Seni böyle davranmaya iten şey neydi bunu düşün. Hepimizin bazı zayıf noktaları, zaafları vesaire var. Ve insan her zaman olması gerektiği gibi davranamıyor. O an içimizdeki hisler düşünceler farklı olabiliyor ve onlar bizi yönlendirebiliyor. Kendimiz için kötü bişey yapıp pişmanlık duymak insanı olgunlaştıran bişey aslında. Hayata belki de biraz kendimizi tanımak ve olgunlaşmak için gelmiş olabiliriz
İşimden olmaktan korktum, az bir is yuku yarin obur gun sana ihtiyacimiz yok u da getirebilir. Ama benim bu isr ihtiyacim var
Demek ki böyle davranmanın altında bunun gibi düşünceler varmış ve bu düşünceler seni o şekilde davranmaya itmiş, kendine yüklenme bence o yüzden. Olabilir yani insanlık hali kendine hata payı bırak hayatta, kendine anlayış göster, kendini sev. Tabi bu yüzden belki ekstradan zorluk çekeceksin ama hayattaki her zorluğu zorluk olarak görmek lazım, bu son dediğimi söylerken ne kastettiğimi belki sadece ben anlamış olabilirim bilemiyorum
Bugun gidip ya cok fazla is yukum oldu, yonetmekte zorlanacagim deyip en azindan birini vermek istiyorum ama icten ice de baj iste yapamadi algisini istemiyorum
Belki o şekilde söylersen e zaten saçma olmuştu bu şekilde diyip seni desteklerler ama nasıl insanlar acaba
Zaten su an tek bir kisiye verebilecek durumdayim o da almazsa yapacak bir şey yok
ben olsam eğer kendimi rahat hissediyorsam, dün ben biraz gaza geldim galiba falan derdim. Eğer söyleyemezsen ya sonucuna katlanırsın ya zaman içerisinde bunların tekrar yoluna girmesini umarsın ya da o ortamı hepten bırakırsın
bugun zarf attim da alasi yok , alacak olan kisinin. Ben de zorlamadim, gerisi Allaha emanet artikk
Evet ya
Bak şimdi güzel kardeşim 🌿 önce derin bir nefes al. Şu an midenin ağrıması tamamen kaygıdan. Sen sorumluluk duygun yüksek olduğu için gaza geldin ve yük aldın. Bu bir hata değil, deneyim 💛
Yarın gidip “ben bu kısmı yetiştirmekte zorlanacağım” demek zayıflık değil, profesyonellik. Kimse zihnini okumuyor. Sen sınır koymazsan kimse senin adına koymaz. Hayatta en kıymetli beceri bu ✨
Kendini suçlama. Şimdi uyumaya çalış. Yarın sakin ve net ol. Kariyer yolculuğunda en erken öğrenmen gereken şey şu: iyi niyet başka, sürdürülebilirlik başka ❤️ Sen değerlisin.
Cevap
4Cevap
Kaç kişi birden sana itikledi
İşi
takma kafana
idare et
Aferin sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?