Babamın gönlünü nasıl alabilirim?

Babam annemi aldatıyor esclerle takılır eve gelmez ilgilenmez ayda yılda bir gelir abimde aynı alkolik ablam işkoluk eve ablam ve ben bakarız annem yaşlı yatalak ilaç içmez yemek yemez şeker tansiyon var ölmek ister hep bağırır çağırır. Huzursuzluk var. Annem dün telefon cevap vermeyince korktuk kapıyı kartla açtım ablam cevap alamayınca korkmuş koşa koşa gelmiş niye cevap verilmiyo korktum bişi oldu diyo krize girdi evi m koydu resmen dağıttı kırdı kendine zarar verdi polis ambulans geldi ben ablamdan korktu g zekalı üstüme geldi kaçtım merdivenlerden düştüm abinin biri köşeye otutturdu biraz ağrım var hala etkisindeyim travma yaşadım ablam bileklerini keser diye beni keser diye korktu can güvenliği Yok pjama atlet terlik karakola kaçtım şikayetçi oldum sığınma evine gidicektim bu sefer anneme kim bakacak huzur evine yerleştirilid geri geldim babamla kapıda karşılaştım yengem saydiriyor hiç susmuyo herkes bı laf sayıyo kaldıramadim öfke patlamasi yaşadım dağılın lan evinize defolun gidin hadi evi olan evine evi olmayan dışarı karısı olam karisin koynuna sende git hangi kariyi s1k1y0san dedim 4msalak dedim babaysan babaligini erkek adamsan karına sahip çık 4msalak paraları onlarla yiyosum dedim gelme lan diktir git parçalarım dedim ustume geldi dovcekti ağlamaya başladı üzüldü kalktı gitti daha da gelmedi :(

Babamın gönlünü nasıl alabilirim?