En yakim dedigim kiz arakdasim eximle cikiyo?

Benim bitane iliskim vardi 1 yafa 2 ay surdu ve ben cocugu cokda sevmiyordum daha cok zaman gecsin diye onlaydim sonra ben konusmayi kesmek isteyincede beni tehtid etti 6 farkli numaradan yazdi smsler yolladi gerceten ozman benim. icin kabus gibiydi ve bunlarin hepsinide o kiza enyakinim dedigim kiza anlattim oda dedi bana istek etmis falan. bende asla kabuk etme dedim sonra ara tatile girdik bu kiz ara tatilde benim eximin istegini kabul etmis ve hatta konusmuslar okul basladi bana bundan bahsrtti ama arkadsim diye anlatti bana bende dedim ki rahatsiz oluyorum vikar, ki kiz cocugu privine bile almisti oda cikaririm dedi ve asla cikaramdi bi kac kez bununla ilgili sakanyaptim dedim odte sen git eximlenkonus falan dedim oda konusmuyoruz ya ne alak dedi bende ustemeleidm sonra tiktok repostlarinda eximj etiketledigi romantik seyleri fatkettim ve orada anladim hatta biara cocugun aldigi tatliyi ve ginderdigi notu paylasti privinde nottada senin kadat tatli olmasafa almak istedim sevgilim yaziyodu bende bune diye yanit verdim yalan soyleyetek eski bi fotaraf kanka dedi ama yani tiktok repostlarindan gormuyorum mu zannediyi hala bide yalan soyluyo bitane repostuna yanit verdim alkis emojisi attim ve simdide goruldu atti bu kizdada ayni ortamdayiz okuldayiz surekli birbirmizi goruyoruz napcam bilemeiyorum bugin okulda yuzune bile bakmadim ama yinede hic sorgulamadi bile gercekten onun icin bujadar degersizmisim yani napmaliyim sizce?
En yakim dedigim kiz arakdasim eximle cikiyo?