Babamın niyeti ne yardım edin?

yaklaşık 6 yıldır babam tarafından iğrenç hissettiliyorum. kendisi ilk başlarda ne zaman banyodan çıksam giyinmeye gitsem bilmiyormus gibi odaya daliyordu korkup hemen bedenimi saklıyordum henüz 14lerdeydim yas olarak, yanlışlıkla gibi daliyordu odaya geri çıkıyordu ama bakıyordu bedenime, simdi de oluyor arada bir, tuvalete gitmeden önce gideceğimi söylüyorum mesela salonda otururken bir bakıyorum birisi tuvalete girecek kimmos bu kisi "babam" yetmiyormus gibi defalarca kez oluyor, gecen senelerde belim azicik gözüktüğünde hemen oraya bakıyordu, ayaklarim çıplakken durmadan bakıyor saklamak istiyorum ayaklarimi ondan çok kötü hissediyorum midem bulaniyor ağlıyorum. ya düşünün bir baba kızının ayağına bakar mi sürekli veya bu anlattigim seyleri yapar mi? konuşurken dibime giriyor, ben mesafeli biriyimdir herkese karşı ama o ağzımın dibine kadar geliyor o gider gitmez aglayasim geliyor simdi 20lerdeyim vücudum çocuk gibi de değil daha da kötü oluyorum bu sebeple... ben mi abartiyorum bilmiyorum ama icimdeki ses yanlis hissettiriyor

Babamın niyeti ne yardım edin?