Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum kendimi
Şöyle giyinme özgürlüğü sadece ailede mi kazanılır sizce?
Tamamen senin hayatın. Giydiğin kıyafetin dışardakileri nasıl hissettirdiğine odaklanırsan bu aile olur, iş olur, erkek arkadaşın veya kocan olur, yarın öbür gün çocukların olur, asla özgüvenine erişemezsin. Kıyafetlerinin seni nasıl hissettirdiği önemli, her zaman ve her koşulda.
Türkiye de kılık kıyafeti yaşam tarzı tamamen geleneksel kültüre bağlı maalesef yani ailen tesettürlü ise senin bunu giyinme hakkın yok ailen açık giyiniyorsa senin tesettürlü olma şansın yok kişisel algılanmıyor
Öncelikle ilk paragraftaki yorumlarına çok katılıyorum. Benzer durumu kızkardeşimde de çok gördüm eşimde de. Ancak diğer paragraftaki gibi kendini de kötü görme. Zamanla sen de güçlenirsin umarım.
Aile alakası yok ki.. Kisinin hur iradesi. Kiyafetin ya da sizin tabirinizle böyle giyinenlerin güç olduğunu genel geçer bir şey degil.. Cunku güçlü olmak, özgüvenli olmak vs. bununla alakalı değil.. Kapalı olup erkekten daha güçlü, mert ve özgür olan insan gördüm.
Kılık kıyafet ne modernliği ne cagdasligi ne guclulugu ifade eder.. Bu ifadeler karakter, zeka, hayata bakış, mefkure ile alakalı. Giyim Sadece bedenini istediğiniz gibi tasarruf ettiğinizin göstergesi bu kadar basit.. Sig olunup hayata öyle bakmamak elzem.
Ulkede her kadina hatta erkege bile baski var konular degissede baski herkese var o zamsn herkesin dedigini dinlemek mi gerek hayir sen napmak istiyosan yapabilirsin
Bir kız, ne kadar açık giyiniyorsa, genelde o kadar da, seks geçmişi fazla oluyor. Kesinlikle doğru orantı var. Fakat, genelleme yapıyoruz. Yani, istisnalar da var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle giyinen iki kuzenim de hem nişan attı hem de başkasıyla evlendikten sonra boşandı. Şimdi ikiside kedi büyütüyor. Birinin çocuğu da var. Psikolojileri bozuk ve 50 metre öteden anlayabiliyorsun.
Hayır ailede değil. Ama kültür gereği her ailenin alışkanlıkları farklıdır. Elbette hiçbir baba kızının açık giyinmesini istemez çünkü kendisinin de zamanında yaptığı ve düşündüğü gibi kötü düşünceli insanlar olduğunu bilir