Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum
Şöyle giyinme özgürlüğü sadece ailede mi kazanılır?
İşin sırrı kıyafetlerde değil zihin yapısında. Zenginlerin sosyokültürel çevrede bu tür kıyafetler çok yaygın ama kızlar çıtkırıldım mesela ama senin sosyokültürel çevrenden buna geçerken süreç boyunca yaşadıkların seni güçlü hale getirebilir belki ama sadece kıyafet hayır.
Böyle giyinmenin aile veya başka bir seyle alakası yok düşüncelerinle alakası kapalısın diye ezik olmasın düşüncelerini veya değistimeyen yüzünden ezik olursun aynı o düşüncelerini değistimeyen kaplı giyinen eziktir algısını yayanlar gibi ezik olursun
Ne kadar saçma mantıksız bir düşünce tarzı bu, kusura bakmayın ama böyle, yanlış düşünüyorsunuz,, özgür, güclü olduğunu veya herşeyin üstesinden tekbaşına gelebileceğini bir kadın açık giyenerek mi kanıtlıyor? Açık giyinince ne oluyor özgüven mi veya manevi güc mü artıyor? Bir erkek seni daha mı “güclü” bir kadın olarak görüyor? açık giyinmeyince zayıf mı oluyorsun? acilen kurtulun bu düşüncelerden, kendi iyiliğiniz için yapın bunu..
Sonunda kendinin farkına varmışsın en azından. Dediklerin çok doğru, kendinden emin, ne istediğini bilen kadınların zaten "beni kimse almaz" gibi dertleri yok. Hatta birinin kendisini "alma" durumunu bile ezikce görüyorlar
Giyinmeyle olaydı bu işler 😅 Bu tarz giyinip pavyonda çalışanlar var mesela “özgürler” mi sanıyorsun? Oku, çalış, kendi paranı kazan da gör özgüven neymiş. Kendi işini kurmuş biri olarak ve hala okuyan biri olarak şunu diyebilirim, ne zaman bi Kadın olarak kendi paramı kazandım O zaman özgürlüğüme kavuştum tam anlamıyla. Gayet de istediğim erkekle evlenirim, seçerek isteyerek bağımsız olarak.