Kizlar son sorusum, geçen aylarda tatsız bir durum yaşadım. 6 senedir ara sıra konuştuğum çocuk, kendisiyle olan mesajlarımızı, ona attığım özel resimleri arkadaşlarına gostermis. Bu arada, bu cocukla sevgili ya da duygusal bir durum olmadi. Tamamen beni cebinde goruyor. Cani isterse gel, git muamelesi yapti bana hep. Arkadasinin bir tanesi de benim hesabımı istemiş o da vermiş. Çocuk da benden resim istedi. Atmayinca da beni tehdit etti. Neyse iste ben de bunları şikayet ettim. Ama şimdi merak ediyorum, acaba şikayeti geri alsam, bu çocuk gene bana aynı şeyleri yazar mi benim konustuğum cocuk? Yine aynı şeyleri yaşar miyiz?
Güncellemeler
1 yıl
Kime inanıcam ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fal saçmalık inanma
Öyle aslında
Peki ne yapmam lazım, geri alsam şikayeti ne olur? Yine aynı şeyi yapar mı, benden yine f.. aydalanmak ister mi
Şikayeti niye geri alacaksın?
Hani mesela dese ki özür dilerim afedersin
Bir daha böyle bir şey olmicak dese. Ben de affetsem, yine canı isterse yazip canı istemezse oralı olmaması gibi durumları tekrar yaşar mıyım
Yani beni yine k.. ullanır mi
Bundan şüphen mi var?
İşte anlayamıyorum artık kafam nasıl bulanık
Tekrar da yapar 100 defa da yapar. Karakter olmayınca...
Çevrem diyor ki, eger ona şans verip affedersen bu hep böyle sürer gider. O başkasıyla evlense bile onun metre.. si olarak yaşar gidersin
Harbi m. etresi gibi mi olurum
Biraz akıl ve mantık kullanın arkadaşlar ya. Böyle bir hareket yapan kişi seni sevebilir mi ya?
Sevmez tabii, o yüzden bu durumdayım zaten
Çok teşekkür ederim sana ama son bi şey daha sorucam
Hakkaten ben de ısrarcı olup affetsem onu daha kötü olup, onun oyuncağı, kapatması mi olurum hep
Evet
Yorumların için tekrar teşekkürler
Rica ederim