Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum
Bu şekilde giyinme özgürlüğü sadece aileden mi kazanılır sizce?
Karakter giyime bağlı olsaydı yanmıştık o halde. Bu türlü hiç kıyafetim yok. Açık biriyim ama teşhir edecek şeyler giymiyorum. Ama ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadınım. Öyle başkası benim yerime şunu yapsın modunda değilim. Allah'tan başkasına ihtiyacım yok.
Bir sene sonrası için bitki, On sene sonrası için ağaç, Yüz yıl sonrası için insan yetiştir.” diye.
Bazı şeyler aileden, çevreden etkilenerek gerçekleşiyor. Bu özgürlüğe bence senin kovuşman zor olabilir ama çevreyi değiştirsen çocuklarım daha özgür olabilir. Sen de başarabilirsin.
Sosyal medya da çok geziyorsun sanırım. Ten göstermeden de çok asil giyinen sana 100 tane kız gösterebilirim. Kendi kıymetinizi bilmediğiniz saçma sapan insanlarla kıyaslamayın
Abi bekar neyse de evli kadınlar nasıl böyle giyinwbşliyoe hadi karı giyindi lan bu koca denen dingil nasıl hazmediyor abi erkek adam karısını sağa sola sergilemez kıskanır duramaz yanş