Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum

Kimse size karışamaz hanımefendi istediğinizi giyiniz ve de sevgilinize ya da her hangi sevdiğiniz birine bunu belirtin mesala biliyorum kıskançsın ama benim gözüm senden başkasını görmez diyen birinin sözü güvenilirdir ihanet eden bedelini bir gün öder zaten.
Aileye özgü de olur biraz ama rahatlık için bu şart mesala ben eşofmanı çok severim ve de forma olarak giyince çok yakışır ve rahattır 😊 şimdi o bacak erkekte de var hanımefendide de futbolcular hariç bir erkek bile öyle bir şey giyinmez bu cesaretten kaynaklıdır ve de böyle hanımefendiler bir adım öndedir. Zihniyetim olumlu ama insanlar olumsuz ve sevdiğiniz olursa çocuk kıskanmadan yakın durun çocuğa elini tutun erkekler böyle şeyleri sever benimsin diyebilmeli erkek ve buna o özgüveni verirseniz istediğinizi giydirir 😊 benim annem hep der ki mini etek giyinen bir gelinim olsun der 😊 ama bana karşı söz vermeli o kişi ondan sonra ne isterse onu giyinebilir ve de daha çok İzmir gibi yerde yaşamak isterdim. Soruya davet ettiğiniz için teşekkür ederim hanımefendi 😊
Merhaba, ilk paragraf, insanın özgüvenli oluştu şahsın kişiliği ile ve yetiştirilmesi ile ilgilidir, ama ne kişiliğinde ne yetiştirilmesinde açık giyinilirse daha güçlü olunur öz güvenli olunur içeriği yoktur. Yani giyim ve özgüven birbirinden farklı unsurlardır. Bu tarz giyindigi halde saf ( temiz ve iyi niyetli anlamında) özgüveni olmayan , cesareti olmayan , kendi ayakları üstünde duramayan kızlarda tanıdım. Burada mı hayır, gerçek yaşam içinde. Senin dediğin gibi olanı da gördüm. Bir kez daha nereye geldik , giyim insanın özgüvenli ve cesur olduğu anlamlarına gelmez. Bunun dışında ilk paragraf için söyleyeceklerim ise, aslında öyle değiller bir çoğu sadece kendilerini öyle gösteriyorlar. Benim bir tanıdığım aile var, üç tane kızları var. Babanın tutumu kızların küçüklüğünden beri, "benim kızlarım özgürdür" ilkesi oldu. Kızları sadece lise mezunu oldu okudularsa AÖF okudular , senin gorselinde oldugu gibi ve benzeri sekilde giyinirlerdi, mankenlik vb işler yaptılar, hani şöyle iş hayatı olarakda sağlam düzgün icerikli bir işleri olmadı, öte git beri gellerle zamanları geçti. Ne var ki , bu kızlar böyle iken bu kızlarla evlenelim tarzında ciddi dusunebilecek uygun kitle aile cevresinde olmadığı için sosyal cevrede, evlilik için değil sadece gonul eglendirmek ve seks odaklı gördüğü için ciddi birliktelikleri olmadı. Evlilikleri olmadı istedikleri halde, en küçüğü evlendi, baktılarki damadın ne kızla ne evle alakası yok ayrıldılar, şimdi en büyüğü 46 en küçüğü 39 yaşında ve üçü de baba evinde, toplumdan soyut şekilde yaşam sürüyorlar. Biz üzülüyoruz, lakin ne var ki, bilerek veya bilmeyerek bu yaşamı kendileri tercih ettiler. Ne açık ne kapalı ne de normal giyim olsun, bir kadın erkeğin uzantısı değil tamamlayıcısıdır. Erkek kadın bir elmanın iki yarısıdır, dal olmazsa çiçek, yaprak olmazsa meyve olmaz unutmamalıyız. İçinde bulunduğun durum giyimin bu şekilde olmadığı için değil, senin kendi icinde yaşadığın üzüntüler belki mağdur olduğunu eksik bırakıldığını veya haksızlık yapıldığını düşündüğün etkenler sebebiyle, psikoljik olarak olumsuz bir his içindesin, bu psikoloji de seni bu ve buna benzer veya daha farklı durumlara ulasabildiginde, icinde bulunduğun durumdan çıkabileceğini düşündürtüyor. Ama işin esası kesinlikle böyle değil. Mesela bazı kisiler göbeğim var basenim var baldırlarım ya da ayak bileklerim cok kalın diye veya bel bölgem yağlı memelerim düzgün değil gibi sayabilecegimiz etkenler sebebiyle boyle giyinmek istemiyor ama iç geciriyor. Ama bir cok kadin ve erkek bilmiyorki, bu durum vb. Sekillerde olanların gercekten güzel cok cekici sexiligi olduğunu, açık giyinmek güzelliği ve estetiği ortaya çıkarmıyor. oysa böyle giyinmek kadına bir artı kazandırmıyor. Bu gün bu kadar açık olmayı kenara bırak normal giyimi de koy koy kenara , tesettürlü giyimi tercih eden , senarist , yazar , tasarımcı degisik bilim dallarında prof, doçent olan kadınlar bürokrat kadinlar var. Bu asamalar sadece okuma yazma ile olmuyor, azim kararlılık ve özgüven ile oluyor. Kendini zayıf görme görüyorsanda bunun suçunu giyim tarzına yükleme kendini analiz et kendin ol insan ve birey olduğunu düşün, insanın hayatını güzelleştiren adımlarını sağlam atmasını sağlayan ilerleyiş sağlayanın çıplaklık değil sağlam bir akıl ve irade olduğunu benimse. Her kadın güçlüdür , farkında değilse bunu yine kendisi , kendinde keşfedip ortaya çıkarmalıdır. Mutlu ve özgüven dolu bir gelecek diliyorum.
Teşekkür ederim 😊
Böyle giyinebilen kız evet anında koca bulur. Ama nasıl koca bilir biliyor musun?
Aklı penisinde olan bir erkek bulur evet. Zaten bizim ülkede bolca var. Damacanaya bile hallenen var bizim ülkede.
Ama kendini inancına adamış Rabbinin sevgili bir kulunu zor bulur.
Öylesi sokakta böylesini görünce hemen sanki gözüne ateş değmiş gibi başını eğer ve düşüncesini dahi bu hayasız kadından korur.
Sen şimdi buna mı özeniyorsun? Gerçekten çok büyük bir aptalsın sen.
En iyi yorumlardan teşekkür ederim 💖
Gizli kullanici
Rica ederim. Ben de aynı dusuncede olmamıza sevindim.
Ben bu tip kızları basit görüyorum insanların dikkatini çekecek akla zekâya sahip değil napsın oda kendini göstermek için orasını burasını açıyo işte herkes kendinde olanla belli eder kendini beyin yok bacak var ona gelende bacağına gelir o zaman öz güvenle alakası yok yani
Teşekkürler
Cevap
92Cevap
Terbiyesizce giyinmek güç gösterisi değildir. Tam tersine vücudunun kölesi olmuş bir kızdır. Yani vücudu "beni herkese belli et göster ve sende beğensinler" der, sende "tamam o zaman" dersin ve kendine aşık olursun. Egon havalanır. Böyle kızlar benim gözümde vücudunun kölesi olmuş ve ondan dolayı normalin üstünde bir özgüven gelir ve buda hastalıktır. Tüm erkeklerin bakacağı şekilde giyiniyorsa ve umursamıyorsa sapıktır ve vücuduna köledir. Şimdi kızların %99 u böyle artık. Herkes dar pantolon giyiyor neredeyse. Yani vücuduna köle olmuş bir topluluk. Böyle şeylere özenme derim. Hanım hanımcık giyin bol ve uzun bir şekilde. Hem erkekler bakmaz bir taraflarına hemde vücudunun kölesi olmazsın.
Giyinmekle özgüvenin ne alakası var.
Içinde derin çelişkiler var öyle giyinenelri kiskaniyorsun çünkü onlar her türlü erkeği bulur düşüncesi var ve neden sana bakmıyorlar buna sinir oluyorsun ve içindeki ses seytan diyorki sende onlar gibi ol intikam al diyor ve hatta ben dindarim ben neden sevilmyorum diyorsun illa onlar gibi açık seçik günah mı işlemem gerek diyip ısyan ediyorsun ama bu seferde dindar olduğun için böyle düşünceler seni acaba gerçekten dindar mıyım eğer olsaydım isyan edip o kızlar bakıp onları kıskanıp öyle der miyim. Yani sürekli bir öyle bir böyle düşünceler var. Ve o kızlara aşırı sınır oluyorsun hatta erkeklere de sinir oluyor kızıyorsun ve neden böyle oluyor Allah ım bende mi günah işlemem lazım deyip isyan ediyorsun sonra düzeliyor yine başlıyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ama anlatmak istediğimi tam anlatamadım...
Ve bunlar takıntı sende bu soruyu rahatlama amacıyla sordun bugün rahat edeceksin ama 2 gun sonra yıne aynı düşüneceksin
Arkadaşım. Öncelikle hicbir konuda kendini küçümseme, insanlarda ne cevherler var... kimse kimsenin içini bilemez. Ikinci olarak, çok açık ya da cürretkar/cesur giyinmek her zaman özgüven seviyesini yansıtmaz. Hatta ben genelde ( birkac istisna hariç) bu gibi insanlara acıyorum. Bir kadın, kendi sırf erkek hırsı için kendi vücudunu sergilememeli. Neyse çok uzattım :) sözün özü, sen çizgini bozma. Elnet Allah gönlüne göre bir insani karsina cikartir.
Özgürlüğü dış görünüş-giyim-acık giyinme ile bagdastiriyorsan, açık giyindiginde begendiginle dakikasinda evlenebilecegini düşünüyorsan begenmedigine de tacizci damgası vuracaksin. Elimdeki mal bu dercesine kendini sergileme isteği yaratan asıl sorununu bulmalısın. Özgür olmak için, özgüvenli olmak için açılıp sacilmana gerek yok. Dekolteli yahut açık giyinenlere hicbir lafim yok. Herkes istedigini giymekte özgür. Yalniz biryerlerini sergilemekle özgüvenli olmayı bagdastirmanin anlamı yok.
Uhhh koymuş resmen 🤣🤣🤣
Bunları yazan ellerine sağlık 👏👏👌
Siz niye gülüp alkış tutuyorsunuz ki. Karşı cins olarak kadınları bu saydıklarıma iten sizler değil misiniz? Zeki ama çirkin kızları seviyor musunuz?-Hayır. Başarılı ama çirkin kadınlara saygı duyuyor musunuz?-Hayır. İşinize yarayanı seversiniz ancak o da ana-bacı olarak. Nerede özgüveni eksik kadın varsa size değnek tutuyor işte böyle. Konuşmaya gelince açık giyinmek şöyle degildir boyle degildir dersiniz. Evde ananizin bacinizin eşinizin giydiğine karışır, işyerinde internette veya dışarda dekolteli birini görünce dibiniz düşer. Sizin zaten beyninizin nerede çalıştığını da cok cok iyi biliyoruz. İnsanları aklına kalbine göre degerlendirdiginiz kadar insansiniz. Bir karış açık bir yerini gördüğünüz kadına digerlerinden bir gram fazla değer veriyorsaniz insan bile degilsiniz. Bilin istedim. Bu yazdıklarımın aksi şekilde düşünen hareket eden varsa sözüm meclisten dışarı. Hicbirinizi tanimam etmem. Üstüne alinip ta buraya boşuna yazmasin.
Tabiki sonuna kadar destekliyorum dediklerini toplumun kadına bakış açısı böyle olduğu için ya da kapalı olan kadınlara örümcek kafalı diyenler olduğu için bu algılar yüzünden bu hâle geldik ve bunun yanında da aile içinde modernlik olacak diye anne ve babanın alıştırması oldu onun için haklısın ben erkek olarak özür dilerim
Akisi düşünen var neyse ki

yanı gyımın aile ıle alakası kısmı olarak vardır yasanan yerınde alakası vardır Benım eskı kız arkadasım Fotoda görundugu uzere yazın yazlık yerlerde gıyınırdı sonucta 45 derece sıcaklıkta elbıse ya da pantalonla gezılmez. Dırek özgurluk sımgesı olamaz bence kendıne guvenıyorsan ve fızıgıne bırde taşımasını bılıyorsan sıkıntı yok. umarım eskı kız arkadasım sıtede yoktur :D
45 derecede birsey giyilmez , senin üzerine neden daha uzun bir kıyafet var o zaman? Üzerinde taşımayı bilmek sence neyi ifade ediyor? Üzerinde taşımak diye bir şey yoktur, olabildigince yakışanı almak vardır, bir bikiniyi hangi kız giyerse giysin, aynıdır , burada taşımayı bilmek kavramını maalesef kadını köle yapan zihniyet, kendini ne kadar Seksi gösterebiliyor kendine ait olmayan diğer erkeklere kendini nasıl daha iyi sergiliyor anlamında , kullanmış ve toplumlara böyle yerleştirmiştir. Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem, hakaret saygısızlık olsun diye yazmadım kardeşim.
@korman Kardeş üstüne birşey alaydın keşke göğüs uçların görünüyor :D
@george1974 Kardeş üstümde sporcu atletı vardı ama fethıye ölüdenız ve aylardan agustos olunca amele gıbı atlet izi çıkmasın diye cıkardım sonradan nekadar yanarsan yan o ton farkı gecmiyor göğüs ucuda varsı özgür kalsın;)
Kapri olacağını düşündüğüm için , pantolon yazmadım , "uzun kıyafet" olarak niteledim. 😊😉 Anlayış ve olgunluğun için teşekkür ederim.
😊👍
Bence alakası bile yok dusunce ne katılmıyorum her kendine güvenen bu şekilde giyinmiyor o kadar kapalı tanıdığım var ki oz güvenleri tavan olan ki bende onlardan biriyim. Kendine insan her şekilde güvenir ve dik durabilir giyimle alakası yok kendini sıkıntıya sokmamalisin
bu kiyafetleri (kismen) giymeden de insan özgüvenli olur bu karakter meselesi dis görünüsün karakterini pek yansitmaz.
Is ortami yüzünden aslinda pek hoslamadigin kiyafetleri giyersin.
Aile ortami yüzünden hoslanmadigin kiyafetleri giyersin.
bulundugun ortama uygun kiyafet secmek zorunda kalirsin.
yani kiyafet kisiligi yansitmaz ha illada böyle giyinip karakterini degistirecegini düsünüyorsan bir dene belki basarili olursun,.
Aile, sosyal çevre, kişilik.. vs durumlar özgürlüğünü etkiler..
Ortama , şartlara göre giyim tarzını ayarlayabilmekte zeki insanların yapabilecekleri bir durumdur. her ne kadar özgürlükten yana olsak ta her sosyal ortamın giyim tarzı aynı olmayacağını da kabul etmemiz gerekir.
Özgürlük ya da güçlü olmak giyinme ile alakalı değil. Özgüven başlı başlına ayrı bir durum. Böyle giyinemediğin için bir erkeğin uzantısı olmayı seçmek senin tamamen kafanla alakalı. Evet böyle düşündüğün içinde bende senin karakterini zayıf gördüm.
Genelde aile etkisi büyüktür. Yaşadığın çevrede yadırganmayacak şekilde giyinmek içimizde var.
Sen giyinmeyi denedin mi hiç bu şekilde? Denediysen kendine yakıştığını düşündün mü? Seni böyle görmeye alışmamış insanlar büyük tepkiler verebilir. Küçük değişikliklerle başlayabilirsin tarzını değiştirmek istiyorsan
Toplumun bu tarz algısı genç nüfus ile yavaş yavaş ortadan kalkıyor gibi geliyor, aileler artık eskisi gibi sıkı değil,çoğu kız istediği gibi giyinip istediği saatte eve girebiliyor yavaş yavaş ta insanlar rahatlamaya başlayacaktır sen de istediğin gibi giyinebilir istediğin şekilde davranabilirsin her aile bireyin bunu kabullenmek zorunda.
Böyle giyinmek çok mu güzel bir şey sanıyorsun? Modernlik adı altında insanlar kıçı başını açıp geziyor kadınlar orasını burasını teşhir ediyor ve hiç kimse artık hakkı ile değil fiziği ile bir yerlere geliyor. Bence en güzel giyinme şekli dinimiz İslâmiyet emrettiği şekilde kapanan kadındır, lüzumsuz şeylere özenerek kendini küçük düşürme bunlar nefsani istekler ve asıl böyle giyinen kadınlar benim gözümde küçüktür.
Boyle giyinmek yari ciplakliktir. Ne gerek var buna? Bu mudur ozgurluk yani.. ben buna katilmiyorum.. ciplaklik , erkeklerin dunyasinda dikkat cekerek ayakta kalma dayatmasidir.
aslında sana hak verdim doğru diyorsun, onlar bir şekilde toplumda öyle kendilerine yer buldu ama normal pantolon giyen bir kız birden bunu giyse "eskort herhalde" derler. Garip bir milletiz.
Özgürlüğü giyim tarzı olarak algılayanlar yüzünden zaten instagram akışta sosyal medyanın her yerinde kadınların abuk subuk paylaşımlarına maruz kalıyoruz. Özgürlük giyim tarzıyla olmuyor ne yazıkki
Ben acik giyinmeye karsiyim herkesin hayatina saygi duyarim oda ayri
Cik giyinmek medeniyet (ozgurluk) açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha ozgur ve medeni
Not nekadar cok acarsan bedeni esine ozel yerin okadar azalir diye dusunuyorum
Kendine de saygın yok demek ki. Siz daha şunu anlamadınız ki, insanla hayvanı ayıran temel şey ahlak duygusudur. Her tarafının teşhir ederek gezmek özgürlük değil özentidir. Sahne yüzlerine kendinizi benzeterek sadece halüsünasyon içinde kendiizi "özgür" nitelendirirsiniz.
İnsan gibi giyinenler birine bağımlı değiller. Asıl onların beyni "özgür" çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi ayırt edebiliyorlar.
Kadının giyimi karakteridir ne zaman ki istediği gibi giyinemez o zaman kendi olamaz. Kadınların giyimine kimsenin laf etmeye karışmaya hakkı yok. Bir kadın içinden geldiği gibi giyinebilmeli. Erkeklerin giyimine karışan var mı?
Bacağını kasıklarına kadar açıkta bırakan bir kıyafet gördün mü erkeklerin üzerinde?
Ülkemizde düşünme özgürlüğü olduğu gibi keza giyinme özgürlüğü de mevcut. Kimse kimsenin giyimine karışmakla mükellef olamaz. Bu elbise dışarıda da gayet muntazam bir eda ile giyinilebilir lakin dış çevredeki insanlar buna hazır olmayabilir.
Böyle giyinmek çokta iç açıcı değil yani millete oranı buranı göstermek ne zamandır özgürlük olmus
Aciksozlu dogru olabilirsin ama lafta degil oyle giyenlere bakmiycaksin sevismiyceksin onlarla sevismek icin onlari kandirirken bile onlara sevgini veriyosun yalanda olsa herkesten sevgi elde ediyolar ondan sonra erkeklere veriyolar
Bana niye söylüyorsun git yapanlara böyleleri ile sevgili olmam kş
Değişin yau özgüveni bir bez parçasına değil iradeye bağlayın kendi ayaklarınız üzerinde durabileceğinizi kimseye ihtiyaç duymayacağınıza kendinizi inandırın.
Tüm dürüst ve samimi duygularımla düşüncem şu giyimin karakterle hiç ama hiç ilgisi yok neden dersen sokak ortasında öpüşen sevişen çok kapalı kız gördüm giyim bir tarzdır insanın karakterini kişiliğini yansıtmaz.
Yanlış düşünüyorsun... Herkes aynı yaşamak aynı giyinmek zorunda değil... Bu bir kültür meselesidir... Kendini boş yere hirpalama
Hangi ulkede yasiyosun yavrum. Sen boyle giysen eve saglam gidebilir misin
Giyinme ile alakalı ise? O zaman giyinmeyenler en Özgür insanlar sınıfına mı giriyor? Cesaret ile herşeyi bağdaştırmak ne kadar mantıksızlık ilkesinin ana kuralı ise bunu söylemen de o kadar kötü bir ifade şekli.
Bence toplumumuzda bu tür kıyafetler ilgi çekebilsede hoş bakılmıyor malesef. Burdaki düşüncedeki gibi kolay evlenildiğini sanmıyorum tolum bu tür giyinen kızları evlenicek kız olarak görmez pek. Ama benim fikrim özgürlükten yana giyinilebilmeli
Giyimle bunlarin alakali oldugunu düşünmüyorum tamamen aile ve yetiştirilme tarzı
"istese dakikasında koca bulur" gibi sözleri şort gibi somut öğelere indirgemek doğru gelmiyor. Özgür olmakla ortalık malı olmayı karıştırmamak gerek.
Şeytana uyarak kazanılır...
Özgürlük istedigin kıyafeti giymekten ibaret değil. ama kendini sıkışmış hissetmene gerek de yok. kendi istedigini yapabilirsin kimse karisamaz zaten
Ben erkek veya kadın farketmez böyle dışarı çıkınca rahat edemem yahu 🙄
Konu giyinmek ise özgür olmak hepimiz anadan doğma çıplak gezelim biraz saçmaladığının farkında olmalısınız 🙄
Bu özgürlük değil tahrik etmektir o bacakları yerler. ☺
Bacakların güzelse giy canım ne olacak ama sokakta değil deniz kenarına gider bu 🌺
Direkt çıplak gez kardeşim özgüvenin giydiğin kıyafetinle gelecek ise ayıp ediyorsun
Bu cok acık degılkı ıstanbulda yazın bundan daha ıddalıları cok yanı :)
Aile çevre faktörü yüksek. ama fikrimce herkes özgürce giyinebilmeli
Herseyin farkindasin yeterince aydinsin ben ce ne yapmak isityosan onu yap. Cok dusunme
Cok iyi analiz etmissin her seyi ama zaten modern bir kadınin asla yasami evlilik odakli degildir evlilik haricinde de bir hayatı olabileceğinin farkındadır ve genelde yasar sonuna kadar
Siz türk kızları çok pasifsiniz ya. Öz güven sorununuz var diye suçu hep ailenize atıyorsunuz.
Çok saçma bende etek giymeyen birini tercih ederim ama sümsük olduğu için değil
Ablam giyerdi evlendi kardeşim de giyiyor anafikri anlamdım pek
giyinmeyle ne alakası var canım bu işin. yanlış tespit bence
Bence yaniliyorsun, giyim tarziyla alakali bir durum degil. Herkes istedigini giyebilir. Onemli olan içindeki kisiliktir
Giyinmek istiyorsan giyinirsin ailen baskı yapıyorsa evlenince kocan izin verirse giyinirsin. Ama bana göre tatile gidince bir kadının giyeceği kıyafet.
Böyle giyineni kimse istemez reis sen sakın kanıpta giyme..
@hilalcicim isteyenler kullanıp atmak için ister evlilik gözüyle bakmaz kendinizi kullandrmaya layık görüyorsanız yaparsınız
Evet galiba aileden kazanılir ailen izin verirse giyinirsin böyle
İnsanın hayatı kendi ellerindedir hayatını başkasının eline bıralırsan o ne isterse o olursun hiç bir zaman asıl sen olmaz
Yetiştirilme tarzı çok önemli, kişinin karakterinin oluşumunda ailenin büyük rolü vardır.
Buna giyim de dâhil
Böyle giyinmenin özgürlükle bir ilgisi yoktur bazı kızlar kapalılığı moda olarak yapıyor mesela
Utanma olayın yoksa giy ben bile bazen şortla utanıyorum 🤣🤣🤣
aşk fedakarlık ister :):):) lütfen kendini zayıf karekter olarak görme... hem evlenince acısını çıkarırsın sen :)
Evlendiğinde de kazanabilirsin bu özgürlüğü ama bekleyemiosan napalım yapcak bişey yok
Benim sevgilim olsan o özgürlüğü sana verirdim bence çok tatlı bir şort
Tamamen saçma bir görüşün var derim kapalı kutu gerzamn merak içerir unutma
Sevgilinin veya kocanın yanında giyebilirsin
Sokakta zor
Bence bunla kıyafeti giyinlerin öyle bir düşüncesi yoktur 😕
Kim demiş? Avrupalı'lar, Türk'lerden daha medeni,
Medeniyet açmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar Avrupalı'lardan daha medeni
Her şekilde giyinen giyiniyor yakisana yakışıyor açık giyinmek resimdeki kıza yakışmış bacakları prussuz ve güzel ☺️
Bu giyinmiş halı mi?
Böyle giyinebilmen için öyle bir vücuda sahip olman gerekir 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?