Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum
Şöyle giyinme özgürlüğü sadece ailede mi kazanılır?
Tam da buradaki kız gibi giyiniyorum ve aynen beni anlatmışsın tesettürlü müsün bilmiyorum ama şunu diyeyim eğer istediğin gibi giyinebiliyorsan (örneğin kapalı giymeyi seviyosundur kapalı giyiyosundur açık giymeyi seviyosundur açık giyiyorsundur) giyiminin çokta bir önemi yok önemli olan istediğini yapabilmen neden kendini böyle görüyorsun asıl soru bu
boyle giyiniyorum, asiri özgüvenli falan degilim, istedigim an koca da bulamam bunu nerden cikardn anlamadim. tesetturlu olup cok guzel giyinen bir suru kiz var. sen zayif karakter falan değilsin, zayid olduguna inanırsan zayif olursun. bacak gosterince kimse daha iyi olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tam da buradaki kız gibi giyiniyorum ve aynen beni anlatmışsın tesettürlü müsün bilmiyorum ama şunu diyeyim eğer istediğin gibi giyinebiliyorsan (örneğin kapalı giymeyi seviyosundur kapalı giyiyosundur açık giymeyi seviyosundur açık giyiyorsundur) giyiminin çokta bir önemi yok önemli olan istediğini yapabilmen neden kendini böyle görüyorsun asıl soru bu
ne alakasi var anlamadim abla. kendini guzel bulmadigindan mi boyle giyinmiyorsun, dini ya da ailevi sebeplerden mi? ona gore yazacagim
Aile baskısı ayrıca ailem aşırı dindar yobaz
boyle giyiniyorum, asiri özgüvenli falan degilim, istedigim an koca da bulamam bunu nerden cikardn anlamadim. tesetturlu olup cok guzel giyinen bir suru kiz var. sen zayif karakter falan değilsin, zayid olduguna inanırsan zayif olursun. bacak gosterince kimse daha iyi olmuyor
Ne insanlar gördüm kalpleri senden benden takvali kimseyi dış görünüşe göre Asla yargilama
Böyle giyiyorlar diye kimseyi yargılamiyorum okumdanin herhalde yazımı bende kapalıyim mutsuzum
Sen kapalı olman allahin rızası için öncelikle
Seni mutsuz eden nedir? İsteklerini allahtan işte senin isteklerin Allaha ağır gelmez okudum yazını
Yanlış düşünceler var
İstediklerimi allahatan istedim verdi mi yok allahatan ümidimi kesttim hiçbir zaman ettiğim dualar kabul olmuyor
Allah kuluna üç şekilde cevap verir; * 'Evet' der, istediğini verir.. 'Hayır' der, daha iyisini verir.. 'Bekle' der ve en iyisini verir..
Ne kadar zorluk oluyorsa okadar güzelleşir sen çaba edersin gerisi allahin takdiri
Ümitsizlik şeytandan gelir
Umudunu taze tut umut allahtan gelir dua etmen nasip Allah istedtiriyor ki nasip etsin dua
evliligi ne kadar abaetiyosunzu ya cidden. sacma. giyimden koca bulmaya nasil gecis yapiyosunuz? herseyin yeri ve zamani var
Kelepçelerle mi dolaştırıyorlar seni ne yapıyorlar bu neyin özgürlüğü, hedeflemesi? Hayatımda bundan daha normal kombin görmedim.
Ne yasiyor olm bu kiz sevgisizlik basina vurmus
boyle giyinmenin garip ne tarafı var sen çarşafla mi dolasiyorsun
Evet aileden gelir, en çok ilgimi çeken kızlar bu tarz giyinenler.
Şimdi neden bunu açıklamak zorunda hissettin ki kendini?
Böyle giyinmediğim için erkeğin bağlantısı değilim Allah bana böyle giyinmememi emrediyor diye giyinmiyorum, evde giyinebiliyoruz.
Sende mi böyle olmak istiyosun
Yoo buna aldırış etmeyen insanlar bulabilirsin.
Özgür ol o zaman kimseyi takma
Ne var bunda üste crop alta şort
Şu an kıbrıstayım sizin o özgürlük diye adlandırdığınız seyler çok komik gelir burada bir kaç gün kalmayla
Amma duyar kasiyorsunuz soruyla bu cevabın alaksi ne? Ailedenmi kazanilir diyor ne var ne yok dememiş
Duyar kasmıyorum genç, sadece olanı söylüyorum kısa giyinmek özgürlük değildir özgürlük farklı bişey, anlaman dileği ile
Şort crop aman çok farklı bi tarz cidden ya
Gögüslerin görünmüyor mu hareketlerden
Gerçekten harika bisey sende giyin
Boş kafalar
Yaşadığın yer aile arkadaş ortami
Normal bu herkes giyiyor
Aile/es
Şık yakışmış
çok güzelsiniz