KKizlar altin olayi sizce napayım?

kızlar smdi eşimle 3 senelik iliski ardından nisanlandik kendisi astsubay farklı şehirlerdeyiz bende calisiyordum sağlık sorunlarından ayrıldım kendisinin -400 bin borcu var kızlar nişanda bana hicbisy takmadi aileside emekli bu vakite kadar oğullarına hicbisy yapmamışlar hediyelik gibi bir ince bilezik ceyrek bileklik ve gundelik takmaya kıl gibi goncali kolye ve kupe taktılar kendisinin izini fazla olmadığı için nikahı kiydik şükürler olsun düğüne 2 ay var allahima şükürler olsun hani demem o ki kendimi kötü hissediyorum ailem 2cm kalin 2 tane bilezik ve kaburga kelepce pullu kolye yarimlik taktılar erkek tarafının hicbisy yapmaması zoruma gidiyor tamam durumun yoktur da bu vakiye kdar naptin kardeşim 1 tane oğlan ben dedim ki saf gibi anne bu nisanda takılan bileziği değiştirelim dedim hani bu canım o bileziği de üzerine koyarak 1 tane bilezik alalim diyoalr kızlar napicam ben aileme ne dicem hani gelinim sonucta 1 tane bilezik ne tamam BENDE BILIYORUM ALTINLA PULLA MUTULULUK olmaz çok şükür nişanlım gözümde birsey koymaz ama ailesine sinir oluyorum bende soyle dusundum sizce? O borçları Üniversitesi de çok yedik gezdik ettik mal gibi

nisanlima desem askim imitasyon bilezik alayim diyorum ama sadece sen ve ben bil kendi ailene bile kredi çektim yağmur için de dese hani ben kendi aileme de dedim ali de bilezik alacak anne diye 🥺 sadece eşim ve ben bilsek ne olur değerim düşer mi?

KKizlar altin olayi sizce napayım?