Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum
Şöyle giyinme özgürlüğü sadece ailede mi kazanılır sizce?
Bu kıyafetle ilgili bir durum hiç değil bu tamamen zihniyetle alakalı bende başılı kapalı insanlara aşırı saygı duyuyorum. İnancı için bu sıcakta bir şeylerden fedakarlık yapmak baş tacı yapılabilecek bir şey bana göre, tercihim bu hali değil o hal olur.
Yanlis anlama ama sirf gobegi acik diye ozguvenli ve guclu olmassin sacma bi dusuncen var ben boyle giyinmiyorum ama okulumu okuyup kendi ayaklarim ustunde durmayi planliyorum erkek eline bakmak istemiyoeum boyle kizlar genelde hepsi demiyorum ortamci olur
Giyinmeyle bir ilgisi yok özgürlüğün. Ayrıca açık giyinmek de marifet değildir. Değersiz olan şey açıkta bırakılır. Siz hiç gördünüz mü bir hazinenin açıkta olduğunu?