Esim ve kiz kardesi hakkinda?

Şimdi bisey sormak istiorm aslnda ihtimal vermiyodum olamaz diyorum kötü dusnce kimsenin günahına girmek istemem ama esimle evliyiz 9 yldr eşim her 2 ila 4 günde is çıkışında genelde aksam üstleri evli olan kız kardeşinin evine gdiyor ve orada kalıyor sonra sabah tekrar işe gdiyor ama bu her 4 3 günde kendi çocuklarından çok kardesinin çocuğuna ilgi gösteriyor hemde kendi çocuklarının önünde sonra daha çok şey var haftasonu mangala gdcektik işten çıkmış kizkardesinin evine gtmis eniştesi ve kardeşi ile gdior bizide sonradan çağırıyor bizden çok kardesinin evinde adam daha ne diyimki biraz para biriktirmiş onuda kardeşine güvenip vermiş saklaması icin benim bundanda haberim yok kardeşi söyledi hava atar gibi abimin bende parası war bana güvendi verdi saklıyorum dedi bunlar çok fazla degilmi sormak istedim bu puzzle parçalarını brlestirince aklıma kötü duusnceler geldi ve ben kmseye guvenmiyorm. esim benle çocuklarından çok kardesiyle eniştesinin evine gidiyor kalıyor bu 1 değil 2 degl her 3 4 günde orada Allah aşkına akıl. verin bana

Esim ve kiz kardesi hakkinda?