BABAMI NASIL DÜZELTEBİLİRİM?

Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir direkt konuya geçiyorum babam hiçbir işe yaramıyor para kazanıyor fakat ne kadar kazandığından, ne zaman maaş aldığından, nereye harcadığından haberimiz yok. Evimiz 2 katlı üst katta amcam babannem ve amcamın oğlu altta ağabeyim ben ve babam varız -anne ve babam ayrı- 10. sınıftan beri amcamdan haşlığımı alıyorum 2 katın faturalarını amcam ödüyor bir derdim olunca amcama anlatıyorum resmen amcam babam gibi hatta babamdan daha çok seviyorum fakat şu an amcam işsizlik maaşı alıyor abim ve amcam evi geçindirmeye çalışıyor babama faturaları ödemesini söylediğimizde para yok diyor çünkü bir dostu var ona telefon aldığını düşünüyoruz dostu evli bu arada bunun yüzünden yalan bile uydurdular telefonu kadının ablası almış güya ama ben biliyorum babamın aldığını. Kadın parasını yiyor babam olacak salak da parasını yediriyor bu durumun aylardır farkındayım ama bana dediği şey öyle bir şey yok falan neyse sorun maddiyat değil sorun şu artık içimde biriken sırlar içten içe beni öldürüyor çok sinirliyim ona neden böyle neden ben imreniyorum başka babalara neden amcam babam gibi neden babam baba gibi değil neden geceleri sessizce ağlamak zorundayım acı içindeyim inanın babam hakkında daha çok şey var çok daha iğrenç şeyler ama bunları daha sonra anlatırım utanıyorum arkadaşlar böyle bir babam olduğu için utanıyorum kalbim öyle yaralı ki sevgili işleri cart curt arkadaş kazıkları hiçbiri beni deviremez de şu ailevi şeyler beni kahrediyor artık içime atmaktan çok yoruldum çok yorgunum allahtan her gece alkol almıyor bir de öyle olan halini düşünemiyorum neyse arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın
BABAMI NASIL DÜZELTEBİLİRİM?