Babayla çalışmak yardım edin?

Merhaba öncelikle 19 yaşıma gireceğim pandemiden sonra babamla çalışmaya başladım tekstil atölyemiz var 25 senedir kendi emeğiyle büyütüp çalıştığı yer konuya gelelim 4 sene orada çalıştım geliştim kendime gene vakit ayıramıyordum acayip iş kolik ve hastalıklı bir kafa yapısına sahip beni eleman gibi kendi işimmiş gibi davranmaması vs vs neyse sonra karşıda dükkan açtık 2 senede orada satış yaptım kendime vakit ayıramıyordum ve hiçde umrunda değildi hiç bir giderimi karşılamadığı için eleman gibi kendi işimde maaşlı çalışıyordum ve ayrıyetten huzurun olmaması var stres var anadolu yakasında otuuryorum ve dükkan eminönünde saat 5.30 da kalkıp meteoya binip 8 de orada olmam gerekiyor akşam 6 da kapanış eve dönüş 8 aradan biraz zaman geçti bende soğuduğum ve bana kötü davranıldığı için kendimin eleman gibi görülmesi okdr emek vermeme rağmen genede memnun olmaması bunların tek açıklamasını bulamadım ve iş çığırdan çıktı işe sürekli geç gidiyordum bazen gitmiyordum ordaki sueiyeli eleman yerime çalışıyordu artık yeter diyip gelme git başka işe gir ben eleman bulurum önemli değil gururlarına girdi bende hayatım boyunca baika işte çalışmadığım için cahil ve tecrübesiz bir birey olarak şu an işsizim cebime harçlık çıkarmak için part time çalışıyorum durum bu adam gibi konuşmaya çalıştım olmadı sanki benim çıkarım için değilde kendi çıkarları için davranıyor gibiydi hiç bir sosyal aktivite yok düşünsenize gençlik gidiyor 10 sene sonra hepsi bana kalsa ne olur ara bozuk stres çok mutluluk yok sizce bu durumu nasıl değerlendirebilirsiniz çok bunaldım kafama sıkıp hayattan defolup gitmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Babayla çalışmak yardım edin?