AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hak etmiş evden kovmayacaktın direkt günes dogdugu gibi mahkemeye
Senin gibiler yuzunden herkes ailesini dagitiyor, sonra diolar eaki asklar nerde kaldi. Bi ata sozu var , bekara avrat bosamak kolay. Ayni mantiktasin
@ynseypr pardon da şiddetin olduğu aile, aile değildir önce bunu kabul et. aşkta tokat yoktur şiddet yoktur. bugün tokat atan yarın canına da kıyar. aile kutsal değildir, bi evliliği şiddet görsen de sürdürmek marifet değildir. karşılıklı sevginin saygının olduğu aile kutsaldır. mutlu evlilik kutsaldır. burada bi kadın şiddet gördüm diyor ve sen kalkmış aile dağıtıyosun falan mı diyosun bana? şiddet göreceğine o evlilik zaten bitsin
o eski aşklar nerede kaldı da tamamen palavra. insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz tokat atmasını geçtim bile.
Birseyleri insa etmesi zordur, ama yokmasi daha kolay. Bizde istemeyiz siddet olmasin. Ama ne sen nede ben sebebi bilmiyoruz. Ezbere konusmasi kolay. Her ne olursa olsun. Birsey haddini asmadiysa duzeltilebilir. Kadin haketmistir belki erkek auclidir? Bilmiyoruz. Erkegi savunluyorum ama yuvayi tek tokat icin yikmaya degcegini sanmiyirum
@ynseypr kadın hak etmiştir kafası ile kadın cinayeti işleyenler aynı kafa zaten. kadın ne yapmış olabilir de şiddeti hak edecek pardon da? bi erkeğin güç olarak fizik olarak kendisinden kaç kat zayıf olan birisine şiddet uygulaması ne kadar mantıklı? evet haklısın yıkması daha kolaydır mesela bir tokatla bile koca bi evlilik yıkılabilir. burada evliliğini yıkan yuvasını dağıtan kişi ben miyim de bana tepki gösteriyorsun tokat atarak adam kendisi bitirdi evliliğini
bi tokata evlilik bitmez mi o tokadı senin kız kardeşine kocası atsaydı kız kardeşine de mi aynı şeyi dicektin dön evine bıraz daha dayak ye mi diyecektin o adamın canını alırdın sen be. başına gelmemiş olaylar üzerinden ahkam kesme. baban anneni dövdüğünde dersin bi dayakla evlilik mi biter diye
Evet haklisin. Sana tepki vermiyorum, yorum attin fikirlerimizi seviyeli olarak paylasiyoruz. Ama napalim simdi sen soyle? Ayrilsinlar mi? Sebebi bilmiyoyz. Adami savunmuyorum. Adam vuratak zaten suclu duruma dustu. iyi ki evden kovmus. Belki desigin gibi daha buyuk bir sorun olabilirdi. * sunu soylim. Ailesiz buyumenin ne demek oldugunu iyi bilirim. O yuzdden herseyin konusularak halledilebilecegine inaniyorum. Yuva yikmaya karsiyim.
@ynseypr evet ayrılacak tabi ki. bugün bir tokada göz yuman yarın daha fazla dayak yer. bunu kestirmek için devam etmesine gerek yok evliliğe. kocasının kadına şiddete meyli var ve göstermiş. eğer sen bi olayı kabul edersen daha fazlasını yapması için karşı tarafa imkan vermiş olursun. bir tokatla başlar polislik olur her zaman bu durumlar. eğer adam konuşarak anlaşabilecek kadar seviyeli olsa zaten şiddete başvurmazdı. adam demek ki konuşarak anlaşamıyor ki tokat atıyor. daha neyin medeniyetini kasıyosun burada
Ok haklisin, sen ilk kavgada ayrilirsin.
@ynseypr ben kadına niye kavga ettin ayrıl hemen demedim lafları çarpıtma. kavga edersin ama şiddet yoktur saygını korursun, iki taraf da medenidir o zaman dersin sakinleşince bi oturup konuşalım diye. kız kardeşini ya da anneni falan evire çevire dövdüklerinde sen verirsin bu tavsiyeleri o zaman otur konuşarak anlaş diye.
Sen carpitmasan konuyu, zaten benim ailem bu olayi yasadi 20 yidir ailem ayri. 10 yasindan beri ananne babane gezdik. Simdiki aklim olsa hayirdir dersim tabi. Ama malum welcome to turkey. Avrupami sandin sen. Herkes medeninolsun. Kiz kocasini hicmi tanimadan evlenmis. Bazi konular vardirki kadin alttan alir bazi konular vardir erkek alttan alir l. Denge korunur sakinlesilor. Belliki kiz bas bas konusmus erkekde allttan almamos tokat atmia. Zaten kisi dengiyle kavga eder zayifa siddet uygulanmaz. Hatta hic bir canliya siddet uygulanmaz. Ve sen hemen ayril desin yazdiklarini oku
@ynseypr demek ki tanımadan evlenmiş, kadına şiddet gösteren bi psikopat oldugunu anlasa evlenir miydi? sen bunları yaşamış biri olarak asıl senin anlaman gerekirdi kadının halini. ne kadar zor durumda oldugunu. evliliğin kadınlık gururunun nasıl ayaklar altına alındığını. ve ilk senin demen lazımdı kocandan adam olmaz daha beterini görmek istemiyorsan ayrıl diye. ben karı koca ilişkileri hakkında normalde hiç konusmam. arkadaşlarım sevgilileriyle sorun yaşasa mesela, herkes olumsuz konuşsa bile ben bi yapıcı yön bulurum şöyle de olabilir derim ilişki zedelenmesin diye. ama bunlar başka şiddet başka. tokat atmak bambaşka. eğer işin içine şiddet gitmişse, adam karısını her şeyden önce hiç sevmemiş demektir. seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz tokadı geç. ayrıca saygısı da yok demektir. kendisine ve karısına saygısı olan bu kalitesizliği kendine yakıştırmaz. bu olay kız konuşmuş erkek de alttan almamış diye hafifletebileceğin olay değil. konu ne olursa olsun da şiddeti haklı çıkarmaz. madem kadın sinirli konuşuyor diyelim mesela, kocası neden alttan almamış o zaman hani bi taraf alttan alır dedin ya? yarın öbür gün kızın olsa evlense ve kocam bana tokat attı diye ağlayarak baba evine geri dönse sen de bas bas konuşmasaydın o zaman diye kızını evden mi kovacaksın
Ok sorunun sahibine soruyorum ! Hergun kavga ediyor musunuz? Bu ilk mi? ya da ne siklia sorun yasiyirsun? Kac yillik evlisin kac cocuk var? Ve sorular bu sekilde uzaar gider. Sorunun ne oldugunu anlamadan erkegi piskopat ilan edmek kizin olsa boylemi davranacan demeler bana artik sacma gelmeye basladi. Cunku herkes yasadigini bilir. Ben ayrilan ailede ortada kalan cocugum. Kari alir valizi cocugu gider. Bitti bukadar. Cocuk? Dusunen var mi? Haklisin ama sana hic 0rus4u cocugu diyen ilmadi tabi anlamazsin. Kucuk yerde biri ayrilinca tum sehir duyar. Kimse erkege laf etmez. Kadina giydirirler butun laflari. Erkek yer icer baska kari bulur. Kadin biriyle konusup aile kurmaya calissa adi o. r. bu olur. Sen ne yasadinda ne anladin da benim ne yasadigimi bileceksin? Tabi devir degisti. Herkes avrupi herkes medeni bekara avrat bosmak kolay kavga ettin hoop bosan. Madem medeniyiz kavga cikmadan sorunu cozsunler demi. Zaten medeni olan kavga etmez. Gece gece sinirim gevsedi savul yaaa
@ynseypr her gün dayak şiddetin olduğu bi ortamda büyümektense anne baba ayrı olsun ama en azından huzurlu olsunlar, çocuğun büyümesi için emin ol çok daha iyi. en azından şiddet kavga görmeden büyümüş olur. gözleri önünde annesinin dayak yediğine şahit olmamış olur. sorunlarını şiddetle çözmeye başvuran net psikopattır bunun kızı erkeği yok. ve bunu demek için kişiyi tanımaya da gerek yok. şiddet tek yerde meşru olabilir o da karşıdan biri saldırmıştır kendini korumak için gösterdiğin cevaptır. madem medeniysek kavga çıkmadan sorununu çöz lafını bana değil soruyu soran kadının kocasına diyeceksin. demek ki hala yontma taş devrinde yaşıyor ki şiddete başvurarak sorun çözebileceğini sanıyor. eğer karşındaki iletişimden anlıyorsa oturur konuşur çözersin. dayağı tercih eden oturup konuşmaktan iletişimden anlamadığı için dayağı tercih ediyordur zaten.
erkek birini bulur kadın bulmaya çalışsa adı çıkar devri de çoktan geçti. insanlar 3. baharını yaşıyor kimse de kınamıyor. şiddetten boşanıp ardından başka birini saygı çerçevesinde tanıyıp evlenme kararı alsa kim kimi yargılayacak 20 yıl öncesinde yaşamıyoruz. kaldı ki önceki karısına tokat attığı için boşanan erkeği de biraz akıl gurur sahibi olan hiçbir kadın kabul edip de evlenmez 2. eşi olmaz
Herkes 3. Baharini yasadigini icin dunya verilerine gore kadin cinayetinin cocuk tecavuzu genc kizlarda uyusturucu orani faili meculda en ust siralardayiz 😅 haklisin. Herkes asmis. Kusura bakma ben asamadim. Hala atlatamadim. Kafa nato kafa nato mermer l * sorry honey sana gunaydn ben uyumam gerkli memnun oldum bu seviyeli tartisaman icinde
@ynseypr evet haklısın kadın cinayetlerinde en zirvedeyiz neden çünkü "bi tokata evlilik mi biter canım" zihniyeti kadına değer vermediği için bi tokatla başlayan şiddet cinayete kadar gidiyor. bunun bi tık ötesi ise sokaktan geçen kadına durduk yere samuray bıçağıyla saldıran tiplemeler oluyor zaten.
Lutfen hakli felan olmak istemiyorum, sadece orada yasiyanlara allah yardim etsin🙂
@ynseypr haklı olamazsın çünkü şiddet görmüş ama... diye başladığın hiçbir cümleden haklı çıkamazsın bu yüzden bence de susman daha isabetli olur
Ok ben sustum sen haklisin dedim ve hatta hakli olmak istemiyorum diye belirttim. Senin icin baska ne yapabilir
Vurduğu elinin üzerine yatarda eli uyuşur inşallah :D
Sen ciddi misin nasıl böyle bir şey yapıyor bu cüreti nerden buluyor 😡
Akşama çiçekle gelir gönlünü alır
Ne yapalım biz mi gelelim yani
Geçmiş olsun boşanın hemen ne diyim
Manyak mısın sen olmaz öyle şey
Kovabildiysrn helal olsun sana
Nereye gitmiş olabilir bir tahmin et
Boşa gitsin
Konu neydi peki
iyi yapmışsın
Konu neydi