Oğlumu babası istiyor, oğlumun geleceği için ondan vazgeçmek beni kötü bir anne mi yapar?

Selam KS, çok üzgünüm oğlumun velayetini baba ömürlük bana ver çocuğun eğitimi için elimden geleni yapacağım özel okula göndereyim dedi. Kız da sende kalsın dedi biliyorsunuz ailemle yaşıyorum ve çocukların benim doğru düzgün düzenim yok. Zaten kızım küçük çalışmıyorum maalesef ve düşünüyorum da çocuklarımdan vazgeçemiyorum. Oğlumun başka yerde uyanması başka semtte olması gece yanımda olmaması canımı yakıyor ama onun geleceği için onun hakkına mı giriyorum ben ne zorluklarla 8 yaşına kadar büyüttüm yavrumu 😥 Ben ona paşam erkeğim diyorum. O benim tutunacak dalım kızım da aynı şekilde fakat onlara çalışmadığım için bence iyi şartlarda bakamıyorum fakat çocuğumdan vazgeçemiyorum. Ben anneyim o da benim yavrum 9 ay karnımda taşıdım. Doğduğu günü ilk gün gibi hatırlıyorum. İlk emzirme ilk konuşma ilk doğum günü ilk yaramazlığı hepsi aklımda. Bunu yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum 😥 Kardeşler ayrı mı büyüyecek bunu nasıl yaparım ben ama bir taraftan geleceği söz konusu. Ben çok kötüyüm böyle kader olmaz olsun. Vermem ölürüm vermem ama haksızlık mı yapıyorum? Baba işte olacak çocuk babaannesinde olacak onlar da iyi bakmayacak bana göre. Zaten hiç ilgilenmiyorlar bir ihtiyaçları var mı yok mu hayatta arayıp sormazlar. Ben nasıl canımdan bir parçamdan vazgeçim?
Güncellemeler
+1 yıl
mesajda saçma sapan ver babaya git evlen demeyin umrumda mı evlilik benim için öncelik evlatlarım öyle yazanı engellerim eğlenmek istesen böyle de evlenirim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim vermeyeceğim zaten veremem bir sene daha zorluk çekerim kızım büyüyünce işe girip gül gibi bakarım onlara benim ne bir kocaya nede bir babaya ihtiyacım yok benim çocuklarıma çocuklarımın da bana ihtiyacı var evlat başka bir şey onlar olmazsa nefes alacak oksijenimde olmaz..
Oğlumu babası istiyor, oğlumun geleceği için ondan vazgeçmek beni kötü bir anne mi yapar?