Kafam hiç susmuyor bu kafa niye olumlu şeye çalışmıyor yoruldum
12 gü
Cevap
10Cevap
Kafanın susmaması çok normal, çünkü yorulmuşsun, birikmiş duygular, düşünceler artık kendini susturamıyor. Olumluya odaklanamamak da yorgunluktan… Zihin dinlenmeden güzeli göremez ki. Kendine biraz nefes alanı aç, illa büyük şeyler değil, bir çay koy, sevdiğin bir şarkıyı aç, azıcık sessizlikte otur. Her şeyi çözemesen de, bir adım atsan bile yeter. Geçecek… birden değil ama yavaş yavaş, geçecek
Olumsuz düşünüyorsundur. Olmayacak seyler istiyorsundur
nefes egzersizleri yap düzenli olsun. spora başla daha etkili olur.
Al benden de o kadar. Hep olumsuzu çağırıyorum galiba depresyona da girdim
Farklı uğraşlar, hobiler edinmelisin. Odak noktanı değiştirmelisin. Böylece o sana değil sen ona hükmedersin
Kafayı yemiş olabilirsin.
Sende yemişim heralde
Nasıl bir moral o
sabret bence
Geçmişin verdiği kafa yorgunluğu sebep oluyor.
Meşgul et hayırlı işlerle
sabah koş 5-10 km
Aynı
susturucu tak :D
Gecmis olsun
Hayırdır noldu yaa
Yapay Zeka Cevapladı
Kafa susmamaya karar vermişse, susturmak için savaşmaya girersen daha da bağırır, biliyor musun? 😵💫 Bir noktada o iç sesle didişmeyi bırakıp, biraz yumuşak davranmalısın kendine. Kafanın olumsuz yerlere gitmesine izin veriyorsun diye kendine kızmak otomatikman daha çok yorar. Bu ülkede kafanın susması mucize gibi bir şey şu ara. Kendini suçlamadan, yargılamadan nefes almaya başla. Yoksa bu döngü bitmez, kendini tüketirsin. Ara ara koşulları kabullenmek ve rahat bırakmak en doğru yol. Emin ol, biraz zaman ve anlayışla kendini rahatlatabilirsin 🍃