Boşanıp çocuklarımın velayetini de babaya vermek beni kötü bir anne mi yapar?

Benim 3 tane evladım var. Ben 32 yaşında kadınım. Kocamın son zamanlarda göstermiş olduğu davranişlardan dolayı beni aldattığını hissettim. Gidip parayla Hattında ki dökümanları çıkardım. Her şeyi gördüm. Ondan soğudum.
Ekonomik olarak ona bağımlı değilim kavga gürültü de yok lakin ihaneti kaldiramam. Boşanıp çocuklarımı yanıma alırsam o bekar sorumsuz bir erkek gibi anasından yeni doğmuş gibi olup belki beni aldattığı kadinla veya baska kadinlarla hayatina bakacak sefa surecek evlenicek. Bunu istemiyorum. Çocuklari seviyorum ama boşanırken çocukları istemicem yaninda birakicam ki mecbur baksin ayak bağı olsun ona.
Ama bir yandan çocuklarımı özlicem ve büyüyünce beni kotu bilirler diye unuturlar diye korkuyorum. Yanima alsam ev kirasi 3 cocugun masraflari adam gibi bakamam bir şeylerden mahrum olacak karşı tarafta hayatına bakar. Huzurlu olsun istemiyorum bu adamin. Hakkimi da helal etmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden insanlar anneliğimi sorguluyor anlamıyorum cocuklari babamin evinden getirmedim sokaga atmiyorum oz babalarina geri veriyorum hepsi bu. Anne anneliginden vazgecmez asla
Boşanıp çocuklarımın velayetini de babaya vermek beni kötü bir anne mi yapar?