Malesefki erkek tipi genetik sac dokulmem var... Sacim tamamen azaldi fakat bu ust kisimlar cok seyreldi acildi napicam?

Malesefki erkek tipi genetik sac dokulmem var... Sacim tamamen azaldi fakat bu ust kisimlar cok seyreldi acildi napicam?

Genetik olan bir şey için doktor desteğiyle ilerlemek en iyisi biberiye suyu vs işe yarar mı bilemiyorum. Yine de bir zararı olmayacaktır denemekte fayda var
Cevap
4Cevap
vitamin kullan stresi azalt
Biberiye yağı kullan çok iyi geliyor
sende nasil gelisme oldu
boyle seyrelmis miydi
oha cidden sana mesaj atabilir miyim bu konuyla ilgili konussak umut isigi oldunn dkmfkemxke
hormon testi yaptırdın mı pcos vardır belki
kan tahlili istemisti doktor sadece
hic hatirlamiyorum sadece demir ve bisi daha hapi vermisti bi de minoksidil onerdi
regl duzenli degil evet koltuk altinda kararma normal sekilde var asiri degil. ic bacaklarimda cok var ama o da buyuk ihtimal asiri kilodan dolayi. ensemde falan tuy normal diye dusunuyorum ama mesela gobegimin bi bolgesindeki killar erkek kili gibi uzun boyle ic bacagimda da oyle bolge var. fakat ust bacagimdaki tüyler cok seyrek ve ince boyle durumlarda var
kıvırcık nane çayı içmek iyi gelebilir
Doktora gitmen lazım acilen
Acil doktora görün normal değil bu
genetik sac dokulme var demisti 2 sene once
Ne oldu
erkek tipi genetik dokulme...
Doktora danış..
Keltoş
Sakamatik seni
@mandalinahaniiim Sen sus selülitli
Diyicek baska bisi bulamadin mi dkshdh
@mandalinahaniiim Bulamadım yav çok ani gelişti
sorun yok
biberiye kullan
nasil kullanicam ise yarar mi
bende işe yaradı aktardan biberiye yağı al ya da otu ama yinede bi doktora görün altında yatan başka ne var ogren
seninde bu kadar acilma var miydi?
bende saç dökülmesi yoktu sadece anlimin yan taraflari doğuştan biraz açık diye kullanmıştır faydası vardı benim kuzenimin saçları seyrek ve inceydi oda kullandı memnun kaldı şu an devam ediyor kendisi
peki cikti mi o bolgelerinde sac
evet çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?